• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

triangl mayo bikini

mmousee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.420
1.246
248
merhaba kızlar triangl markasının mayo bikini modellerini alabileceğim türkiye sınırları içerisinde bir yer varmı biliyormusunuz.
yardımcı olursanız çok sevinirim :16:

Benim bildigim yok yalnızca internetten sipariş verebiliyorsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

$women-Push-Up-Bathing-suits-vs-Fashion-Swimwear-Bandeau-Top-and-Brazilian-Bottom-Bikini-Set-...webp kizlar sizce nasil bi model alsamm mi ki ??? :52: fiyati da cok uygun 12$ siyah rengi de mevcut sitede

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1104640 kizlar sizce nasil bi model alsamm mi ki ??? :52: fiyati da cok uygun 12$ siyah rengi de mevcut sitede
Geçen sene beyaz mayokini aldım..Kullanımı tabiki renklilere göre zor biraz.Üst kısımda ped oluyor zaten,gögüs ucunu belli etmiyor ama pedsizleride var.. Alt kısım iki kat ama yinede ıslanınca ne biliyim,pek rahat olmuyor.Tertemiz olman gerek,kız çocugu gibi..Bende o kadar temiz pek sevmem :17: Görmeden almaya cesaret edemem beyazları şahsen.Sezon sonundada Calzedonya dan beyaz bikini aldım.Üst kısımda dantel katıda oldugu için daha rahat geldi :34: Ama bu Triangl modelerine bayıldım şahsen,içinden seçim yapamıyorum iyimi :27::9: Neon renkli bir bikini istiyorum :31:

Geçen sene beyaz mayokini aldım..Kullanımı tabiki renklilere göre zor biraz.Üst kısımda ped oluyor zaten,gögüs ucunu belli etmiyor ama pedsizleride var.. Alt kısım iki kat ama yinede ıslanınca ne biliyim,pek rahat olmuyor.Tertemiz olman gerek,kız çocugu gibi..Bende o kadar temiz pek sevmem :17: Görmeden almaya cesaret edemem beyazları şahsen.Sezon sonundada Calzedonya dan beyaz bikini aldım.Üst kısımda dantel katıda oldugu için daha rahat geldi :34: Ama bu Triangl modelerine bayıldım şahsen,içinden seçim yapamıyorum iyimi :27::9: Neon renkli bir bikini istiyorum :31:
anladim canim :31: neon renkk civil civil diyorsun yani :))) yakisir ssana zaten. :16: bu beyazin dekolteyi dolu dolu gosterecegini hayal ettim ve bir de ipli detyalari hosuma gitti bilemedim bende :1:

anladim canim :31: neon renkk civil civil diyorsun yani :))) yakisir ssana zaten. :16: bu beyazin dekolteyi dolu dolu gosterecegini hayal ettim ve bir de ipli detyalari hosuma gitti bilemedim bende :1:
Evet,dekolteyi toparlar.Pedli yazıyor zaten,çok dolgulu değildir inşallah,yoksa kullanamazsın.. Çıkartılıp takılan pedlerden olsa çok iyi olur,duruma göre takar çıkarırsın :34:
Al bence,zaten çok uygun :34: Aklında kalacagına dolabında kalsın :9:

Evet,dekolteyi toparlar.Pedli yazıyor zaten,çok dolgulu değildir inşallah,yoksa kullanamazsın.. Çıkartılıp takılan pedlerden olsa çok iyi olur,duruma göre takar çıkarırsın :34:
Al bence,zaten çok uygun :34: Aklında kalacagına dolabında kalsın :9:

zaten cogu zamam sadece yaglanip guneslenmek icin gidiyorum plaja girmiyorum bile bazen. oyle yaptgim bi gun giyerim :DD
oyle yapiyim valla . hattta giyip resim de ekleyeyim geldiginde :52::21::16:

Son düzenleme:
bikinilerin alt kısmı fazla küçük değilmi kıslar:44::27:

bikinilerin alt kısmı fazla küçük değilmi kıslar:44::27:
Bedeninin bir beden büyügünü aldınmı daha iyi olur :34: İpli olanlar ayarlanıyor aslında ama bir büyügü daha iyi oluyor..Kenarı kalın olan altların arka genişligi iyi geldi bana ama :44:

Bedeninin bir beden büyügünü aldınmı daha iyi olur :34: İpli olanlar ayarlanıyor aslında ama bir büyügü daha iyi oluyor..Kenarı kalın olan altların arka genişligi iyi geldi bana ama :44:

ben biliyorum ya yabancı markaların arka kısmı bayağı açıkta bırakıyo..komun indiriminde alıyorum ben..

Back
X