Trend topik :))

Sen neden atlıyosunn hemennn mutluu benim bi keremmm
Kalbim sende beni hemen aldatma beyninin suyunu merwaa ya içiririmmm bakk

Hade len kanka kaynanamla kim geldi biliyon mu gorumcemin 2 yasindaki oglu :95: hanimefendi ders calisicakmis sinavlari varmis, alt katta kaynanasi oturuyo istediginde birakir oraya ki hepte birakiyo.simdi bize gonderesi tuttu yüzsüz

Son düzenleme:
Hade len kanka kaynanamla kim geldi biliyon mu gorumcemin 2 yasindaki oglu :95: hanimefendi ders calisicakmis sinavlari varmis, alt katta kaynanasi oturuyo istediginde birakir oraya ki hepte birakiyo.simdi bize gonderesi tuttu yüzsüz

Hmm çocuk yaramazz sanırım.. Sen böyle yakındığına göree

Sen neden atlıyosunn hemennn mutluu benim bi keremmm
Kalbim sende beni hemen aldatma beyninin suyunu merwaa ya içiririmmm bakk

Kumperii benden baskasina sarilmaz zatensaka yapmış heralde.iyi niyetli küçük bal böcüğüm benimm

Evin fazla düzenli, dagitsin diye gönderilmiştir
Nasıl geçti dun aksam

Kumperii benden baskasina sarilmaz zatensaka yapmış heralde.iyi niyetli küçük bal böcüğüm benimm

Evin fazla düzenli, dagitsin diye gönderilmiştir
Nasıl geçti dun aksam
Gamzenin boslugunu doldurayim dedim yokudu kendisi
Sana sarilirim tabii
Biz birbirimizi pek sevmeyiz onunla kizlar bilir canim
Karakterini pek begenmiyorumda gorumcenin
Skici gecti :95:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…