Trend topik :))

Hahahah tamam bak birimizin ki kız birimizin ki erkek olursa beraber büyütürüz çocukluk aşkı olurlar

Hay Allahım iki kişiden daha gelin alıyom ben sözüm var hayırlısı artık ya bizim oğlana

Vallah bisi yapmak lazimmmm
Yatirin falakaya (böylemi yaziliyodu yaaa :26:)

Doğru doğru canım bence ben yatırıyım sen gıdıkla falakayı falan geç bu daha büyük işkence

Belirttim orda kuzum erkenden evlenip doğurmakta güzel tabisi...
Ama zamana yaymakta güzel..
Daha tecrübeli daha hakim olunur o açıdan şahsi fikrim canımm

Ben asiri erken evlendim saymiyorum yani 22 idim :123:
5 senede cocuk yapmadim hayatimizi yasadik :115:
Couklarin yasini yazami bekliyosan simcikkk pışşşıkkkkkk yazmam
Yasimi hesapliycan demi

Doğalgaz bize yeni geldi Hatayda altyapı yeni oluşturuluyor biliyorsundur o tarafları İzirde doğru düzgün ısınma sistemi yok ya adamlar yazına bakıp buraya kış gelmez demişler sanki

hhahhahhaa evet bencede yani ama izmirde ben bu kadar soğuk görmedim son günlerde ki gibi ay bi de ben nişanlımın yanına ankaraya gidiyorum - derece orası dişlerim birbirine vuruyo allahım ölücem bir gün donarak orda nasıl yaşıyorlar öyle ya hu beni öldürsen soğuk memlekete yaşayamam

Ben asiri erken evlendim saymiyorum yani 22 idim :123:
5 senede cocuk yapmadim hayatimizi yasadik :115:
Couklarin yasini yazami bekliyosan simcikkk pışşşıkkkkkk yazmam
Yasimi hesapliycan demi

Heh onu didim işte...
Tamam tamam söyleme

Kızım öyle deme benim iş için Danimarkaya gitme gibi bir durumum var gelecek yıl tırsıyorum daha İzmirde yaşayamıyosun Danimarka senin neyine kutuplar diyorum

Kızım öyle deme benim iş için Danimarkaya gitme gibi bir durumum var gelecek yıl tırsıyorum daha İzmirde yaşayamıyosun Danimarka senin neyine kutuplar diyorum

bız alısmısız sıcak memlekete ben yapamam valla ıstanbulda yasadım kıs geldı kactım dırek kar soguk ayyy dondum 3 ayda kactım hemen bana gelmıyo soguk ben ızmırde mutluyum akdenızede ınebılırım ama gerısı boş haha

Doğru yazdın doğruu
Yolarım sizi saçlarınızı birbirinize bağlarım hee

Perso tüttürek mi
Iyi fikir yat asagaaaa Persoo

Heh onu didim işte...
Tamam tamam söyleme
Söylemistim saaa galiba kiz ben :26:

Bende tutturuyom balkonda biyerlerim dondu vallah :111:

Iyi fikir yat asagaaaa Persoo

Söylemistim saaa galiba kiz ben :26:

Bende tutturuyom balkonda biyerlerim dondu vallah :111:

Bende az önce tüttürdüm balkonda istanbulda bız gibi vallahi ama manzara şahanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…