Peki gercekten etkilimi fiyati ne kdrBen kullanıyorum gratiste ve watsons da var.
Peki gercekten etkilimi fiyati ne kdr
Peki cnm cok tesekkur ederimsaç dökülmesine iyi geliyor mu pek bir bilgim yok.al dene.en azından bitki özlü. 17 - 18 tl arası birşeydi en son aldığımda.
Peki cnm cok tesekkur ederim
Cnm ztn demir eksikligi var ilac kullaniyorum genede fayda etmiyoÖnce bir kan tahlili yaptır sorun içerden kaynaklanıyor olabilir
Bende yeni basladim sayilir 1 aya yakin oldu ama hala fayda etmedi 1 haftadirda kullanmiyorum koydeyim diye malesef evde kalmis ilaclarim.Ne kadar süredir kullanıyorsun ? Ben daha yeni başladım sayılır komfer fol ve apikobal kullanıyorum 6. gündü bugün henüz bir fark göremedim zaten doktorumda uyardı 15-30 gün içinde gösterir etkisini diye..
Valla cnm dokmesini engellesinde baska bisey istemiyorumbende kullanıyorum çok memnunum, dolgunlaştırıyor
bende de dökülme çoktu, bu şampuan azalttı ama tamamen durdurmuyor, yine az biraz dökülüyor, organik olması bakımından bile kullanmaya değer bence...Valla cnm dokmesini engellesinde baska bisey istemiyorum
Strese girdim kac gundur
En aza indirse bi kardir benim icin resmen anlim acildi.bende de dökülme çoktu, bu şampuan azalttı ama tamamen durdurmuyor, yine az biraz dökülüyor, organik olması bakımından bile kullanmaya değer bence...
bence çok güzel bir kokusu var...En aza indirse bi kardir benim icin resmen anlim acildi.
Birde cnm kokusu ot gibiymis cok kotuymus oyle duydum dogrumu ?
Tesekkur ederim cnm cok yardimci oldunbence çok güzel bir kokusu var...
saç kremi kullanırsın uçlarına kokusunu alır...
içine çam terebenti de koy dökülme için
arkadaşımın da alnı açılmıştı bu şekilde kullandı çok iyi geldi
ama her yıkamadan önce çalkala ki çam terebenti üstte kalmasın
rica ederimTesekkur ederim cnm cok yardimci oldun
canim sampuani aldin mi memnun musunTesekkur ederim cnm cok yardimci oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?