trençkot çamaşır makinasında yıkanır mı?

sdktm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
2.223
613
163
Merhaba arkadaşlar

bir kaç ay önce kotondan lacivert renkli trençkot aldım kirlendi etiketinde kuru temizleme yapın yazıyor ama şu an öyle bir imkanım yok çamaşır makinasına atabilir miyim acaba

teşekkürler bende öyle düşünüyorumda bu tip şeyleri makinaya atıp da olumsuz sonuç almayanlar da cevaplasa daha iyi olacak

ben yıkadım üstelik rengide kırmızıydı hiç bir şey olmadı. ama yine de yüksek derecede yıkama

benim makinamın en kısa programında yıkıyorum rengide lila hiç bişey olmadı ama senin trençkotunun kumaşı nasıl bilemiycem benimki kaygan hani şemsiye kumaşı gibi diyim ben sen anla hiç bişey olmuyo:1:

canim 30 derecede ya da kisa programda birsey olmuyor. bende trenchcoatlarimi hatta kislik kabanlarimi bile yikiyorum makinada :9:

teşekkür ederim arkadaşlar
trençkotu yıkadım hiçbir şey olmadı

kısa programda deterjansız ama hani şu siyah renkler için kllaınlan sıvı bir temizleyici var ya ondan kattım
rengi lacivertti ağarma olmasından korktum ama olmadı

kısa programda deterjansız ama hani şu siyah renkler için kllaınlan sıvı bir temizleyici var ya ondan kattım

canim renkliler icin sivi deterjanlar oluyor ya, ondan bile koysan olur.

benimde sorunum seninkine benzer bir ceketimde yıkanmaz kuru temizleme işareti var yıkayıp yıkamamak arasında kaldım acaba senin trençkotunda da sadece yıkanmaz kuru temizleme mı yazıyordu

trençkot 30derecede zarar görmez tabi
ama ben hırka türü kuru temizleme yazan eşyaları elde yıkıyorum

Back
X