• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trasferden sonra neler hissettiniz?

zigo

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
189
0
296
46
İçel Mersin
arkadaşlar bugün transferimin 8.günü ve hiçbirşey hissetmiyorum.acaba bişeyler hisseden veya farklı şeyler yaşayan arkadaşlar varmı.arada kasıklarıma ağrı giriyo hemen geçiyo bişey analamıyorum.bu günlerde neler yaşadınız yazabilirmisiniz arkadaşlar.

arkadaşlar bugün transferimin 8.günü ve hiçbirşey hissetmiyorum.acaba bişeyler hisseden veya farklı şeyler yaşayan arkadaşlar varmı.arada kasıklarıma ağrı giriyo hemen geçiyo bişey analamıyorum.bu günlerde neler yaşadınız yazabilirmisiniz arkadaşlar.

hiiiiiiçççççç bir şey hissetmiyorsun güzelim kaydirigubbakcemile3 , daha dur , test sonucunu al , inşallah o da olumlu olacak , üzerinden 2-3 hafta geçsin ..
bak bu kasık ağrıları felan normal çünkü 3-4 gün önce yumurtalıkların bir işlem gördü neticede.. bütün dr.ların dediğini ben de yineleyeyim sana , eminim kendi dr.un da demiştir yerimseniben " tedavi olduğunu , transfer olduğunu , içinde embriyolar olduğunu ... kısacası buna dair herşeyi unut , kurma kafanda , aklına geldikçe bu seni germekten , " acaba .. " kısakacına almaktan başka bir işe yaramayacak , ok ?
herşey çok güzel olacak .....
inşallah 4 gün sonra güzel haberi alacağız senden ..

canım ben hem laparoskopi hemde tranferi ynı gün yaşadım ameliyat acısından transferi aklıma bile getirmiyodum sonra kasıklarımda ağrılar başladı karnım adet görcekmişim gibi ağrıyordu oda kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyormuş dün test yaptırmaya gittiğimde için bomboştu kan verdim 1 saat sonra sonucu alacaktık ilk 45 dk olabbildiğim kadar sakin olmaya çalıştım ama son 15 dk kalbim pırpır etmeye başladı ve busaferde olmayacak diye ağlamaya başladım tam o sırada hemşire eşime sonucu söyledi sonuç 127.53 tü inanamıyorum ama hamileydim o korku ve stresten döktüğüm gözyaşlarım birden bire mutluluk gözyaşları oldu o yüzden hiç canını sıkma ve bişey hissetmiyorum diye moralini bozma küçüçük gözle görülmeyen hücre parçası sana daha ne hissettirebilirki hani derlerye ateş olsa cürmü kadar yer yakar diye minicik bebeklerin daha biraz bejle onlar ben burdaım diye sana kendilerini nasıl hissettirecekler umarım herşey gönlünce olur:Saruboceq:

bende bu ay yaptırıcan zıgo o hastanede nasıl memnun kaldınmı kactane kalıtelı cıktı sordummu canım sakıncası yoksa merakkettım ınsallah sonucunuda ıstedıgın gıbı ale-ırsın bı de bı sey daha sorcam bu surec ıcınde hep ankaradamıydın bı de sızın sorun nedır bıraz fazla sordum galıba
ama sunu bılkı ınsallah sonucu ıstedıgın gıbı olur:CüvCüv:

çok teşekkür ederim arkadaşlar.bekliyorum işte.düşünmemeye çalışıyorum.o zamanda sanki o anları hiç yaşamamışım gibi herşey hayal gibi geliyo.ama az kaldı bebişlerimin varlığının haberini almaya.allahım yardım et ne olur

bende bu ay yaptırıcan zıgo o hastanede nasıl memnun kaldınmı kactane kalıtelı cıktı sordummu canım sakıncası yoksa merakkettım ınsallah sonucunuda ıstedıgın gıbı ale-ırsın bı de bı sey daha sorcam bu surec ıcınde hep ankaradamıydın bı de sızın sorun nedır bıraz fazla sordum galıba
ama sunu bılkı ınsallah sonucu ıstedıgın gıbı olur:CüvCüv:

merhaba canım.öncelikle tedavin hayırlı olsun.inşallah mutlulukla sonuçlanır.aslında ben anatoliadan memnun kaldım.benimle ilgilenmek zorunda kaldılar.ben rizede hazırlandım.akşam çatlatma iğnesini oldum sabah yola çıktık.ertesi gün yumurtalarım toplandı.mehtap hanım topladı.20 tane yumurtam toplandı.12 tanesi döllendi.3 tane 3.günü transfer yapıldı.hakan bey işlem güzel geçti diye kısa bir konuşmadan sonra işimiz bitecektiki.benim yapılan anesteziye alerjim oldu.yumurta toplandığı gün akşamdan itibaren 4 gün geceleri acile taşındık.bu arada sürekli doktorlarla telefonlaştık.sağolsun ilgilendiler.transfer yapıldıktan sonra alerji hala devam edince hakan bey yanına çağırdı.ilgilendi konuştu.ilaç verdi.allaha şükür şimdi iyiyim.yani bir sefer anca doktorun yüzünü görecekken bi kaç defa görüşmek zorunda kaldık.transferden 5 gün sonrada evimize döndük.bugün 8.günümüz bekliyoruz.bizim sorunumuz.ben polikistik overim.eşimde sperm düşüklüğü var.bu arada misafirhanede kaldık.güzel temiz biyerdi.biraz pahalıydı ama çıktık bi yola.katlanıyoruz.

bende 8.gunumdeyım ama bende bırsey hıssetmıyorum aynı senın gıbı hafıf agrılar ayaga kalkınca basdonemsı baska hıc bırsey yok oyle karnımda kasıklarımda dayanılmıcak agrılar yok acaba bı test mı yapsam dıyorum on bı bılgı olsa

idrarda yapacaksın canım.bende düşünüyorum aslında test yapmayı.sen nerde tedavi oldun.kaç tane transfer oldu.gün geçtikçe kasıklarımda falan hiç ağrı kalmadı.allahım çok az kaldı.allah yardımcımız olsun.

inşallah mutlu sonuç alırız canım.haberleşelim.biz ankara anatolia hastanesinde yaptırdık.20 yumurta toplandı.3 tane transfer edildi.hayırlısı bakalım

canım merhabalar konuna baktımda bayağı bekleyenler var bugün benimde 8. günüm dersenki birşey hissediyomusun diye maalesef bende hissetmiyorum ilk 3 gün sadece tuvalete kalktım daha sonra 3 günde ağır hareket etmeden evde dolaştım şimdide iki gündür kafaya takmamak için işe geliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız bu sefer rabbim bizim yüzümüzüde güldürür aminnnnnnnn

Hayırlı sonuçlar alın işalaaaaaaaaaaaah arkadaşlar

bende tedavi aşamasındayım daha 4 aralık ikinci görüşme tedavi palanıo çizilicek gibi

benimde 10. günüm bugün. sanki adet olacakmışım gibi karın ve kasık ağrım var. Bunun dışında bir deişiklik yok. birde göğüslerimde hafif bir sızlama var. aynı adet belirtileri gibi geliyo. ben 8. günümde b hcg yaptırdım. sonucum çok düşük çıktı, 3.6. bilgisi olan varmı bu konuda

Arkadaslar ins hayirli bir sonuc alarak guzel haberlerinizi bize ileteceksiniz....Butun cocuk isteyenler icin dua edin lutfen Allahim yardimci olsun!

benimde 10. günüm bugün. sanki adet olacakmışım gibi karın ve kasık ağrım var. Bunun dışında bir deişiklik yok. birde göğüslerimde hafif bir sızlama var. aynı adet belirtileri gibi geliyo. ben 8. günümde b hcg yaptırdım. sonucum çok düşük çıktı, 3.6. bilgisi olan varmı bu konuda

Sonuc hakkında bilgim yok , keşke dr.una sorsaydın , ama kızar dimi yerimseniben keşke yapmasaydın , çünkü buradaki 10-11-12. gün sonuçları hep 100 ve üzeri olunca senin 3.6 sonucun gözünde pek bir küçülecek ya da küçüldü belki . bu kez de kuruntu başlayacak " acaba tutmadı mı , acaba bu çatlatma iğnesinden mütevellit yanıltıcı gebelik oranı mı ?? " gibi sorular zihinini meşgul edecek , daha 4 günün varken kendi kendini germekten başka bir işe yaramayacak . zaten 8. günde belli olsa dr.ların bize garezi mi var ki ille de 12. gün yapın diyor . bak yaptırmışsın , canın sıkılmış , anlam verememişsin , buradan bir umut iyi bir şeyler duymak istiyorsun ..
Yapmayın arkadaşlar ya , ne gününüz gelmeden eczaneden alınan idrar testini yapın ne de Bhcg . benim 11. gün adet başlangıcı gibi bir kanama ve ağrı yaşamam sonucu yaptırdığım Bhcg test sonucum 207,5 idi , aynı gün o idrar testinden yaptım inanır mısın herkesin ikiz hatta üçüz bile olabilir bu değerle dedikleri ve kesin ikinci çizgi çok net çıkar dedikleri testte ikinci çizgi çooooookkkkkk silik çıktı . eğer ben o testi 10. gün yapmış olsam belki o silik ince çizgi bile çıkmayacaktı ya da çıksa bile " hamile olsaydım koyu çıkardı bu çizgi , kesin çatlatma iğnesinin etkisinden , hamile felan değilim " deyip herşeyi yakıp yıkacaktım ..
N'olur ya .. sabredin , yıllarca sabretmişsiniz , tedavi süresince haftalarca sabretmişsiniz , 12 gün niye geçmesin ... o günlerin çabucak ve anlamadan geçmesi için kendinizi yatağa bağlamadan ama dinlenerek geçireceğiniz hobiler bulun .. ben goblen tablo yaptım , kazak ördüm kendime mesela yerimseniben
o değer katlanacak inşallah ve ctesi günü 3 haneli sayılarla müjdelersin bize sevincini ..
İyi düşün , iyi olsun ..
Allah yardımcın olsun ..

canım daha 8. gün bence erken değilmi böyle daha çok kafan karışır şimdi panik yaparsın 12.günü bekleyene kadar yükselcekmi varmı diye bebeğinide huzursuz edersin.

İlk merak ettiğim kaç embriyo olduğu ve kalite oranlarıydı. Çok heyecanlıydım. Kendimi çok sakin tuttuğumu düşünüyodum ama o an ağlamaya başladım. şimdi 10. günümdeyim ve hafta sonunu iple çekiyorum

mrhb canim bende ayni duygulardaydim ben dun bebegimle kavustum inslh hepbenimle olur hemen birakmaz beni

merhaba
benimde 7.günüm ama sabredemiyorum ve aklımdan cıkaramıyorum cuma eşimden gizli beta hcg yaptırıcagım yarabbim bu sefer sesimi duysun hepimizin ki birden tutsun inşallah .(bu arada inanılmaz gazım var önceki tedavimde bu yoktu siz de yaşıyo musunuz?)

merhaba
benimde 7.günüm ama sabredemiyorum ve aklımdan cıkaramıyorum cuma eşimden gizli beta hcg yaptırıcagım yarabbim bu sefer sesimi duysun hepimizin ki birden tutsun inşallah .(bu arada inanılmaz gazım var önceki tedavimde bu yoktu siz de yaşıyo musunuz?)

yapma derim , yine de sen bilirsin canım

Back
X