trendyolun yalan indiirmleri.

sirinler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
282
0
0
İstanbul
kızlar az önce max factor indirimine bakıyordum rimeli 60 tlden 37 ye indirmişler.max factorda ne zaman bir rimel 60 tl olduki ? resmen insanları kandırıyorlar dürüstçe 37 tl yazılsa alınmıcak mı sanki ? bu konuda yapılıcak bir şey yok mu tüketici yanıltan indirim değil mi bu ? üstelik geçen günde sezonda bambi magazasından 69 tlye aldığım çizmei 99 tlye çıkartıp 49 a indirmişler ne bu yalan indirimler? siz de karşılaşıyor musunuz ? benim tavsiyem ulaşabileceğiniz mağazalar varsa çevrenizde burdan almayın kesinlikle.ulaşamıyorsanızda gidin indirimde olduğunu iddia etmeyen bir siteden aynı fiyata alın bu insanları kandırmak değilde nedir ?

Bu durumun sonunda farkedilmesine sevindim...
Evet haklısın insanlar kandıriliyor. Ne icin?
Rant... Ayıp gercekten şikayet edin derim...

Bu durumun sonunda farkedilmesine sevindim...
Evet haklısın insanlar kandıriliyor. Ne icin?
Rant... Ayıp gercekten şikayet edin derim...

bence hep birlikte toplanıp şikayet edersek tüketici mahkemesine filan sonuç alabiliriz.bir de en iyi sitelerden biri olarak tanınıp biliniyor yazık gerçekten insanları saf yerine koyuyorlar en güzel tanımla.

ben de farkındayım normaldeki fiyatların çok üzerine çıkarılıp onun üzerinden indirim yapıyoruz deiye gezdiklerinin..
trendyol böyle de diğerleri ondan farklı mı?
bir tek morhipo nun adam gibi indirimleri oluyor onun da avcı gibi peşinde olman lazım.

kızlar bu da ekşi sözlükten alıntı.
üyelerini düpedüz avanak yerine koyan alışveriş sitesidir. tıpkı diğerleri gibi. yani sırf bu trendyola özgü değil. ama örnek ordan gelecek.

hemen en basitinden yaptıkları çakallığı anlatmak istiyorum.

bu sitenin kendine özgü bir markası var. ismi de "milla by trendyol". sitede aynı zamanda bu markanın ürünlerini de satıyorlar. doğal olarak. şimdi az önce baktım "yepyeni 2012/2013 sonbahar / kış koleksiyonu" açıklamasıyla markanın kışlık ürünlerini koymuşlar. buraya kadar güzel hoş.

bir baktım elbise fiyatı 89 tl. yalnız elbisenin indirimden önceki fiyatı 160 tl. arkadaş sen bu elbiseleri daha önce 160 tl'ye o siteye koymadın, ee 160 tl'ye de satmadın. şimdi ilk defa yeni sezon diye üyelerine sunduğun kendi markanın daha önce satışa sunulmamış ürününün üzerinden bana indirim mi yapıyorsun? yoksa elbisenin gider fiyatını bana indirimli diye mi kakalıyorsun?

hayır baktım markanın sitesine acaba dedim orda mı 160 tl'ye satıyorlar. hayır orda da herhangi bir satış yok.

abi yapmayın şunu ya. sen o elbiseyi sat bana 89 tl'ye ama 160 tl'den indirilme muhabbetini yutturmaya çalışma. yeter ya. zaten a'dan z'ye girdiğimiz her mağazada yiyoruz bu muhabbeti (yaz sonunda giriyorum ayakkabı mağazasında yeni sezon kışlık ayakkabı %25 indirimli) bitirin şu uçuk rakamlardan ürünün gider fiyatına indirme yalanını.
(zep zep, 18.10.2012 01:17)

evet canım ama buna bir dur demek lazım hepsi böyle diye razı mı olalım kandırılmaya ? kandırdıklarını sanıp oturdukları yerden göbeklerini kaşıyorlardır.

Zamanında tezgahtar olduğum mağazada kendi ellerimle hazırlardım indirim kağıtlarını.Ne yazayım önceki fiyata derdim patronum salla gitsin derdi:) Yani o ürün 99 tl idi diyelim,ben 129,90 yazar şuanki fiyatınıda 89 yazardım.Aslında yaptığım indirim sadece 10 tl idi.Ama fazla gösteriyorduk.İşin içinde biri olarak zaten mağazada tezgahtarından tut müdürüne kadar söylenen hiç bir şeye inanmam...Tezgahtarlık,mağazacılık tamamen yalan işi çoğu yerde...

evet canım öyle ama yanlış işte yapılmaması lazım

Yazılanlara aynen katılıyorum.. Şikayet edilecek bir yer var mı!? Tüketici hakem heyetleri nasıl olur ki.. Direk int. üzerinden şikayet etmek lazım..Sosyal paylaşımın gücüyle..

Yazılanlara aynen katılıyorum.. Şikayet edilecek bir yer var mı!? Tüketici hakem heyetleri nasıl olur ki.. Direk int. üzerinden şikayet etmek lazım..Sosyal paylaşımın gücüyle..

evet bende biraz baktım internetten ama bişey bulamadım.en kötü hepimiz şikayetvar.com a yazarız.yada twittterda trendyolunyalanindirimleri diye trend topic filan yapabiliriz.

bu durum sadece internette yok maalesef.. burda bir arkadaş da yazmış zaten, çarşıya çıktığımızda da benzer durumlarla karşılaşıyoruz.. daha dün fiyatını sorduğum çantaya tezgahtar 75 dedi son anda farkettim ki çantanın üzerindeki etikette 69,99 yazıyordu.. geçen sene buraya yeni gelmiş bir arkadaşa pazalıkla 65 lirralık ayakkabıyı 55 e verdiler, kız eve bir geliyor ayakkabıyı incelerken ayakkabının altında fiyat etiketi kalmış 27 lira diye ölür müsün öldürürür müsün? ertesi gün hemen ayakkabıyı geri iade ediyor... daha buna benzer bir sürü örnek... bazı şeyler belki ticaretin getirdiği diyecem ama enayi yerine konmanın da bir sınırı olmalı değil mi?

evet canım kesinlikle biz böyle kuzu olursak daha çok kazıklanırız.ticaret evet ama bunun da bi hakkı hukuku var peygamber efendimiz bile dürüstçe yapılan ticaret hakkında bir çok hadisi vardır.
bir alıntı yeniumitdergisi.com.tr den

Dürüstlük: Aslında her hususta dürüst olmak, Müslüman'ın temel vasıflarından biridir. Bunun önemi, alışveriş meselelerinde daha bir vurgulanmıştır. Dürüstlük deyince neleri kastediyoruz?
Satan kimse, müşteriye malı hakkında doğru bilgi vermelidir, malın ayıbını, kusurunu gizlememelidir. Resûlüllah Aleyhissalâtü vesselâm, bir keresinde tüccarları şöyle uyarmıştır: Ey tüccarlar!... Şurası muhakkak ki, kıyamet günü tüccarlar, fâcirler (haddi aşan, Allah'a âsi olan kişiler) olarak diriltilecekler, ancak Allah'tan korkanlarla, dürüst olanlar ve (malın evsafını belirtirken) doğru söyleyenler hâriç. (Tirmizî, Büyû, 4).
Resûlüllah (s.a.s.), çarşı esnafını teftiş ederken bir buğday yığınına elini daldırır; alt kısmının rutûbetli olduğunu anlayınca, bunu dürüstlüğe uymayan bir davranış, bir hîle, bir aldatmaca olarak değerlendirir ve: Bizi aldatan, bizden değildir. diyerek tepkisini ortaya kor. (Müslim, İman, 164; Ebû Dâvud, Büyû, 50; Tirmizî, Büyû, 74, [1215.h.]; İbn Mâce, Ticârât, 36).

burdada bir nevi dürüst olmama durumu var.

Evet, bu sahtekarlık her yerde var.. ünideyken 1yıl önce İstanbul'da mango outletten aldığım kazağı 1yıl sonra Edirne' de yeni sezon olarak satıyorlardı.. üzerinden 2yıl geçmiş!! utanmıyorlar..

bende creme puff pudra konusunda bunu farketmiştim indirimli fiyatı 47 tl görünüyodu zaten 47 liraya alıyorum bende trendyoldan alsam bide kargo parası vericem, dün parfüm aldım inşallah orjinal çıkar

bende creme puff pudra konusunda bunu farketmiştim indirimli fiyatı 47 tl görünüyodu zaten 47 liraya alıyorum bende trendyoldan alsam bide kargo parası vericem, dün parfüm aldım inşallah orjinal çıkar

canım moralini bozmıyım ama internetten bi araştır trendyolda satılan parfümler diye.çoğunun hemen uçtuğu hakkında yazılanları görüceksin.

canım moralini bozmıyım ama internetten bi araştır trendyolda satılan parfümler diye.çoğunun hemen uçtuğu hakkında yazılanları görüceksin.

öyle olursa çok koyar valla, batmanda yaşıyorum tatlım tek umudum bayramda ankaraya gitmekti gidemedim mecbur netten aldım burda yok öyle şeyler

Trendyol'dan bir çok alışveriş yapmışlığım var, ama bu sizin üzerinde durduğunuz hatayı ben de yaklaşık 3 4 ay önce farkettim, ve o günden beri tek bir şey almadım. Maybelline ürünlerinde farketmiştim ben de onu. Devamlı kullandığım fondötenin 38 liradan 31 liraya düştüğünü yazmışlardı, ki ben devamlı alıyorum, normal fiyatı bile 31 lira değil. 28 küsür.. Aynı şeyleri rimellerde de yaptıklarına denk geldim yaklaşık 4 5 kere.. Kozmetik anlamında inanılmaz yalan indirimleri var, indirimli fiyatları bile mağaza fiyatlarından yüksek oluyor bazen.
Kıyafetler hakkında bu şekilde bir şey diyemeyeceğim, lakin indirimleri yetersiz ve gereksiz buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…