merhaba canım.öncelikle tedavin hayırlı olsun.inşallah mutlulukla sonuçlanır.aslında ben anatoliadan memnun kaldım.benimle ilgilenmek zorunda kaldılar.ben rizede hazırlandım.akşam çatlatma iğnesini oldum sabah yola çıktık.ertesi gün yumurtalarım toplandı.mehtap hanım topladı.20 tane yumurtam toplandı.12 tanesi döllendi.3 tane 3.günü transfer yapıldı.hakan bey işlem güzel geçti diye kısa bir konuşmadan sonra işimiz bitecektiki.benim yapılan anesteziye alerjim oldu.yumurta toplandığı gün akşamdan itibaren 4 gün geceleri acile taşındık.bu arada sürekli doktorlarla telefonlaştık.sağolsun ilgilendiler.transfer yapıldıktan sonra alerji hala devam edince hakan bey yanına çağırdı.ilgilendi konuştu.ilaç verdi.allaha şükür şimdi iyiyim.yani bir sefer anca doktorun yüzünü görecekken bi kaç defa görüşmek zorunda kaldık.transferden 5 gün sonrada evimize döndük.bugün 8.günümüz bekliyoruz.bizim sorunumuz.ben polikistik overim.eşimde sperm düşüklüğü var.bu arada misafirhanede kaldık.güzel temiz biyerdi.biraz pahalıydı ama çıktık bi yola.katlanıyoruz.