- 5 Mayıs 2020
- 1.841
- 767
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Gerçekten möllers benimde almk istedğim buyduBunu Google a yazarsanız zaten bir sürü marka görürsünüz :)
Size bir örnek benim kullandığım olabilir: Mollers Tutti Frutti aromalı balık yağı
Bana da doktorum möllers önerdi onu kullanıyoruz 1 yaştan itibarenHemşiremiz ben marka isim diyemem yanlış olur dedi
Halbuki önerse sevinirdim...
Trigliserid sıvı formda balık yağı olur dedi
Marka isim nedir bilen varmı anneler
MAALESEF BALIK YEME ALIŞKNLIĞIMIZ YOK HAFTADA 1 ÇAY KAŞIĞI KULLANMAK İSTİYORUM KIZIMA
Ben hftada 1 çaykaşığı vericem 17 ay 3 günşük kızım sadece bir kere balıkla tanıştı bi kaç y önce balık yeme alışkanlığımız yok ama kızımın bundan mahrum kalmasını istemiyorum möllers alayımBana da doktorum möllers önerdi onu kullanıyoruz 1 yaştan itibaren
Bana her gün vermemi söyledi doktorumuz , balık pişirdiğim gün vermiyorum balık yağıBen hftada 1 çaykaşığı vericem 17 ay 3 günşük kızım sadece bir kere balıkla tanıştı bi kaç y önce balık yeme alışkanlığımız yok ama kızımın bundan mahrum kalmasını istemiyorum möllers alayım
Aaaa sağlık ocağındaki doktorumuza sorayım tekrarBana her gün vermemi söyledi doktorumuz , balık pişirdiğim gün vermiyorum balık yağı
Aaaa sağlık ocağındaki doktorumuza sorayım tekrarBana her gün vermemi söyledi doktorumuz , balık pişirdiğim gün vermiyorum balık yağı
Bence çocuk doktorunuza danışın, sağlık ocağı genel konuşur her zamanAaaa
Aaaa sağlık ocağındaki doktorumuza sorayım tekrar
Çocuk doktoru ben kendi çocuğuma vermiyorum diyorBence çocuk doktorunuza danışın, sağlık ocağı genel konuşur her zaman
Doktorunuzu değiştirin ya da farklı bir çocuk doktoruna da danışın derim benim doktorum marka dahil önerdi , demek ki doktordan doktora değişiyorÇocuk doktoru ben kendi çocuğuma vermiyorum diyor
Bi başkası balık yedirsen isim söylemem olmaz dedi eeee kim söylicek o zaman başka bir anneye annelere sorduğun aldığın zman da başkasının lafıyla hareket etmiş oluyoruz neyin kafsı bilmiyorum ki
Evet işte devlet hastanesi ne gidiyorum illa yönlendirilmek için özele gitmek gerek heraldeDoktorunuzu değiştirin ya da farklı bir çocuk doktoruna da danışın derim benim doktorum marka dahil önerdi , demek ki doktordan doktora değişiyor
Hmm evet devlet hastanesi olduğunu tahmin ettim, imkanınız varsa özel hastanede çocuk doktoruna danışın derim 18 ay rutin kontrollerini de yaptırmış olursunuz boy kg vsEvet işte devlet hastanesi ne gidiyorum illa yönlendirilmek için özele gitmek gerek heralde
Bende öneri almak için gittim "ben isim söyleyemem doğru olmaz"
Ee kim söylicek o zaman kimin söylemesi doğru olur**
Ayy neyse gidicem tabi başka doktora yeniden
Rabbime şükürler olsun var gidicem canım teşekkürlerHmm evet devlet hastanesi olduğunu tahmin ettim, imkanınız varsa özel hastanede çocuk doktoruna danışın derim 18 ay rutin kontrollerini de yaptırmış olursunuz boy kg vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?