Trend topik :))

topiktede amma peri var superisi kum perisi heyy kardeşmisiniz yoksa

:123: :123:
Temizlikmii :120: kolay gelsimnnn

Yok yav ondan oturu birakmadim kendimi sebebini bilmiyom doktorlar arastiriyor

cumu gunu annem gelecek bır hafta temizlik yapamam temizleyim evimide rahat rahat oturuz yarında yemek tatlı yapıcam annecığime

cumu gunu annem gelecek bır hafta temizlik yapamam temizleyim evimide rahat rahat oturuz yarında yemek tatlı yapıcam annecığime

Benimde misafir var haftasonu , bugum salonu supyrdum sadece diger yerleri topladim benimkinin gelisine yetisemcem yoksa

Benimde misafir var haftasonu , bugum salonu supyrdum sadece diger yerleri topladim benimkinin gelisine yetisemcem yoksa

kız eşine yapsana temizliği ah benim eşim burda olacakya ben süpürürsem o silerdi çamaşırları ben asardı ah ne yardım ederdi bana valla eksikliğini çok hissediyorum tüm işler bana kaldı

Durdurun Dünyayı Binecek Var Yakın Zamanda
Bizim Tarafa iyi Haber Var Heycanlandım, Telaşlandım
Kalpte Bereket Var Hadi O Zaman Davran O Zaman
Durdurun Dünyayı Binecek Var Yakın Zamanda
Bizim Tarafa iyi Haber Var Heycanlandım, Telaşlandım
Kalpte Bereket Var Hadi O Zaman Davran O Zaman

ne yemek yaptınız bugun menude ne var hanımlarr

bende bezelye pilav yoğurt

kız eşine yapsana temizliği ah benim eşim burda olacakya ben süpürürsem o silerdi çamaşırları ben asardı ah ne yardım ederdi bana valla eksikliğini çok hissediyorum tüm işler bana kaldı

Benimkide oyle
Ama istemiyorum yapsin cunku calismiyorum o caliaiyor . Calissam yapar tabiki :127:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…