- Konu Sahibi sirinler12
-
Bu durumun sonunda farkedilmesine sevindim...
Evet haklısın insanlar kandıriliyor. Ne icin?
Rant... Ayıp gercekten şikayet edin derim...
bence hep birlikte toplanıp şikayet edersek tüketici mahkemesine filan sonuç alabiliriz.bir de en iyi sitelerden biri olarak tanınıp biliniyor yazık gerçekten insanları saf yerine koyuyorlar en güzel tanımla.
Haklısın yapalım ben varım...
ben de farkındayım normaldeki fiyatların çok üzerine çıkarılıp onun üzerinden indirim yapıyoruz deiye gezdiklerinin..
trendyol böyle de diğerleri ondan farklı mı?
bir tek morhipo nun adam gibi indirimleri oluyor onun da avcı gibi peşinde olman lazım.
Zamanında tezgahtar olduğum mağazada kendi ellerimle hazırlardım indirim kağıtlarını.Ne yazayım önceki fiyata derdim patronum salla gitsin derdi:) Yani o ürün 99 tl idi diyelim,ben 129,90 yazar şuanki fiyatınıda 89 yazardım.Aslında yaptığım indirim sadece 10 tl idi.Ama fazla gösteriyorduk.İşin içinde biri olarak zaten mağazada tezgahtarından tut müdürüne kadar söylenen hiç bir şeye inanmam...Tezgahtarlık,mağazacılık tamamen yalan işi çoğu yerde...
Yazılanlara aynen katılıyorum.. Şikayet edilecek bir yer var mı!? Tüketici hakem heyetleri nasıl olur ki.. Direk int. üzerinden şikayet etmek lazım..Sosyal paylaşımın gücüyle..
bu durum sadece internette yok maalesef.. burda bir arkadaş da yazmış zaten, çarşıya çıktığımızda da benzer durumlarla karşılaşıyoruz.. daha dün fiyatını sorduğum çantaya tezgahtar 75 dedi son anda farkettim ki çantanın üzerindeki etikette 69,99 yazıyordu.. geçen sene buraya yeni gelmiş bir arkadaşa pazalıkla 65 lirralık ayakkabıyı 55 e verdiler, kız eve bir geliyor ayakkabıyı incelerken ayakkabının altında fiyat etiketi kalmış 27 lira diyeölür müsün öldürürür müsün? ertesi gün hemen ayakkabıyı geri iade ediyor... daha buna benzer bir sürü örnek... bazı şeyler belki ticaretin getirdiği diyecem ama enayi yerine konmanın da bir sınırı olmalı değil mi?
Evet, bu sahtekarlık her yerde var.. ünideyken 1yıl önce İstanbul'da mango outletten aldığım kazağı 1yıl sonra Edirne' de yeni sezon olarak satıyorlardı..üzerinden 2yıl geçmiş!! utanmıyorlar..
kızlar az önce max factor indirimine bakıyordum rimeli 60 tlden 37 ye indirmişler.max factorda ne zaman bir rimel 60 tl olduki ? resmen insanları kandırıyorlar dürüstçe 37 tl yazılsa alınmıcak mı sanki ? bu konuda yapılıcak bir şey yok mu tüketici yanıltan indirim değil mi bu ? üstelik geçen günde sezonda bambi magazasından 69 tlye aldığım çizmei 99 tlye çıkartıp 49 a indirmişler ne bu yalan indirimler? siz de karşılaşıyor musunuz ? benim tavsiyem ulaşabileceğiniz mağazalar varsa çevrenizde burdan almayın kesinlikle.ulaşamıyorsanızda gidin indirimde olduğunu iddia etmeyen bir siteden aynı fiyata alın bu insanları kandırmak değilde nedir ?
bende creme puff pudra konusunda bunu farketmiştim indirimli fiyatı 47 tl görünüyodu zaten 47 liraya alıyorum bende trendyoldan alsam bide kargo parası vericem, dün parfüm aldım inşallah orjinal çıkar
canım moralini bozmıyım ama internetten bi araştır trendyolda satılan parfümler diye.çoğunun hemen uçtuğu hakkında yazılanları görüceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?