Arkadaşlar bu arada bugün Çapa'da çok güvendiğim genetik doktoru ile görüşebildim. Beni düşündüren arada bir vaka olma durumu pek sanmıyorum dedi. Maalesef genelde yaşamla bağdaşmayan ileri derecede anomali vakalar oluyor dedi. Düşük vs olmadan gebe kalabilseniz çnemli olan bu dedi, sonrasında cvs yapacağız size 11. Haftada dedi. Ben sanıyorum bu yöntemi haydi hayırlısı Allah büyüktür deyip deneyeceğim. 1 düşük, 1 anomali, 1 tüp bebekte 2 kez negatif sonuç yordu evet ama denemeye devam. Bir normal bir tüp diye devam edeceğim artıl ne yapalım
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hiç birimizi başkalarının çoluğuna çocuğuna gıptayla baktırmasın, boynu bükük bırakmasın inşallah.
Ben abimin bebeği doğduğu gün son embriyo transferimin de negatif olduğunu öğrendiğim günü de 26 haftalık kızımın yaşayamayacağı için benden alındığı günleri asla unutamam ama umarım hepimizin birbirimizin güzel haberleri ile umut dolarız!
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hiç birimizi başkalarının çoluğuna çocuğuna gıptayla baktırmasın, boynu bükük bırakmasın inşallah.
Ben abimin bebeği doğduğu gün son embriyo transferimin de negatif olduğunu öğrendiğim günü de 26 haftalık kızımın yaşayamayacağı için benden alındığı günleri asla unutamam ama umarım hepimizin birbirimizin güzel haberleri ile umut dolarız!