trasferin 6.gunu

debi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
24
0
86
A.B.D.
arkadaslar
bugun trasferimin 6 gunu ara ara pembe sekilde akintim oluyor henuz kan gibi kipkirmizi degil daha regly de 5 gun var niye boyle erken oldu bilmiyorum progesterone fitil kullaniyorum bu 3.denemem 4 tane brsit trasfer yapilmisti acaba negatif sonucmu alacam daha test gunum 10 eylulde arkadas benim gibi olan varmi aranizda lutfen cevap verin boyle olupta pozitif sonuc alan arkadaslar lutfen moral verin

Son düzenleme:
canim, benim ilk denemem onun icin fazla tecrubem yok...ama burda okuduklarima gore yerlesme kanamasi olabilir.bazi arkadaslarin 4le 6.gunlerde cok az kanamalari olmus pozitif sonuc almislar, insallah seninki de oyledir..pozitif cevap alman dilegiyle...stres yapmamaya calis hersey olacagina varir belki bebislerin yerlesmeye calisiyordur uzme onlaria.s.

Merhaba benim 10. gün kanamam oldu.Adet oldum ilaçları keseyim mi diye doktoru bile aradım.Üstelik ohss oldum davul gibi şiştim.Ona rağmen iki hafta önce pozitif sonuç aldım.Canınızı hiç sıkmayın.Sabırla gününüzü bekleyin. İnşallah Allah yüzünüzü güldürür.

cok tesekkur ederim arkadasim bu sabah kanama basladi bayagi bildigim adetkani cok daha kirmizi neyse trasferimin bugun tam bir hafta oldu 7 gunu neyse hayirlisi saol gokcen suanki durumun ne hamilemisin?

canım benimde 10. günü adet kanaması gibi kanamam oldu hatta test yapmıştım negatif çıktı 10. günde ama 12. günde kanda pozitifi gördüm o yüzden ilaçlarını kesme canım doktorunla konuş sor ben aramıştım doktorumu sana bir bilgi verir

ya kusum ben yurt disindayim ne varsa gozunu sevdigim memleketimizde tup bebekten sonra verdikleri bi ilac progestoren fitil vajinal yoldan birde herzaman ki folik asit bebek aspirini zaten onlara devam ediyorum ama fitili koyum mu bilmiyorum

cok tesekkur ederim arkadasim bu sabah kanama basladi bayagi bildigim adetkani cok daha kirmizi neyse trasferimin bugun tam bir hafta oldu 7 gunu neyse hayirlisi saol gokcen suanki durumun ne hamilemisin?

Evet canım 6 haftalık hamileyim. Üstelik kanamya ek olarak ohss de olmuştum. İlk tüp bebek denemem.Daha önce bir doğum bir düşük yaşadım. Adet görerek de hamile olabilirsin. İlaçlarına devam edip bekle. Hatta benim ilaçlarıma hala devam ediyor doktor. Kan sulandırıcı iğne,progestan ve aspirin alıyorum. Sanırım kanamam olduğu için düşük olmasın diye. Moralini bozma vaktini bekle bence. İnşallah güzel haber alırsın.

merhaba benimde transferin 5inci günü kahve telvesi şeklinde kanamam olmuştu...5 gün kadar sürdü ve ara ara oldu adet başlangıcı kanaması gibiydi.Doktorumu aradım ve estrafem diye bir ilaç başladı sabah öğle akşam içtim ... sonucum POzitif çıktı..Yukarıda arkadaşın bahsettiği yerleşme kanaması olabilir.ılaçlarına devam et..

estrafem rahimi kalınlaştıran ve düşük önleyen bir ilaç, bunun ilaç/ hap versiyonu da var, iğne versiyonu da var. bildiğim kadarı ile kanama durumlarında iğne daha etkili. doktoruna açık açık sor bunu arkadaşım. ben ikizlerimden birini kaybettim diğerini kurtarmak için o iğneyi uyguladılar ve çok şükür hamileliğim devam etti. sen de ilaçlarına devam et , pes etme test gününü bekle lütfen.

slm canim benimde transferimin 6 ci gunu bende heycanla bekliyorum RABBIM hepimizin yuzunu guldursun insallah bende henuz bir sey yok sadece arada kasiklarimda agri oluyor birde adet sancicisi gibi agrilar beklemek cok zor cok.....bende hollandayim hemde benim transferim de bir tuaf oldu tarnsferim yapildi 1 dakika bile dinledirmeden hop eve gonderdi o kadar sinir oldumki neyse dua edelim bekleyen herekese..

[...bende hollandayim hemde benim transferim de bir tuaf oldu tarnsferim yapildi 1 dakika bile dinledirmeden hop eve gonderdi o kadar sinir oldumki neyse dua edelim bekleyen herekese..[/QUOTE]

Merhaba. Bence doktorunuz hemen eve gönderdi diye endişelenmeyin. İnanın tutunacaksa hiç bir şey engel olmuyor. Tutmayacaksa da yapacak bir şey yok. Ben transfer sonrası hiç yatmadım ,bir saat sonra eve geldim. Ertesi gün ohss oldum ve karnım şiştiği için hastahaneye yatmak zorunda kaldım.Karnıma 5 kilo su doldu.Nefes alamadığım için yerimde bile duramadım.Sürekli geziyordum ayakta. Kolumda serumla.Yanımda aynı sorundan yatan bir arkadaş daha vardı. O da öğürmekten ve kusmaktan kıvrandı sürekli. Diğer odalarda tüp bebek yaptırıp tutsun diye hiç kalkmadan yatan 6 hasta daha vardı. Para verip hastaneye yatmışlar. Tuvalete bile kalkmıyorlardı bir şey olacak diye.İki hafta banyo yapmamışlar.Biz sürekli gezdiğimiz için bizden ümitleri yoktu. Dört gün hastanede durduktan sonra yalvar yakar çıktım. Şişliğim inmemesine rağmen pikniğe bile gitti. Sürekli araba kullandım. Yaşadıklarımdan sonra hiç beklentim yoktu çünkü.Sonuç olarak o altı arkadaşın hiç birinin tutmadı bizim ikimizin tuttu. Yani yatmakla alakası yok bunun bence. Ömrü olan bebek dünyaya geliyor.Hiç kafanıza takmayın. İnşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız.

mrb bende yurt disindayim canim benide cok yatirmadan eve gonderdiler,evimle merkez arasi yarim satti. bide arabayla eve geldim,ilk 3 gun yattim ama daha sonra ayagi kalktim,esimle tavla oynadim,net basinda saatlerce oturdum,disari ciktiim,misafir agirladim,normal hayata adevam ettim yanii,ama sonucum negatif ciktii.

ekimde dondurulan 5 embriyo ile 2. denemeyi yapcam bu kez doktorla konuscam 1 saat falan hastahanede yatmak istiyorum eve gelincede ne olursa olsuun hic kalkmamayi dusunuyorum,gokcen gibi bende ohss oldum.cok stresli bi deneme oldu benim iicn.

ama deneyim kazandim ,insallah bu kez tutar.

ilkinde kanama falan yoktu taa son gune kadar sevinmistim,simdide kanama olsun diye dua etcem.

tobe tobee ne tuhaf su insan ogluukaydirigubbakcemile3rabbim gonlumuze gore versin :Saruboceq:seninde.

[...bende hollandayim hemde benim transferim de bir tuaf oldu tarnsferim yapildi 1 dakika bile dinledirmeden hop eve gonderdi o kadar sinir oldumki neyse dua edelim bekleyen herekese..

Merhaba. Bence doktorunuz hemen eve gönderdi diye endişelenmeyin. İnanın tutunacaksa hiç bir şey engel olmuyor. Tutmayacaksa da yapacak bir şey yok. Ben transfer sonrası hiç yatmadım ,bir saat sonra eve geldim. Ertesi gün ohss oldum ve karnım şiştiği için hastahaneye yatmak zorunda kaldım.Karnıma 5 kilo su doldu.Nefes alamadığım için yerimde bile duramadım.Sürekli geziyordum ayakta. Kolumda serumla.Yanımda aynı sorundan yatan bir arkadaş daha vardı. O da öğürmekten ve kusmaktan kıvrandı sürekli. Diğer odalarda tüp bebek yaptırıp tutsun diye hiç kalkmadan yatan 6 hasta daha vardı. Para verip hastaneye yatmışlar. Tuvalete bile kalkmıyorlardı bir şey olacak diye.İki hafta banyo yapmamışlar.Biz sürekli gezdiğimiz için bizden ümitleri yoktu. Dört gün hastanede durduktan sonra yalvar yakar çıktım. Şişliğim inmemesine rağmen pikniğe bile gitti. Sürekli araba kullandım. Yaşadıklarımdan sonra hiç beklentim yoktu çünkü.Sonuç olarak o altı arkadaşın hiç birinin tutmadı bizim ikimizin tuttu. Yani yatmakla alakası yok bunun bence. Ömrü olan bebek dünyaya geliyor.Hiç kafanıza takmayın. İnşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız.[/QUOTE]

Canim cok sagol ya moral oldu vallah ALLAH seninkinide anali babali buyutsun insallah

gökçen sagol canım.. bizler için moral kaynagı oldu .tabiki verecek olan RABBıM o diledikten sonra olmaz diye bir şey yok.o yeterki istesin..canım senin de gözünaydın ..darısı biz<lerin başına inşallllahah....

kanamaya bencede çok takılmayınn.burda genelde kanaması olanların bebeği tuttu.şahsen benim hiç kanamam olmadı fakat sonuç bebek tuttu fakat rahimde tutunamadı...sonuçç koca bi hiççç.inş pozitif sonuç alıp tamamına erersin canımmmm

Alıntı SERANANES
"strafem rahimi kalınlaştıran ve düşük önleyen bir ilaç, bunun ilaç/ hap versiyonu da var, iğne versiyonu da var. bildiğim kadarı ile kanama durumlarında iğne daha etkili. doktoruna açık açık sor bunu arkadaşım. ben ikizlerimden birini kaybettim diğerini kurtarmak için o iğneyi uyguladılar ve çok şükür hamileliğim devam etti. sen de ilaçlarına devam et , pes etme test gününü bekle lütfen. "

Serananes teşekür ederim verdiğin bilgiden dolayı şu an 6 haftalık oldular..geçen hafta keseyi gördük..Tutunma kanamaları dışında kanamam olmadı..Oda estrafeme başlayınca kesilmişti zaten ..şu an sadece adet ağrışı şeklinde bel ağrıları ve kramplar oluyor birde akıntı onunda cirnone jelle alakası olabilir.Onun dışında iyiyim..Doktorda bana normal hayatına devam et dediyse de ben sadece masabaşı bir işim olduğu için çalışıyorum ve ev işi falan yapmıyorum...Serananes ikizlerinden birini kaybettiğine çok üzüldüm...ınşallah rabbim diğerini kucağına almayı nasip etsin..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Serananes teşekür ederim verdiğin bilgiden dolayı şu an 6 haftalık oldular..geçen hafta keseyi gördük..Tutunma kanamaları dışında kanamam olmadı..Oda estrafeme başlayınca kesilmişti zaten ..şu an sadece adet ağrışı şeklinde bel ağrıları ve kramplar oluyor birde akıntı onunda cirnone jelle alakası olabilir.Onun dışında iyiyim..Doktorda bana normal hayatına devam et dediyse de ben sadece masabaşı bir işim olduğu için çalışıyorum ve ev işi falan yapmıyorum...Serananes ikizlerinden birini kaybettiğine çok üzüldüm...İnşallah rabbim diğerini kucağına almayı nasip etsin..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.[/QUOTE]

saol canım, allahın takdiri buymuş ben gene de şükrediyorjum diğer bebeğim için.. düşük kötü bir deneyim , net olarak tarif gerekirse adet krampı gibi bir ağrın ve açık renk pembe / kırmızı kanaman yoksa düşük de yok genelde bebkler tutunduktan sonra.. diğer tipte akıntılar ve ara kanamalar önemli değil. zaten o kadar kötü bir deneyim ki onu yaşaatmasın alalhım, yaşayınca fark net olarak anlaşılıyor..mafoldumben

hepinizin gönlüne göre versin rabbim, hayırla sağlıkla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…