• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transkript / kayıt sildirme

ayca241

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
26
2
88
Hanımlar merhaba.
Üniversite tercihlerinin açıklanmasıyla birlikte bugün yerleştiğimin haberini aldım.
Fakat ben şuanda başka bir okulda kayıtlıyım ve de orada da birinci sınıfı tamamladım.
Kayıtlı olduğum okulumdan transkript belgesi alarak kaydımı almak istiyorum fakat internette okuduklarım aklımı kurcaladı.
Bazı yerlerde internet üzerinden çıktısını alacağım bir formu doldurmak durumunda olduğumu, bir diğeri dilekçe yazıp öğrenci işlerine vermem gerektiğini söylüyor. Okulun sitesindeki yönetmelikte de istediğim bilgilere ulaşamayınca sizlere sormak istedim. Saat dolayısıyla da öğrenci işlerinden gerekli bilgiyi alamıyorum nitekim gün içerisinde de düşüremedim bir türlü telefonu :31:
Şuanda memleketimde olmam sebebiyle de okula bireysel başvurumu yapamıyorum gidişim ancak bayramdan sonra olacak yani ağustosta. ve kaydımı o şekilde aldıracağım. Bazı yerlerde de üniversite kayıt dönemi açıldığında ancak kayıt sildirme işlemlerini halledebileceğim yazılmış fakat o dönemin yoğunluğundan oldukça endişeliyim.

Benim takip etmem gereken yol ne olacak şimdi ? Tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hangı bölüm neresi ? ben de baska bır okula kayıtlıyım sildiricem

Tatlim bende vaktiyle kayit sildirdim kaydimi sildirmek istedigime dair dilekce yazmistim.hic ugrasmadanda lise diplomami geri iade etmislerdi arkasina damga vurmuslardi.kendi istegiyle okuldan ayrilmistiri diye.kayit sildirdigim donemde egirimin oldugu herhangi bir aydi.yanj kayit yaptirilan tarihler icinde degildi.

Ayni anda iki yuksekogrenim kuruluna kayit olunamiyor(acikogretim haric) herkesin bildigi gibi, o yuzden okuldan kaydinizi sildirmeniz ve sahsen basvuru yapmaniz gerekiyor diye biliyorum kayit sildirme 1 gununuzu alir saniyorum, kolay gelsin hayirli olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun hangı bölüm neresi ? ben de baska bır okula kayıtlıyım sildiricem

Teşekkür ederim, size de hayırlısı olsun :)
Ege - Psikoloji

Tatlim bende vaktiyle kayit sildirdim kaydimi sildirmek istedigime dair dilekce yazmistim.hic ugrasmadanda lise diplomami geri iade etmislerdi arkasina damga vurmuslardi.kendi istegiyle okuldan ayrilmistiri diye.kayit sildirdigim donemde egirimin oldugu herhangi bir aydi.yanj kayit yaptirilan tarihler icinde degildi.

Cevap için çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız :)
Bir de üstüne basa basa bana, kesinlikle transkript belgeni almadan kayıt sildirme işlemlerine başlama diyorlar ders saydırabilmek için.
Siz bu durum için ne yapmıştınız ?

Ayni anda iki yuksekogrenim kuruluna kayit olunamiyor(acikogretim haric) herkesin bildigi gibi, o yuzden okuldan kaydinizi sildirmeniz ve sahsen basvuru yapmaniz gerekiyor diye biliyorum kayit sildirme 1 gununuzu alir saniyorum, kolay gelsin hayirli olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cevap için teşekkür ediyorum :)
Evet ben de o sebeple bunları araştırmaya başladım. Zaten istenen lise diplomamın aslı da okulda olduğundan başka şansım da yoktu :27:
Teşekkür ederim, herkes için inşallah

Teşekkür ederim, size de hayırlısı olsun :)
Ege - Psikoloji

Cevap için çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız :)
Bir de üstüne basa basa bana, kesinlikle transkript belgeni almadan kayıt sildirme işlemlerine başlama diyorlar ders saydırabilmek için.
Siz bu durum için ne yapmıştınız ?

Tabiki aldigin dersleri ispatlaman icin muhurlu imzali transkript lazim once onu al hemen ardindanda dilekce ver lise diplomani geri al (lise diplomani gormeden baska universiteye kayit yapmazlar aman diyim ).sonrasi kim tutar seni :)))))))

Tabiki aldigin dersleri ispatlaman icin muhurlu imzali transkript lazim once onu al hemen ardindanda dilekce ver lise diplomani geri al (lise diplomani gormeden baska universiteye kayit yapmazlar aman diyim ).sonrasi kim tutar seni :)))))))

Çok yardımcı oldunuz, çok teşekkür ederim :))

Okuldan okula değişebiliyor bu tarz prosedürler. En sağlam bilgiyi dönünce öğrenci işlerinize uğrayarak alabilirsiniz.

Okuldan okula değişebiliyor bu tarz prosedürler. En sağlam bilgiyi dönünce öğrenci işlerinize uğrayarak alabilirsiniz.

Haklısınız, en sağlamı o olacak sanırım :31:

Benim nicki unutma emi 4yil sonra sana "psikolog hanim icimde bir sikinti var " dedigimde sende kimsin deme :)) Allah mutlulugunu daim etsin.Bol sans....

Yok yok unutmam :))
Çok teşekkür ediyorum, sizin de

Back
X