6 aydır bankadayım kuşum
kızlarr bakın size ne anlatıcm
benim ablam işten ayrıldı ve hazranda düğünü var.gram çeyizi yoktu.nasıl alıcaz edicez vs dyp üzülüyodu.bende maaşımı aldım ve ona belirli bi miktar para verdim gitti büyük ve gerekli olan mutfak gereçlerini aldı.baya bi aldı ama pasta tabağından fincan takımına,su bardağı vs gibi..
sonra eve geldik baya bı sevindi tabiki..
ben anneme yatarken dedimki 'anne yaa benım bu maasımın hiç bereketi yok,heray bı yere gidiyo,hiç bişy yapamıyorum hep elde 0' dedim.ödeme yapıyosun kızım sürekli faln dedi annem..
hernyse gece uyudum rüyamda bi tablo görüyorum bi adam suratı.iyice bakıyorum ve orda bayılıyorum rüyamda,çevremdeki insanlar diyo ,artık bu kızda HALİL İBRAHİM duası var dediler.
sonra ağlayarak uyandım zaten..
ne dyosunuz?
benim ablam işten ayrıldı ve hazranda düğünü var.gram çeyizi yoktu.nasıl alıcaz edicez vs dyp üzülüyodu.bende maaşımı aldım ve ona belirli bi miktar para verdim gitti büyük ve gerekli olan mutfak gereçlerini aldı.baya bi aldı ama pasta tabağından fincan takımına,su bardağı vs gibi..
ben anneme yatarken dedimki 'anne yaa benım bu maasımın hiç bereketi yok,heray bı yere gidiyo,hiç bişy yapamıyorum hep elde 0' dedim.ödeme yapıyosun kızım sürekli faln dedi annem..
hernyse gece uyudum rüyamda bi tablo görüyorum bi adam suratı.iyice bakıyorum ve orda bayılıyorum rüyamda,çevremdeki insanlar diyo ,artık bu kızda HALİL İBRAHİM duası var dediler.
ne dyosunuz?
Ewett sobaa yansaa üstünde kestaneler, koltuğa otursak elimizde sıcacık çay, yağmuru izlesekkyagmur guzelde evde olup camdan sıdarıyı ızleyınce guzel dımı ama
Değilimmm tabiiiibize mail atıyorlr aylk
sen sanki merklı değlsn
Kankaaa Halil ibrahim bereketii war sende demek kiiiikızlarr bakın size ne anlatıcm
ne dyosunuz?
ablana verdiğin parayı içinden gelerek veriyomusun peki ?
hayır olsun de canım tuhaf bi rüya ama :26:
tabikidee içimden gelerek veriyorumm,hatta öbür ayda almayı düşünüyorum.benım bıldıgım HALIL IBRAHIM duası dedıgı halıl ıbrahım bereketı olur
Emin misinnnn
Dogru sana anca yeter :111:
Bende bendeee
bende sessızlık ıstıyorum ,
camın onunde oturmak ıstıyorum dısarda yagmur var:26:
en son bankaya başlıcaktın canım şuan bankadamı çalışıyosun sen *
Ewett sobaa yansaa üstünde kestaneler, koltuğa otursak elimizde sıcacık çay, yağmuru izlesekk
Tutmayın beni be ewe gidiyom
Değilimmm tabiiii
Kankaaa Halil ibrahim bereketii war sende demek kiiii
Güzel bi rüya bence, güzel rüyaları ilk önce suya anlatıcakmışsın öyle derdi rahmetli anneannem
Sonra eve geldik baya bı sevindi tabiki..
Ben anneme yatarken dedimki 'anne yaa benım bu maasımın hiç bereketi yok,heray bı yere gidiyo,hiç bişy yapamıyorum hep elde 0' dedim.ödeme yapıyosun kızım sürekli faln dedi annem..
Hernyse gece uyudum rüyamda bi tablo görüyorum bi adam suratı.iyice bakıyorum ve orda bayılıyorum rüyamda,çevremdeki insanlar diyo ,artık bu kızda halil ibrahim duası var dediler.
Sonra ağlayarak uyandım zaten..
Ne dyosunuz?
memnunmusun peki okadar oldumu biz senle konuştuk başladın 6 ay olmuş vay be
Nasıl girdin peki bankaya sen ?
Sınavla falan mı
Tanısalımmı kızlar
21 yasındayım ogrencıyım bankada calısıyorum
bekarım
Yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım
23 yasındayım calısıyorum,sözlüyüm,istanbulda yasıyorum.
Sen nerde yasıyon
bn gebzedeyım cnm ,
ıst a yakın
bılıyomusun
evt cnm bılıyorum,sen buraya gelmısmıydın daha once sankı adını htrlıyrm bı yerden
yo gelmemıstım sabah gordum daldım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?