TRANSFERDEN SONRA BETA HCG DEGERLERİ

Selam, benim degerlerim ayni boyle basladi sonradan yukarilara firladi tutmus bebegin daha nolsun. Normal hayatina geri dondugun anda firlayacak. Hayirli ugurlu olsun.
Merhaba, benim 2 ocakta dondurulmuş 2 embriyo transferim oldu ( İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde).. 9.gun beta hcg degerim 13,82 cıktı sonra 11. gun tekrar yaptırdım yani dün 34,76 cıktı şimdi doktorum Pazartesi tekrar test istedi ama biraz umudum kırıldı.. Hayırlısı olsun tabi ki ama yine de bu arada kalma durumu insanı çok etkiliyor..Ben de buradan takip ediyorum mesajları ve ilk kez paylaşmak istedim belki benzer değerleri olanlar yorum yapar..

Selam, benim degerlerim ayni boyle basladi sonradan yukarilara firladi tutmus bebegin daha nolsun. Normal hayatina geri dondugun anda firlayacak. Hayirli ugurlu olsun.

Teşekkür ederim, 10 gün raporluydum ama dün işe başladım artık Pazartesiyi bekliyorum hayırlısı, sağlıkla huzurla bebeğini kucağına almanı dilerim ben de..

Merhaba, benim 2 ocakta dondurulmuş 2 embriyo transferim oldu ( İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde).. 9.gun beta hcg degerim 13,82 cıktı sonra 11. gun tekrar yaptırdım yani dün 34,76 cıktı şimdi doktorum Pazartesi tekrar test istedi ama biraz umudum kırıldı.. Hayırlısı olsun tabi ki ama yine de bu arada kalma durumu insanı çok etkiliyor..Ben de buradan takip ediyorum mesajları ve ilk kez paylaşmak istedim belki benzer değerleri olanlar yorum yapar..
Iyi ki paylasmissiniz simdi sonuc ne acaba bende dayanamdim gunumden once test yaptim :( o yuzden soruyorum

Arkadaşlar bugün transferim 9. Günü beta HCG 37 çıktı. Ama iki gün önce gonapeptyl çatlatmak iğnesi yapmıştım acaba onun etkisi mıdır. yoruma ihtiyacım var

merhaba ilk tupbebek denemem,iki embriyo transfer edildi.bugün 8.gunum ve betahcg 0,32 yani negatif. erken diyorlar bakmak icin ama burdan okudugum kadariyla herkesin 8.gun bi deger cikmis.berbat haldeyim Allah herkesin gonlune gore versin insallah.cok zor bu forumlari okumak beklemek takip etmek.
Merhaba oncelikle transferin hayirli olsun ben 6. Gun idrar testi yaptim iki cizgi cikti bugun yaptim hic cizgi yok yani en iyisi test yapmamak:( :( bence ilaçların etkisi ile yaniltici olabiliyor

Iyi ki paylasmissiniz simdi sonuc ne acaba bende dayanamdim gunumden once test yaptim :KK43: o yuzden soruyorum

Merhaba,
Benim değerim düştü, kimyasal gebelik oldu maalesef. Bu hafta histeroskopi oldum ve polip varmış o alındı. Artık Mart ayında tekrar deneyeceğim.

Arkadaslar merhaba, benim bebek 5. Gun embriyosuydu doktorun soyledigi tarihte beta hcg baktirdim 30 cikti. Iki gun arayla bu kan degerlerine baktirdigimizda 40larda 50lerde 60 larda sayilar cikti. Doktor bebek dusebilor demisti, normal hayatima geri dondum ruh halim butun psikolojim olmadi bosver bi dahaki sefere seklindeydi. Bebek bi anda buyudu kan degerlerine 1 hafta hic baktirmadik cunku gelisim azdi bebekten umudu kesmistik. Doktor bi bakti bebek harika gelisimine devam ediyor. Bi daha kan testi yapmadik bebegimiz simdi 18 haftalik. Allahtan umut kesilmez ama lutfen stres yapmayin.

Arkadaslar merhaba, benim bebek 5. Gun embriyosuydu doktorun soyledigi tarihte beta hcg baktirdim 30 cikti. Iki gun arayla bu kan degerlerine baktirdigimizda 40larda 50lerde 60 larda sayilar cikti. Doktor bebek dusebilor demisti, normal hayatima geri dondum ruh halim butun psikolojim olmadi bosver bi dahaki sefere seklindeydi. Bebek bi anda buyudu kan degerlerine 1 hafta hic baktirmadik cunku gelisim azdi bebekten umudu kesmistik. Doktor bi bakti bebek harika gelisimine devam ediyor. Bi daha kan testi yapmadik bebegimiz simdi 18 haftalik. Allahtan umut kesilmez ama lutfen stres yapmayin.
Canm benm durumumda seninkyle benzer 5. Gün embiyosu koyuldu 10. Gün59 12. Gün 67 14. Gün 90 16. Gün 198 geldi değerm dktr tekrarlamya gerk yok katlamaya başladı dedi 3 hafta sonra kalp atımlarına çağrdı. Bekleme aşamasndaym ama senin yazını okuyunca umutlandm. İnşallah benmde sennkisi gibi güzel olur.. Mutlu hamilelikler dilerm :)

Merhaba arkdaslar bana 2 embriyo transferi edildi.dun 9cu günümdü değerim 7.81 cıktı doktor cok düşük dedi yarın bi daha bakalim artis varmi dedi bugün baktık değer düşmüş 6.43 e .fakat ilaçlarımı biraktirmadi hala pozitif gözüküyor dedi kimyasal gebelik dedi 2 gün sonra tekrar kan testi yapılsın değer sıfır olursa ilaclar8 bırak dedi .Ama bn cok ümitli deg ilim. Aranızda böyle durum yaşayan varmi cidden mucize olan varmi lütfen yazsin

Arkadaşlar merhaba transferimin 6. Günü ve dayanamayıp kan testi yaptırdım ve 61,36 çıktı sizce bu nedir hamilelik mi

Arkadaşlar merhaba transferimin 6. Günü ve dayanamayıp kan testi yaptırdım ve 61,36 çıktı sizce bu nedir hamilelik mi

50 üzeri çıkınca hamilelik var diye sayılır, ben öyle biliyorum. 2 gün sonra tekrar yaptırırsanız ikiye katlamış olması lazım.

Merhaba kızlar geçen hafta çarşamba günü 5.gün embiriyosu transfer edildi bugün şiddetli alerji oldum hrryerim kabardı kaşıntı hastaneye gittik serum takılmadam beta hcg yapıldı değerim 26.10 çıktı şoktayım 4 senenin sonunda 1.20 nin dısında bi değer sizce hamilemiyimm

Merhaba kızlar geçen hafta çarşamba günü 5.gün embiriyosu transfer edildi bugün şiddetli alerji oldum hrryerim kabardı kaşıntı hastaneye gittik serum takılmadam beta hcg yapıldı değerim 26.10 çıktı şoktayım 4 senenin sonunda 1.20 nin dısında bi değer sizce hamilemiyimm

5 ve üzeri gebelik var demektir. Tebrik ederim hamilesiniz 48 saat sonra aynı yerde tekrar kan verin değeriniz 2 ye katlamış olmalı 🙏😊

Back
X