- Konu Sahibi sirinler12
-
öyle olursa çok koyar valla, batmanda yaşıyorum tatlım tek umudum bayramda ankaraya gitmekti gidemedim mecbur netten aldım burda yok öyle şeyler
Trendyol'dan bir çok alışveriş yapmışlığım var, ama bu sizin üzerinde durduğunuz hatayı ben de yaklaşık 3 4 ay önce farkettim, ve o günden beri tek bir şey almadım. Maybelline ürünlerinde farketmiştim ben de onu. Devamlı kullandığım fondötenin 38 liradan 31 liraya düştüğünü yazmışlardı, ki ben devamlı alıyorum, normal fiyatı bile 31 lira değil. 28 küsür.. Aynı şeyleri rimellerde de yaptıklarına denk geldim yaklaşık 4 5 kere.. Kozmetik anlamında inanılmaz yalan indirimleri var, indirimli fiyatları bile mağaza fiyatlarından yüksek oluyor bazen.
Kıyafetler hakkında bu şekilde bir şey diyemeyeceğim, lakin indirimleri yetersiz ve gereksiz buluyorum.
Trendyol'dan bir çok alışveriş yapmışlığım var, ama bu sizin üzerinde durduğunuz hatayı ben de yaklaşık 3 4 ay önce farkettim, ve o günden beri tek bir şey almadım. Maybelline ürünlerinde farketmiştim ben de onu. Devamlı kullandığım fondötenin 38 liradan 31 liraya düştüğünü yazmışlardı, ki ben devamlı alıyorum, normal fiyatı bile 31 lira değil. 28 küsür.. Aynı şeyleri rimellerde de yaptıklarına denk geldim yaklaşık 4 5 kere.. Kozmetik anlamında inanılmaz yalan indirimleri var, indirimli fiyatları bile mağaza fiyatlarından yüksek oluyor bazen.
Kıyafetler hakkında bu şekilde bir şey diyemeyeceğim, lakin indirimleri yetersiz ve gereksiz buluyorum.
anladım canım inş. orjinal çıkar o zaman.sevilde filan online alışveriş yok mu bir dahakine oralardan bakarsın artık.
çilek hala kapalımı Türkiyeden yapılan alışverişlere
çilek hala kapalımı Türkiyeden yapılan alışverişlere
Zamanında tezgahtar olduğum mağazada kendi ellerimle hazırlardım indirim kağıtlarını.Ne yazayım önceki fiyata derdim patronum salla gitsin derdi:) Yani o ürün 99 tl idi diyelim,ben 129,90 yazar şuanki fiyatınıda 89 yazardım.Aslında yaptığım indirim sadece 10 tl idi.Ama fazla gösteriyorduk.İşin içinde biri olarak zaten mağazada tezgahtarından tut müdürüne kadar söylenen hiç bir şeye inanmam...Tezgahtarlık,mağazacılık tamamen yalan işi çoğu yerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?