Trend topik :))

hafta sonu olursa eşimle çıkıcam canım çarşıya bakalım inşallah bişey bulurum giyecek canım

canım benim gamze diye bir arkadaşımız var isstg o yedi ban canım

kaç gün yemiş biliyomusunuz ay çok iğrenç o ya beğeniyosun sadece haha çok sinir bozucu şuan onun durumunu anlıyorum çok iyi geçmiş olsun canımmmmm okuyorsann şuann

kaç gün yemiş biliyomusunuz ay çok iğrenç o ya beğeniyosun sadece haha çok sinir bozucu şuan onun durumunu anlıyorum çok iyi geçmiş olsun canımmmmm okuyorsann şuann

kolay gelsinnn bende spor yaptım duş aldım hemen canım çıktı

ahhh gamza ahhhh bak topik sessizce kaldı kalbim beee

En cenesi düsük Gamzeydi zateee
Yarin 17e kadar bani ama o zaten hafta sonlari girmiyor
Pazartesi acisini cikartir
Temizligim bitti söyleyemiyom ona
Saracak bana

En cenesi düsük Gamzeydi zateee
Yarin 17e kadar bani ama o zaten hafta sonlari girmiyor
Pazartesi acisini cikartir
Temizligim bitti söyleyemiyom ona
Saracak bana

haha neden ban yemiş merak ettim kendisine sorarım o halde hafta sonu yoksa o halde pzt görüşürüz tanışırız artık

ay ne güzel ya aynı şehirdesiniz ve görüşüyorsunuz melisim ohhh allah ayırmısın canım benim

sen bi doktora git canım benim düzensizlikmi var sende

E vet canim hormon hqpi kullaniyordum o regl yapiyodu beni. Sonra cok zararli oldugunu ogrenince birakmaya karar verdim 10 gun icmistim bu ay biraktim sonra demekki ondan olmus
Su maddi durumlari bi toparlayalim yurtdisina gidince tedavi parami biriktiricem xcanim ne gerekiyosa yapicam mutlum :97: sonra anne olurum insallah

inşallah kuzum inşallah rabbim hayırlısıyla aratmadan versin inşallah balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…