Y
yaseminesk26
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yaseminesk26
mrb arkadaşlar 1 mart transferimin 12.günüydü ve değerim 243...bugün 14.günüm ve değer 870 bu ne şimdi dr.çok iyi dedi ama kafam karmakarışık iyi yada kötü yorumlarmısınız....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 gun 260 15 cı gun 1030 kızlar yorumlarmısınız
arkadaşlar benim değerlerime göre ikiz di ama dün yani 20.gün ultrasonda bebeğim tek göründü bhcg göre yorum yapmak yanlışmış yani..hepinize sağlıklı evlatlar nasip olsun inş..iyi bir hamilelik diliyorum
tesekurler canım benım degerlerımde bı anormallık varmı dıye yazdım ıcıme kurt dusdu cokmu yuksek
hiçç kafanı yorma ben varya uyuyamadım gecelerce 12 gün. 243 çıkmıştı 14. gün 870 en son 16.gün 1953 çıktı dedim mol gebelikmi ikizmi niye yüksek üzüntüden bebeğimi üzmüşüm boşa:)) ne ikiz ne dış gebelik bir tanecik bebişim varmış sıkıntı stres yaptığımla kaldım sende hiçç canını sıkma yükselmesi güzelmiş allahım keseyide görmeyi nasip etsin sana
bir hafta sonra yani 20.gün ultrasonla kese görünüyor canım..
kızlar selam benim 11.gün hcg 117 13.gün ise 205 çıktı doktorum gayet iyi ama pazartesi tekrar test yapalım dedi sizce herşey normalmi lütfen yorumlarmısınız ?
hayırlı olsun canımmm bencede değerlerin süper,en yakın zamanda kalp atışlarınıda duyman dileğiyle:))