Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Travel sistem portbebe

Annelikyoluuzun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
91
28
3
50
kıxlar iyi geceler :))
Bu travel sistem arabalardaki portbebe bölümünü çocuklarımız kaç yaşına kadar kullanabilir?

Edit: bamlanmasın nereye açılacağını bilmiyorum

Bu travel sistem arabalardaki portbebe bölümünü çocuklarımız kaç yaşına kadar kullanabilir?

6 aya kadar kullandim bebege gore degisir arabada bi seneye kadar kullanilabilir
Küçük anakucagı değilde diğer monte olandan bahsediyorum
Tamam bebek arabasini kastedmedinizmj bebek arabasinda 6 ay kadar kullandim arabada da bi sene felan bu bebek arabasinin modeline gorede degisir benimki ayarlanabilir ozellikli idi birde arti olarak 3 kademeli pozisyonu vardi

Benim oglum biraz iri yarıydı. Ana kucağı bölümünü dört ay anca kullanabildim. Hem koltuk hem yatak olan kısmını 18 kiloya kadar kullanabiliyorum aldığım markada. Çok da kullanışlı.

Anladım canım , minimum 4 yaşı çıkartır mıyız
valla benim oglum 4 yasinda travel sistemlerin digerlerine gore daha buyuk genis oldugunu dusunursek evet deriz ama cocuk yasitlarina göre buyukse biraz zor. ben yurumeye basladigindan bu yana hic bindirmedim. daha yurumeden surekli kalkmaya çalışıyor beni tedirgin ediyordu. ağırdı ve arabayla duser diye korkup kaldirdik

Küçük anakucagı değilde diğer monte olandan bahsediyorum

Lütfen arabada bebe oto koltuğundan başka birşey kullanmayin. Bir kazada yoksa o bebek camdan firlar ve hayati tehlikede olup hatta ölebilir. Oto koltuk ile bu risk çok daha azaliyor.

Lütfen paraya kiyin ve iyi bir oto koltuğu alin. I-size felan bir araştirin.

Lütfen arabada bebe oto koltuğundan başka birşey kullanmayin. Bir kazada yoksa o bebek camdan firlar ve hayati tehlikede olup hatta ölebilir. Oto koltuk ile bu risk çok daha azaliyor.

Lütfen paraya kiyin ve iyi bir oto koltuğu alin. I-size felan bir araştirin.
Oda arabada kullanilabiliyor zaten belli bi aya kadar monte edilebiliyor

Herkes yanlis anlamis siz ana kucagini degil diger parcayi soruyorsunuz degil mi? 16 aylik olunca bastona gectik cunku kardesi geldi ama mx. 18 20 ay cunku kullanisli olmuyor. Simdiki sklim olsa sadece baston slirdim

Herkes yanlis anlamis siz ana kucagini degil diger parcayi soruyorsunuz degil mi? 16 aylik olunca bastona gectik cunku kardesi geldi ama mx. 18 20 ay cunku kullanisli olmuyor. Simdiki sklim olsa sadece baston slirdim
Diger parcada mi 18-20 aya kadar kullaniliyor kizim dort yasinda icinde rahatlikla oturuyor casual solo kullaniyorum

Oda arabada kullanilabiliyor zaten belli bi aya kadar monte edilebiliyor

WwKmiw

Sanirim konu sahibi sağdakini kast ediyir. Sonuçta soldaki arabaya monte edilmiyor hiç.

BE1E4DDC-0F47-4374-98D3-329AEF185103.webp
Portbebe yi ilk 3 ay kullandım bebeğim cok rahat uyuyordu daha sonra anakucağına geçtilk

Portbebe ortada olan bebekler için ilk 3 ay xok jullanıslı gece uykusu bile uyuyabir

Kızlar hepiniz çok Tatlısınız ilginiz için teşekkür ederim :)
Şöyle diyeyim travel düşünün oto koltuğuna benzer olanı değil de diğer büyük parçayı kaç aya kadr kullandınız diye soruyorum

Back
X