• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

triangl mayo bikini

kumasi naylon tayt yaziyor ama bilmedim :44: dur bakalim aladabilirim gozum kaldi :27:

guzel guzel yakisir.fazla kiprasmadan yatarsan kucukte gelmez alti. Ben boyle modellerde bir buyuk beden tavsiye etmiyorum. O zaman kenar ipli yerleri gergin durmuyor model hos durmuyor o zaman. Azicik acikta olsa arkasi birsey olmaz. Elalem tanga bile giyiyor.:52:

Bu markayı ilk defa farkettim açıkcası..Ama modelleri çok begendim :16: Türkiyede satışını bulmak gerek,bir inceleyeyim :126:

Kendi sitesindeki elemanlardan biriyle konuştum ve sadece Türkiye değil, hiçbir yerde satışlarının olmadığını ve sadece internet üzerinden ürünlerini sattıklarını söyledi.

Eki Görüntüle 1104640 kizlar sizce nasil bi model alsamm mi ki ??? :52: fiyati da cok uygun 12$ siyah rengi de mevcut sitede

benim arkadasım aldı canım siyahını buna benziyor straplez ve alt bikinin arka kısmı brazliian diye geciyor böle sadce orta kısmı kapatıyor yanlar sertli ama 25$ a aldı ebay den 25 günde geliyor şimdi alırsan yaza hazır olur ;) beyazın yeri ayrı bence özellikede bronzlasınca süper oluyor :34: ama bazı beyaz bikinelerin alt kısmı cok ince oluyor transparan gibi ona da dikkat etmek gerekiyor tabi:17:

benim arkadasım aldı canım siyahını buna benziyor straplez ve alt bikinin arka kısmı brazliian diye geciyor böle sadce orta kısmı kapatıyor yanlar sertli ama 25$ a aldı ebay den 25 günde geliyor şimdi alırsan yaza hazır olur ;) beyazın yeri ayrı bence özellikede bronzlasınca süper oluyor :34: ama bazı beyaz bikinelerin alt kısmı cok ince oluyor transparan gibi ona da dikkat etmek gerekiyor tabi:17:
$2013-new-Women-sexy-bathing-suits-Holiday-Fashion-Brand-beachwear-Sexy-bikini-Swimwear-Swims...webp $2013-new-Women-sexy-bathing-suits-Holiday-Fashion-Brand-beachwear-Sexy-bikini-Swimwear-Swims...webp
bunu diyorsun galiba ?

Son düzenleme:
maykonini denemden almak cok riskli ama bazılarnn beden kısmı cok kısa oluyo bende bunun dantelden olanının begenmiştim beyaz süperdi ama alamadımmmm :50:

evet o konuda katiliyorum riski konusunda en iyisi cikip bi avm lerde deneyeceksin oyle alacaksin . bu hafta sonu ciksammiki. :44: dun bana olmayan ve cok begendigim bi bikinimi giydim foto bile cektim gormek istermisin :52:. atsam mi kiiii :33::36: bu arada forum kafayi yedi bi mesjimi 3 kere yolluyor :*((

evet o konuda katiliyorum riski konusunda en iyisi cikip bi avm lerde deneyeceksin oyle alacaksin . bu hafta sonu ciksammiki. :44: dun bana olmayan ve cok begendigim bi bikinimi giydim foto bile cektim gormek istermisin :52:. atsam mi kiiii :33::36: bu arada forum kafayi yedi bi mesjimi 3 kere yolluyor :*((

at at at :)) :52:

e kızlar bunların aynısı gittigidiyorda var ne dolarla yurt dışından aışveriş yapıonuz ben heryerde gördüm bu bikinileri :D :34:

canim istersen su linke de bakabilirsin tam senin tarzin zincirli mincirli :1: neon renkler ariyordun .belki begenirsin . optum :16:
Evet,çok güzel bikini modelleri var gerçekten :52: Teşekkürler tatlım.. Ama türk sitesi olması tercihim tabiki :31:

Back
X