- 21 Mayıs 2008
- 250
- 14
- 98
- 43
- Konu Sahibi Kuzucuk123
-
4. tüp bebek tedavimin 7. günündeyim dün kasık agrılarım biraz pembe lekelenmem olmuştu bugün iyiyim şükürler olsun ancak endişeler içindeyim ya bu kezde olmazsa diye düşünmekten alamıyorum kendimi
4. tüp bebek tedavimin 7. günündeyim dün kasık agrılarım biraz pembe lekelenmem olmuştu bugün iyiyim şükürler olsun ancak endişeler içindeyim ya bu kezde olmazsa diye düşünmekten alamıyorum kendimi
bugün 10. günüm idrarda negatif çıktı dün jeli kullanma saatim gecikince kasıklarım agıyo bugün kanda baktırmak istedim ama cesaret edemedim bir türlü
inşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır bu kez. hala yatıyorum birşey olmasın diye sen yatıyormusuncanim bence acele etme benimde 10 dunum ....idrar testide kafana takma ....onda cikmasi cok zor daha sadece 10 g. nezaman tutunup nezaman teste cikicak ....bekle canim az kalmis...ALLAH hepimizin hakinda hayirlisini verir...........
inşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır bu kez. hala yatıyorum birşey olmasın diye sen yatıyormusun
canim test gunun nezaman ............sonucu bildir ...bekliyorum
yarın 12. günüm tekrar test yaptıracagım oldukça gerginim umarım herşey yolunda gidiyordur dün kanda baktırmıştım sonuç 94.17 çıkmıştı inşallah katlanmıştır yarını heyecanla bekliyorum
tatlim ne oldu sonucun merak etim yazarmisin canim?????????????????/
şükürler olsun herşey yolunda gidiyor bebegim benimle 12.gün 204 çıktı kanda bugun 14. gün 420 olmuş allah izin verirse 2 hafta sonra keseyi görmeye gidecegiz
cok iyi bir haber bu ALLAH anali babali buyutur ISALLA.........
amin canım senin test sonucun nasıl bir güzel haberde senden alalım inş
şükürler olsun herşey yolunda gidiyor bebegim benimle 12.gün 204 çıktı kanda bugun 14. gün 420 olmuş allah izin verirse 2 hafta sonra keseyi görmeye gidecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?