Trasnfer sonrası kanama kızlar acil bakar mısınız?

sedaa128

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2024
171
89
13
24
Kızlar bugün trasnfer sonrası 6. Günün akşamı iki embriyo trasnferi oldum sağ kasığımda hafif baskı gibi batmalar var tuvalete bi gittim ki peçeteye kahve rengi kan geldi hala da devam ediyor çok korkuyorum neden olabilir? Adetime 9 gün var tutunma kanması mıdır? Miktarı ne kadar olmalı lütfen tecrübeli olanlar yazabilir mi? Adet oldum diye korkuyorum 🥺

Kızlar bugün trasnfer sonrası 6. Günün akşamı iki embriyo trasnferi oldum sağ kasığımda hafif baskı gibi batmalar var tuvalete bi gittim ki peçeteye kahve rengi kan geldi hala da devam ediyor çok korkuyorum neden olabilir? Adetime 9 gün var tutunma kanması mıdır? Miktarı ne kadar olmalı lütfen tecrübeli olanlar yazabilir mi? Adet oldum diye korkuyorum 🥺
Kanama kırmızı olmadığı sürece tutunma kanaması diye biliyorum. Korkmayın ama telaş yaptıysanız bir doktorunuza sorun isterseniz

Yerleşme kanaması olabilir. Umarım tutunmuslardir 🙏

Başka bu şekil yaşayam var mı kızlarr

Merhabalar, transfer sonrası kahverengi lekelenmeleri normal sayıyorlar kanama olmadıkça. Ben aynı gün 1 damla pembe lekelenme yaşamıştım ve çok korkmuştum ama şükür hamileyim 🥰 içiniz rahat olsun.

Kızlar bugün tüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı

Back
X