Translokasyon

Bende aynıyım inan bana hayal bile kurmaya korkuyorum. Acaba kan versem mi tekrardan dedim ama sonra biraz rahat bırakmam gerektiğine inandım 18 inde görücez bakalım. Rabbim cümlemize de sağlıklı hayırlı gebelikler hayırlı evlatlar nasip etsin kan sonucun çıktı mı peki

Evet çıktı 1 saat geçmedi bana inanın, 705 e çıkmış değerim. 3 gün önce 162ydi. Nasıl sizce değerim.

Çok güzel maşallah ya çok heycanlı gerçekten Rabbim hep hayırlı haberler almayı nasip etsin. Bende ultrason gününü bekliyorum ya resmen geçmiyo günler
Aminn inşallah hepimize nasip etsin inşallah. Peki hoc belirti yaşıyor musunuz. Bazı yorumlarda mide bulantısı yaşayanlar oluyormuş. Kasık ağrısı şiddetli geçenler. Ben hiçbir şey hissetmiyorum desem yeridir. Çok hafif sabahları bulantı oluyor o da açlıktan bulanıyor diye düşünüyorum. Normal mi bilemedim.

Transferin 6. Günü yerleşme kanaması oldu bende 2 gün sürdü pembe sonra kahverengi olup bitti . Kasık ağrısı ki özellikle sağ kasığım çok agrıyo bi de göğüslerde aşırı hassaslık var 3 gündür. Gaz sancısı gibi sancımda oluyo bi kaç gündür ama üşüttüğümü düşünüyorum.mide bulantısı değilde sanki yanma hissi oluyo. Bu belirtiler ilaçlardan da kaynaklanabilir ve hiç belirti olmayan arkadaşlar da çok fazla . O yüzden sen oluruna bırak çok düşünme her şey sağlıkla ilerliyodur buna inan

Ben de yerleşme kanaması olmadı. Ben de çok yorgun hissediyorum sürekli uykum geliyor özellikle son zamanlarda. Sıcaklara mi yorsam gebeliğe mi bilemedim kasık ağrısı Bende de oldu ilk zaman sol tarafta oldu ara ara sağ tarafta oluyordu. Karışık bir de evet mide yanması bende de oluyor, siz deyince şaşırdım ondan mı acaba diye. Ben yediklerim mi yapıyor ki filan diye düşünüyordum. Her şey iyi olsun da dediğiniz gibi.

Tamamdır, şuan 5 haftalik görünüyorum. 21 inde gittiğimde 6 haftalik olacak ve kese görünmesi için ideal zaman.

Ben de pgtden haber bekliyorum 7 yumurta yolladım inşallah sağlıklı vardır çok korkuyorum olumsuz yorumlardan sonra

Merhaba hanımlar, dün akşam biraz kanamam oldu alelacele doktora gittik o sıra keseyi de görmüş olduk çok şükür. Biraz riskli geçiyor gebeliğim. Normal mi bu sizce. Bir de cinsiyet için çok erken ama sizce kese neye benziyor

Eklentiler

• Screenshot_20230720_141930_Gallery.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20230720_141923_Gallery.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 48
Ben de pgtden haber bekliyorum 7 yumurta yolladım inşallah sağlıklı vardır çok korkuyorum olumsuz yorumlardan sonra
Canım benim sadece 1 tane gitti ve sağlıklı geldi sonra transfer edildi suan hanileyim . Bol bol dua et hiç evham yapma Allah’ın izniyle sağlıklı gelsinler

Bizde salı günü gittik sana yazmayı unuttum heycandan 6+1 di Salı günü ve keseyi gördük kalp atışını duyduk çok şükür ben keseden cinsyeti pek anlamam açıkçası keseyi görmene çok sevındım daha da sağlıklı haberler alırız inşallah

Ayyy çok sevindim, çok güzel bir haber bu. Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben de bugün gidicem doktora tekrardan. Bugün tam 6 haftalık olduk. İnşallah ben de duyarım kalp atışlarını

Ayyy hadi senden de güzel haberler bekliyorum bu arada hangi ilaç ve iğneleri kullanıyorsun

Ayyy hadi senden de güzel haberler bekliyorum bu arada hangi ilaç ve iğneleri kullanıyorsun
Canım n’aptınız merak ettim seni hayırlı haberler ver
Canımmm, gittim bugün doktora çok şükür keseyi de gördük kalbi de atıyor ama dinletmedi, çok yüksek çıkar şimdi sesi dedi. Her şey güzel görünüyor dedi. Kanama alanı da yok dedi inşallah sağlıklı ilerler. Haftaya kalp atışını duymaya gidecez inşallah.
Bu arada ben oksapar, progestan dex, progesteron fitil, estrofem kullanıyorum ilac olarak. 2 iğnem var yani. Sabah oksapar akşam progestan dex iğneyi vurduruyorum

Ultrason goruntumuz biraz kötü ama bu şekilde.

Eklentiler

• Screenshot_20230721_182132_Gallery.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…