cok tesekkur ederim arkadasim bu sabah kanama basladi bayagi bildigim adetkani cok daha kirmizi neyse trasferimin bugun tam bir hafta oldu 7 gunu neyse hayirlisi saol gokcen suanki durumun ne hamilemisin?
arkadaslar
bugun trasferimin 6 gunu ara ara pembe sekilde akintim oluyor henuz kan gibi kipkirmizi degil daha regly de 5 gun var niye boyle erken oldu bilmiyorum progesterone fitil kullaniyorum bu 3.denemem 4 tane brsit trasfer yapilmisti acaba negatif sonucmu alacam daha test gunum 10 eylulde arkadas benim gibi olan varmi aranizda lutfen cevap verin boyle olupta pozitif sonuc alan arkadaslar lutfen moral verin
slm canim benimde transferimin 6 ci gunu bende heycanla bekliyorum RABBIM hepimizin yuzunu guldursun insallah bende henuz bir sey yok sadece arada kasiklarimda agri oluyor birde adet sancicisi gibi agrilar beklemek cok zor cok.....bende hollandayim hemde benim transferim de bir tuaf oldu tarnsferim yapildi 1 dakika bile dinledirmeden hop eve gonderdi o kadarsinir oldumki neyse dua edelim bekleyen herekese..
[...bende hollandayim hemde benim transferim de bir tuaf oldu tarnsferim yapildi 1 dakika bile dinledirmeden hop eve gonderdi o kadarsinir oldumki neyse dua edelim bekleyen herekese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?