• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 9 uncu günü negatif sonuç alıp daha sonra degeri artan varmı

margaritha

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
429
1
296
43
İstanbul
arkadaslar transferımın 9 uncu gunu dayanamayıp beta hcg yaptırdım 0.100 cıktı moralmen sıfırlandım yıne bı kac doktora sordum cok erken yaptırmıssın dedıller 14 uncu gunu yaptırman gerekıyo dedıler degısebılırmıs sızede boyle olup yukseldımı hıç cok kotu bayramım zehır oldu

canım hakikaten erken yaptırmışsın benim başıma böyle bişey gelmedi bende 10.gün yaptırdım 57 çıkmıştı(tabi benim adet kanamam başladığı için yaptırdım 0çıkacağını zannediyordum) ama ben forumda birkaç kişiden duymuştum 0 çıkıp 12.gün değeri sonra yükselen yani hala bence senin için bi umut var.Belki seninki geç tutunmada olabilir lütfen sakin ol stres yapma doktorun dediği günü bekle biliyorum çok zor beklemek ama yapabileceğin başka bişey yok tutmadı diye hemen ayağa kalkma,ilaçlarını kullanmaya devam et.Bol bol dua et Allah büyüktür inşallah geç tutunmadır inşallah güzel haberlerini alırım bir kaç gün sonra.

canım tesekkur ederım bı mucıze olur da bebegm bana tutunur cok uzgunummmm inşallah gec tutunmadır Allah buyuk beklemekten baska carem yok inşallah sendekı gıbı olurr canım cok sagolll

arkadaslar slm
bende bu konudan muzdaribim
lütfen yardim edermisiniz...
ben de bugun kanda beta hcg yaptirdim sonuc negatiff 0,10 cikti...
bugun benim 10. günüm ama doktorum persembe bir daha yaptirmasmi söyledi
ama ben pek umutlu degilim bu konuda bana moral verebilecek yada bilgisi olan varmi
aglamaktan gözlerim sisti
lütfen bi cevappp...
:-)

arkadaslar slm
bende bu konudan muzdaribim
lütfen yardim edermisiniz...
ben de bugun kanda beta hcg yaptirdim sonuc negatiff 0,10 cikti...
bugun benim 10. günüm ama doktorum persembe bir daha yaptirmasmi söyledi
ama ben pek umutlu degilim bu konuda bana moral verebilecek yada bilgisi olan varmi
aglamaktan gözlerim sisti
lütfen bi cevappp...
:-)

öncelikle rabbim hayırlısını versin değerin çok düşük canım ama umut kesilmez perşembe yine yaptır bazılarında 9 veya 10 gün idrarda silikte olsa görüyorlar ama kan en doğrusu...hayırlısı olsun canım inşallah bir sonraki denemende umuduna kavuşursun...

Back
X