Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bugün transferimin 8.günü ve hiçbirşey hissetmiyorum.acaba bişeyler hisseden veya farklı şeyler yaşayan arkadaşlar varmı.arada kasıklarıma ağrı giriyo hemen geçiyo bişey analamıyorum.bu günlerde neler yaşadınız yazabilirmisiniz arkadaşlar.
bende bu ay yaptırıcan zıgo o hastanede nasıl memnun kaldınmı kactane kalıtelı cıktı sordummu canım sakıncası yoksa merakkettım ınsallah sonucunuda ıstedıgın gıbı ale-ırsın bı de bı sey daha sorcam bu surec ıcınde hep ankaradamıydın bı de sızın sorun nedır bıraz fazla sordum galıba
ama sunu bılkı ınsallah sonucu ıstedıgın gıbı olur:CüvCüv:
bende 8.gunumdeyım ama bende bırsey hıssetmıyorum aynı senın gıbı hafıf agrılar ayaga kalkınca basdonemsı baska hıc bırsey yok oyle karnımda kasıklarımda dayanılmıcak agrılar yok acaba bı test mı yapsam dıyorum on bı bılgı olsa
senın ne zaman sonuc zıgo
arkadaşlar bugün transferimin 8.günü ve hiçbirşey hissetmiyorum.acaba bişeyler hisseden veya farklı şeyler yaşayan arkadaşlar varmı.arada kasıklarıma ağrı giriyo hemen geçiyo bişey analamıyorum.bu günlerde neler yaşadınız yazabilirmisiniz arkadaşlar.
benimde 10. günüm bugün. sanki adet olacakmışım gibi karın ve kasık ağrım var. Bunun dışında bir deişiklik yok. birde göğüslerimde hafif bir sızlama var. aynı adet belirtileri gibi geliyo. ben 8. günümde b hcg yaptırdım. sonucum çok düşük çıktı, 3.6. bilgisi olan varmı bu konuda
benimde 10. günüm bugün. sanki adet olacakmışım gibi karın ve kasık ağrım var. Bunun dışında bir deişiklik yok. birde göğüslerimde hafif bir sızlama var. aynı adet belirtileri gibi geliyo. ben 8. günümde b hcg yaptırdım. sonucum çok düşük çıktı, 3.6. bilgisi olan varmı bu konuda
merhaba
benimde 7.günüm ama sabredemiyorum ve aklımdan cıkaramıyorum cuma eşimden gizli beta hcg yaptırıcagım yarabbim bu sefer sesimi duysun hepimizin ki birden tutsun inşallah .(bu arada inanılmaz gazım var önceki tedavimde bu yoktu siz de yaşıyo musunuz?)