transferin12.ve 14.bhcg değerlerimiz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yaseminesk26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yaseminesk26

Ziyaretçi
mrb arkadaşlar 1 mart transferimin 12.günüydü ve değerim 243...bugün 14.günüm ve değer 870 bu ne şimdi dr.çok iyi dedi ama kafam karmakarışık iyi yada kötü yorumlarmısınız....

merhaba benim de 12. gün 350 14. gün 950 çıktı.. bu iyi bir şey sanırım öyle söledi doktorumm..evde istirahat verdi ama yinede ilk ultrasona kadar..

kızlar tebrik ederim. Değerleriniz gayet iyi üyük ihtimalle çogul gebelik:))))
Benimde 1 tane tutundu 12, değerim 113 idi 15. gün 394 idi..

merhaba arkadaşlar değerlerin yükselmesi sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterir..
beenim 12. gün değerim 157 idi.doktorum test yapmana gerek yok testi dedi ama ben bugün içim rahat etsin diye tekrar ettim.benimde 15. gün değerim 637...bakalım haftaya cuma kontrolümüz var...sanırım keseyi görmeden,kalp atışını duymadan içimiz rahat etmeyecek...
inşallah bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde gelişir ve büyürler...9 ayın sonunda da bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alamamız dileğiyle...

12 gun 260 15 cı gun 1030 kızlar yorumlarmısınız

benim 11.gün hcg oranı 117 sizce tekmidir doktorum doktorum muhtelemen tekdir ve ordan çok iyi dedi 2 gün sonra tekrar edilecek

arkadaşlar benim değerlerime göre ikiz di ama dün yani 20.gün ultrasonda bebeğim tek göründü bhcg göre yorum yapmak yanlışmış yani..hepinize sağlıklı evlatlar nasip olsun inş..iyi bir hamilelik diliyorum

12 gun 260 15 cı gun 1030 kızlar yorumlarmısınız

canım değerinin yükselmesi çok güzel ama kendini ikiz falan diye şartlandırma insan üzülüyor sonra..20 .gün ultrasonda bebeğini görceksin inş.....

arkadaşlar benim değerlerime göre ikiz di ama dün yani 20.gün ultrasonda bebeğim tek göründü bhcg göre yorum yapmak yanlışmış yani..hepinize sağlıklı evlatlar nasip olsun inş..iyi bir hamilelik diliyorum

tesekurler canım benım degerlerımde bı anormallık varmı dıye yazdım ıcıme kurt dusdu cokmu yuksek

tesekurler canım benım degerlerımde bı anormallık varmı dıye yazdım ıcıme kurt dusdu cokmu yuksek

hiçç kafanı yorma ben varya uyuyamadım gecelerce 12 gün. 243 çıkmıştı 14. gün 870 en son 16.gün 1953 çıktı dedim mol gebelikmi ikizmi niye yüksek üzüntüden bebeğimi üzmüşüm boşa:)) ne ikiz ne dış gebelik bir tanecik bebişim varmış sıkıntı stres yaptığımla kaldım sende hiçç canını sıkma yükselmesi güzelmiş allahım keseyide görmeyi nasip etsin sana

hiçç kafanı yorma ben varya uyuyamadım gecelerce 12 gün. 243 çıkmıştı 14. gün 870 en son 16.gün 1953 çıktı dedim mol gebelikmi ikizmi niye yüksek üzüntüden bebeğimi üzmüşüm boşa:)) ne ikiz ne dış gebelik bir tanecik bebişim varmış sıkıntı stres yaptığımla kaldım sende hiçç canını sıkma yükselmesi güzelmiş allahım keseyide görmeyi nasip etsin sana

cok tesekku r ederım canım saol

selam kıslar,benim dün 12.günümdü.değerim 294 doktorum yapmana gerek yok dedi ama yarın tekrar yaptıracağım.Rabbim kucağımısa sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.

bir hafta sonra yani 20.gün ultrasonla kese görünüyor canım..

bir hafta sonra yani 20.gün ultrasonla kese görünüyor canım..

bana 3 hafta sonraya verdiler randevuyu canım,neden o kadar geçki merakdan çatlıycam bu arada benimde 12 gün değerim 247 bi daha test yaptırmana gerek yok dedi dr.
bugün 18gün ama hiçbi belirti yok hamilelikle ilgili sende bişey varmı??

kızlar selam benim 11.gün hcg 117 13.gün ise 205 çıktı doktorum gayet iyi ama pazartesi tekrar test yapalım dedi sizce herşey normalmi lütfen yorumlarmısınız ?

kızlar selam benim 11.gün hcg 117 13.gün ise 205 çıktı doktorum gayet iyi ama pazartesi tekrar test yapalım dedi sizce herşey normalmi lütfen yorumlarmısınız ?

hayırlı olsun canımmm bencede değerlerin süper,en yakın zamanda kalp atışlarınıda duyman dileğiyle:))

hayırlı olsun canımmm bencede değerlerin süper,en yakın zamanda kalp atışlarınıda duyman dileğiyle:))

saol canım allah herkese nasip etsin bunu ençokda bizim gibi bu eziyeti çekipde çocuk özlemi çekenlere allahdan tek duam budur.

Back
X