- 1 Eylül 2022
- 1.081
- 246
- 53
- Konu Sahibi Lavinyamla
Transferin kaçıncı günü pozitifi gördünüz 5 gun embriyosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gün embiriyosu 9.gün gördümTransferin kaçıncı günü pozitifi gördünüz 5 gun embriyosu
Ben sabah test denemeyi düşünüyordum ya çıkar mı acaba diye 6 gün olacak5.gün embiriyosu 9.gün gördüm
Yarın 5.günüm transferin beş günlük taze embriyo, benim bile bakasım varBen sabah test denemeyi düşünüyordum ya çıkar mı acaba diye 6 gün olacak![]()
Transferin kaçıncı günü pozitifi gördünüz 5 gun embriyosu
Yarın 5.günüm transferin beş günlük taze embriyo, benim bile bakasım var![]()
Hahahhaha dur kız bı kaç gün daha dayan bı dayanamadık sen dayan taze transfer olunca kaçıncı gün denemek gerekiyorYarın 5.günüm transferin beş günlük taze embriyo, benim bile bakasım var![]()
Benimde 6 gün oldu sabah deniycem çok teşekkür ederim testiniz nasıldı çok belli miydi 6 gundeBenim 5.gün embriyosuydu 6.gün evde testle öğrendim ama 12.gün kan test günüm de kan verdimdarısı başınıza inşallah Amin
![]()
Kan da kaç çıkmıştı7.gün gördüm
Hahahahah günaydınlarHahahhaha dur kız bı kaç gün daha dayan bı dayanamadık sen dayan taze transfer olunca kaçıncı gün denemek gerekiyor![]()
Benimde 6 gün oldu sabah deniycem çok teşekkür ederim testiniz nasıldı çok belli miydi 6 gunde
Oy masalah var vala sizin bugün kan verdim 6 gün 2 çıktı beta ya yükselmez daha diye düşünüyorumRica ederim herşey gönlünüzce olsun inşallahtesti ekliyorum bu 6.gün sabah yaptığı
Oy masalah benim de 6 gün 2 çıktı artık yükselmez diye düşünüyorum3.gün embriyosuydu. Transfer+9.gün 82 betayla öğrendim
Benim de 6 gün 2 çıktı yükselmez artık diye düşünüyorum5. Gun embriyosu 6. Gun kanda 26 ile ogrendim![]()
Benim de 6 gün 2 çıktı artık yükselmez diye düşünüyorum4. Gun -
3. Gün embrıyosu ,ilk kan 246
6 gün 2 çıktı yükselmez diye düşünüyorum daha benim de4. Gun -
3. Gün embrıyosu ,ilk kan 246