- Konu Sahibi takeitorleave
-
Bende aynıyım inan bana hayal bile kurmaya korkuyorum. Acaba kan versem mi tekrardan dedim ama sonra biraz rahat bırakmam gerektiğine inandım 18 inde görücez bakalım. Rabbim cümlemize de sağlıklı hayırlı gebelikler hayırlı evlatlar nasip etsin2 senelik evliyim ben de, hatta 11 temmuz kan testi günümdü aynı zamanda evlilik yıldönümümüzdu. Hediye gibi oldu. İlk denememiz bizim de. Ama inanır mısınız her günüm acaba devam edecek mi bir sıkıntı olmaz inşallah diyerek geçiyor. Kimyasal gebelikler yaşadıkça gebe kalmak devam etmesi bir mucize gibi geliyor. İnsan yaşadıklarını unutamıyor. Heyecan bile yaşayamadım. Her an hevesim kursağımda kalacakmışçasına temkinli seviniyorum inanın. İnşallah öyle bir şey yaşamam, yaşamayız. Bugün içim rahat etmedi gittim kan verdim tekrar. Doktor vermene gerek yok demesine rağmen
Evet çıktı 1 saat geçmedi bana inanın, 705 e çıkmış değerim. 3 gün önce 162ydi. Nasıl sizce değerim.Bende aynıyım inan bana hayal bile kurmaya korkuyorum. Acaba kan versem mi tekrardan dedim ama sonra biraz rahat bırakmam gerektiğine inandım 18 inde görücez bakalım. Rabbim cümlemize de sağlıklı hayırlı gebelikler hayırlı evlatlar nasip etsinkan sonucun çıktı mı peki
Çok güzel maşallahEvet çıktı 1 saat geçmedi bana inanın, 705 e çıkmış değerim. 3 gün önce 162ydi. Nasıl sizce değerim.
Aminn inşallah hepimize nasip etsin inşallah. Peki hoc belirti yaşıyor musunuz. Bazı yorumlarda mide bulantısı yaşayanlar oluyormuş. Kasık ağrısı şiddetli geçenler. Ben hiçbir şey hissetmiyorum desem yeridir. Çok hafif sabahları bulantı oluyor o da açlıktan bulanıyor diye düşünüyorum. Normal mi bilemedim.Çok güzel maşallahya çok heycanlı gerçekten Rabbim hep hayırlı haberler almayı nasip etsin. Bende ultrason gününü bekliyorum ya resmen geçmiyo günler
Transferin 6. Günü yerleşme kanaması oldu bende 2 gün sürdü pembe sonra kahverengi olup bitti . Kasık ağrısı ki özellikle sağ kasığım çok agrıyo bi de göğüslerde aşırı hassaslık var 3 gündür. Gaz sancısı gibi sancımda oluyo bi kaç gündür ama üşüttüğümü düşünüyorum.mide bulantısı değilde sanki yanma hissi oluyo. Bu belirtiler ilaçlardan da kaynaklanabilir ve hiç belirti olmayan arkadaşlar da çok fazla . O yüzden sen oluruna bırak çok düşünme her şey sağlıkla ilerliyodur buna inanAminn inşallah hepimize nasip etsin inşallah. Peki hoc belirti yaşıyor musunuz. Bazı yorumlarda mide bulantısı yaşayanlar oluyormuş. Kasık ağrısı şiddetli geçenler. Ben hiçbir şey hissetmiyorum desem yeridir. Çok hafif sabahları bulantı oluyor o da açlıktan bulanıyor diye düşünüyorum. Normal mi bilemedim.
Ben de yerleşme kanaması olmadı. Ben de çok yorgun hissediyorum sürekli uykum geliyor özellikle son zamanlarda. Sıcaklara mi yorsam gebeliğe mi bilemedimTransferin 6. Günü yerleşme kanaması oldu bende 2 gün sürdü pembe sonra kahverengi olup bitti . Kasık ağrısı ki özellikle sağ kasığım çok agrıyo bi de göğüslerde aşırı hassaslık var 3 gündür. Gaz sancısı gibi sancımda oluyo bi kaç gündür ama üşüttüğümü düşünüyorum.mide bulantısı değilde sanki yanma hissi oluyo. Bu belirtiler ilaçlardan da kaynaklanabilir ve hiç belirti olmayan arkadaşlar da çok fazla . O yüzden sen oluruna bırak çok düşünme her şey sağlıkla ilerliyodur buna inan
Ya onu bende düşündüm inan nasıl olucak hiç bilmiyorum . Salı günü belli olur bakalım ona göre yazarım sana da . Benım 5. Gün embriyosuydu nasıl hesaplanıcak bakalımBir de bu kaç günlük kaç haftalik nasıl hesaplanacak. Programlar hep adet gününden baz alıyor
Ben tam çözemedim nasıl olduğunu Salı öğrencem artıkTamamdır, şuan 5 haftalik görünüyorum. 21 inde gittiğimde 6 haftalik olacak ve kese görünmesi için ideal zaman.
Hiç korkmayın, ben de çok korktum,evham yaptım ama çok şükür 5 te 3 sağlıklı geldi. Sizin de gelecektir eminim.Ben de pgtden haber bekliyorum 7 yumurta yolladım inşallah sağlıklı vardır çok korkuyorum olumsuz yorumlardan sonra
Canım benim sadece 1 tane gitti ve sağlıklı geldi sonra transfer edildi suan hanileyim . Bol bol dua et hiç evham yapma Allah’ın izniyle sağlıklı gelsinlerBen de pgtden haber bekliyorum 7 yumurta yolladım inşallah sağlıklı vardır çok korkuyorum olumsuz yorumlardan sonra
Bizde salı günü gittik sana yazmayı unuttum heycandanMerhaba hanımlar, dün akşam biraz kanamam oldu alelacele doktora gittik o sıra keseyi de görmüş olduk çok şükür. Biraz riskli geçiyor gebeliğim. Normal mi bu sizce. Bir de cinsiyet için çok erken ama sizce kese neye benziyor
Ayyy çok sevindim, çok güzel bir haber bu. Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBizde salı günü gittik sana yazmayı unuttum heycandan6+1 di Salı günü ve keseyi gördük kalp atışını duyduk çok şükür ben keseden cinsyeti pek anlamam açıkçası keseyi görmene çok sevındım daha da sağlıklı haberler alırız inşallah
Ayyy hadi senden de güzel haberler bekliyorumAyyy çok sevindim, çok güzel bir haber bu. Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin inşallahben de bugün gidicem doktora tekrardan. Bugün tam 6 haftalık olduk. İnşallah ben de duyarım kalp atışlarını
Canım n’aptınız merak ettim seni hayırlı haberler verAyyy çok sevindim, çok güzel bir haber bu. Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin inşallahben de bugün gidicem doktora tekrardan. Bugün tam 6 haftalık olduk. İnşallah ben de duyarım kalp atışlarını
Ayyy hadi senden de güzel haberler bekliyorumbu arada hangi ilaç ve iğneleri kullanıyorsun
Canımmm, gittim bugün doktora çok şükür keseyi de gördük kalbi de atıyor ama dinletmedi, çok yüksek çıkar şimdi sesi dedi. Her şey güzel görünüyor dedi. Kanama alanı da yok dedi inşallah sağlıklı ilerler. Haftaya kalp atışını duymaya gidecez inşallah.Canım n’aptınız merak ettim seni hayırlı haberler ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?