- Konu Sahibi takeitorleave
-
Bilmiyorum valla elimde vardı daha önceden toplu almışım. Bugün öylesine deneyim dedim. Erken gebelik testi değil normal kaset test olduğu için şaşırdım bu kadar çizgi çıkmasına. O yüzden size de sormak istedim.Ben de gördüm çizgi var hafiften olsa inşallah doğrudur doğruluğu nasıl oluyor acaba bu testlerin
Herkeste yerleşme kanaması olmuyor diye okumuştum ben normal yolla hamile kaldığımda hiç kanamam olmadı bi damla bile meselaİnşallah tutunmuştur. Kasıklarımda ağrı var iki gündür. Henüz yerleşme kanaması yaşamadım, yaşayacak mıyım bilmiyorum da. Kanama olmadan tutunma olmadığı anlamına gelir mi acaba. Daha önce normal yoldan 3 kez kimyasal gebelik geçirdim her seferinde bu çizgileri görüyordum ama sonuç hüsran, çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi o yüzden
Evet 9 gün oldu transfer olalı hâlâ herhangi bir kanama yaşamadım.Herkeste yerleşme kanaması olmuyor diye okumuştum ben normal yolla hamile kaldığımda hiç kanamam olmadı bi damla bile mesela
Çok geçmiş olsun, yani biraz risk açıkçası normal gebe kalmak, ben kimyasal gebelik geçirdim 3 kez adet şeklinde attım o yüzden şanslıyım diye düşünüyorum çünkü ilerleyip sağlıksız da olabilirdi. Yani eğer translokasyon çıkarsa doktorla görüşüp ilerleyebilirsiniz ama bana kalırsa bir kürtaj geçirdiyseniz biraz daha temkinli gitmek gerekir diye düşünüyorum.Merhabalar siteye yeni katıldım 11 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kürtaj olmak zorunda kaldım. Devlet hastanesinde genetik testlerimi yaptırdım pıhtılaşma sorunum yok kromozom analizine de baktırdım sonuç pazartesi günü çıkacak e nabizda o görülmüyor sanırım eğer dengeli translokasyon varsa bende normal yoldan gebe kalmamalimiyim. Tüp bebek için maddi imkanım yok maalesef
Evet tutunmuş ben ilk normal yolla hamileliğimde 88 di doktor hamilesiniz tebrikler vs demişti çok sevindim canım gözün aydın inşallah güzel ilerler sağlıkla kucağına alırsın darısı bana inşallahBu arada hanımlar akşam kan testi verdim az önce sonucu aldım, 9. gün için 77.87 çıktı. Sizce değerim iyi mi. Tutunmuş demek mi oluyor
Bu biraz şans işi bu sayfada 5 6 kez düşük yapıp sağlıklı bulamayana rastladım mesela benim ablamda aynı taşıyıcı ama 3. Bebekte sağlıklı olanı buldu normal yolla ama 2. Gebeliği çok zordu 5 buçuk aylık bebeği suni sancıyla ölü şekilde doğurdu ben o zorluğu gördükten sonra tüp bebeğe yöneldim mesela ama ben erken kaybettim kürtajla yarım saatte bitti işlem tabi kürtajın psikolojik yıkımı hala devam ediyor bu biraz kişinin alacağı risk ve kararMerhabalar siteye yeni katıldım 11 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kürtaj olmak zorunda kaldım. Devlet hastanesinde genetik testlerimi yaptırdım pıhtılaşma sorunum yok kromozom analizine de baktırdım sonuç pazartesi günü çıkacak e nabizda o görülmüyor sanırım eğer dengeli translokasyon varsa bende normal yoldan gebe kalmamalimiyim. Tüp bebek için maddi imkanım yok maalesef
Ayy çok teşekkür ederim çok mutlu oldum. Tedirginim hala onca şey yaşayınca, inşallah sağlıklı devam eder de Rabbım kucağıma almayı nasip ederEvet tutunmuş ben ilk normal yolla hamileliğimde 88 di doktor hamilesiniz tebrikler vs demişti çok sevindim canım gözün aydın inşallah güzel ilerler sağlıkla kucağına alırsın darısı bana inşallah2 gün sonra tekrar kan testi ver 2 katına çıkması lazım değerin
Bu saatten sonra ileriye bak stres yapmamaya çalış beslenmene dikkat et kendinide çok yorma ev işleri fln canımAyy çok teşekkür ederim çok mutlu oldum. Tedirginim hala onca şey yaşayınca, inşallah sağlıklı devam eder de Rabbım kucağıma almayı nasip eder
Ben yengeç burcuyum namı değer sulu gözBu saatten sonra ileriye bak stres yapmamaya çalış beslenmene dikkat et kendinide çok yorma ev işleri fln canım
Mesela Yükseklere çok uzanmaya çalışma ben montumu bile kocama astırırdım bulaşık makinesini o boşaltırdıBen yengeç burcuyum namı değer sulu gözçok zor benim için kafaya takmamak filan ama deneyecem. gerçekten tam olarak ne yapmam ve yapmamam gerektiğini bilmiyorum desem yeridir. Mesela dışarı çıkıp gezebilir miyim, nasıl yatmalıyım, nasıl beslenmeliyim. Her şeyi tecrübe edicem sanırım.
Ayy nazlanayim barii azıcıkMesela Yükseklere çok uzanmaya çalışma ben montumu bile kocama astırırdım bulaşık makinesini o boşaltırdı
Çok ama çok sevindim. Tebrik ediyorum, inşallah biz de bu sayfada güzel haberler veririz :)Merhabalar, bugün tekrar kan verdim. İki kat artış olmuş çok şükür ilki 77.87 ydi 2 günde 162 olmuş. İnşallah bu şekilde sağlıklı ilerler. 10 gun sonra doktora muayeneye gidecez İnşallah
Çok teşekkür ederimmm, Aminn inşallah. Dua ediyorum herkese. Rabbım size de bize de sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahÇok ama çok sevindim. Tebrik ediyorum, inşallah biz de bu sayfada güzel haberler veririz :)
Senin yazdıklarını okudukça kendimi buldum :) bende haziranın 23.de transfer oldum 10.gününde 96 ile öğrendim 2 gün sonrasında 239 oldu çok şükür 18 temmuzda da ultrason randevum var aşırı heyecanlıyım. Bu arada 4 yıllık evliyim 3 kaybım var 2 tanesi kürtaj oldu . Sonrasında gen testi yapıldı ve 1 ila 10. Kromozomda hasar tespit edildi. Yani bende translokasyon taşıyıcısıyım. Sonrasında tüp bebek serüvenimiz başladı ve 2. DenememizÇok teşekkür ederimmm, Aminn inşallah. Dua ediyorum herkese. Rabbım size de bize de sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Senin yazdıklarını okudukça kendimi buldum :) bende haziranın 23.de transfer oldum 10.gününde 96 ile öğrendim 2 gün sonrasında 239 oldu çok şükür 18 temmuzda da ultrason randevum var aşırı heyecanlıyım. Bu arada 4 yıllık evliyim 3 kaybım var 2 tanesi kürtaj oldu . Sonrasında gen testi yapıldı ve 1 ila 10. Kromozomda hasar tespit edildi. Yani bende translokasyon taşıyıcısıyım. Sonrasında tüp bebek serüvenimiz başladı ve 2. Denememiz
2 senelik evliyim ben de, hatta 11 temmuz kan testi günümdü aynı zamanda evlilik yıldönümümüzdu. Hediye gibi oldu. İlk denememiz bizim de. Ama inanır mısınız her günüm acaba devam edecek mi bir sıkıntı olmaz inşallah diyerek geçiyor. Kimyasal gebelikler yaşadıkça gebe kalmak devam etmesi bir mucize gibi geliyor. İnsan yaşadıklarını unutamıyor. Heyecan bile yaşayamadım. Her an hevesim kursağımda kalacakmışçasına temkinli seviniyorum inanın. İnşallah öyle bir şey yaşamam, yaşamayız. Bugün içim rahat etmedi gittim kan verdim tekrar. Doktor vermene gerek yok demesine rağmenSenin yazdıklarını okudukça kendimi buldum :) bende haziranın 23.de transfer oldum 10.gününde 96 ile öğrendim 2 gün sonrasında 239 oldu çok şükür 18 temmuzda da ultrason randevum var aşırı heyecanlıyım. Bu arada 4 yıllık evliyim 3 kaybım var 2 tanesi kürtaj oldu . Sonrasında gen testi yapıldı ve 1 ila 10. Kromozomda hasar tespit edildi. Yani bende translokasyon taşıyıcısıyım. Sonrasında tüp bebek serüvenimiz başladı ve 2. Denememiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?