transferin12.ve 14.bhcg değerlerimiz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yaseminesk26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaslar ben yurtdisindan katiliyorum benim iinci tub bebek denemesinde kan degerim yuzde 15 felan idi .ben sormustum doktoruma hamile isen ne kadar olmali diye oda en az 50 olmasi lazim dedi zaten doktorum oyle deyince ben umidimi kesmistim.ve simdi ucuncu transfer yaptirdim sabirsizlikla bekliyorum ins u defa tutar allahin izniyle ayin 22 sinde kan vermem lazim ins positief cikar .

merhaba arkadaslar ben yurtdisindan katiliyorum benim iinci tub bebek denemesinde kan degerim yuzde 15 felan idi .ben sormustum doktoruma hamile isen ne kadar olmali diye oda en az 50 olmasi lazim dedi zaten doktorum oyle deyince ben umidimi kesmistim.ve simdi ucuncu transfer yaptirdim sabirsizlikla bekliyorum ins u defa tutar allahin izniyle ayin 22 sinde kan vermem lazim ins positief cikar .

inşallah güzel haberleri bekliyoruz

merhaba kızlar benimde 12.gün değerim 600 14.gün 800 çok iyi dedi doktor birdaha kan testine gerek yok 2* gün sonra gel dedi ama az artmamışmı sizce...

arkadaşlar dünde yazmıştım değerlerimi tekra yazayım 11.gün 117 13.gün 205 bugün 16. günüm ve yarın bir test daha yapılacak yalnız bugün belimde ağrım var ve az derecede pembemsi bir kanama oldu dr. umu aradın korkulcak bişiy deil dedi ama çok endişeleniyorum karnımda ve belimde ağrılarım var sizce bu nedir başına hiç böyle bişiy gelen duyan bilen birileri varsa lütfen yarım edebilirmisiniz :((

20 gün sonra yazacaktım yanlış yazmışım

arkadasim bence kan degerin oyleyse ne mutlu yani benim 10 idi .doktorunuz demiyormu kesin hamilesiniz felan diye yani belli bi rakami yokmuymus benim doktorum bana direk demisti en az 50 olmasi lazim diye benimde kaldi surda 7 gunum yaa

:lepi::lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:alkisalkisalkis

Back
X