• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trioid olup hamile olanlar yardım

Zeynep korkmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
99
14
3
25
Kızlar 8 haftalık hamileyim trioidim yüksek çıktı 5.20 falan ilaç verdi doktor sabah kahvaltıdan önce içmem lazım ama köye geldik unuttum ilacımı Bir şey olur mu 2 gün içmesem nolur biliyorsanız bilgi verin böyle birşwy yaşadınız mı

Canim bendede trpid var 4 kusur cikmisti tekrar verdim 3 kusur cikti ilaca bgun basladim icmeyince nolur blmiyorum ki icilmesi gerek die bliyorum bgun ben 9 da ictim ac karna sonra uyudum 12 de kahvalti yaptim

Canım Bende kullanıyorım ömür boyu kısacası 2 günde birsey olmaz ama aksatma çok önemli bir de gebesin
Benim 10 çıkmıştı tiroidim çok şükür düzene soktum 2.10 suanda

Canim bendede trpid var 4 kusur cikmisti tekrar verdim 3 kusur cikti ilaca bgun basladim icmeyince nolur blmiyorum ki icilmesi gerek die bliyorum bgun ben 9 da ictim ac karna sonra uyudum 12 de kahvalti yaptim
Hangi ilacı kullanıyorsunuz bide ilacı devlet karşılıyor mu yoksa siz mi ödüyorsunuz reçetesiz ilaç mı

Ben 14 senedir tiroid hastasıyım. Ve gebe kaldım. Gebelik başlangıcı tiroidlerim normaldi. İlaçlarımı düzenli içmeme rağmen 12 ye çıktı TSH. Doktorum 10un üstü tehlike dedi. İlacın dozunu hemen arttırdık. Şimdi sürekli tiroid hormonlarıma baktırıyorum. Bence köyde her iki kadından birisi tiroid hastasıdır. İlaç bulun.

Ben 14 senedir tiroid hastasıyım. Ve gebe kaldım. Gebelik başlangıcı tiroidlerim normaldi. İlaçlarımı düzenli içmeme rağmen 12 ye çıktı TSH. Doktorum 10un üstü tehlike dedi. İlacın dozunu hemen arttırdık. Şimdi sürekli tiroid hormonlarıma baktırıyorum. Bence köyde her iki kadından birisi tiroid hastasıdır. İlaç bulun.
Benim tok karna 4 59 falan cikmisti 2 hafta sonra ac 3 kusur cikti.doktorum biraz dusmus ama.ilaca baslayalim.dediii
Bgun icmeye basladim ne zaman kan vereyim sizce tekrardan doktoruma.1 ay sonra.kntrole.gidicem

Sen nezamandir kullaniyosun canim ilacı
Canım testler 15 gün önce yapıldı ama sonucuna perşembe bakıldı doktor olmadığı için yani dün ondan sonra tiroidin yüksek dedi dahiliueye yönlendirdi bende durumu anlattım dahiliueye de ilacı yazdı ve tekrar test yaptı pazartesi bakılacak yüksekse ilacın dozunu yükselteceğim dedi dün bügün kullandım sadece sabah aç karna ondan sonra da unuttun zaten

Canım testler 15 gün önce yapıldı ama sonucuna perşembe bakıldı doktor olmadığı için yani dün ondan sonra tiroidin yüksek dedi dahiliueye yönlendirdi bende durumu anlattım dahiliueye de ilacı yazdı ve tekrar test yaptı pazartesi bakılacak yüksekse ilacın dozunu yükselteceğim dedi dün bügün kullandım sadece sabah aç karna ondan sonra da unuttun zaten
Ama bianda ilacla bukdr hizli dusebilirmi ki onu anlamadim biyerde 1 haftada anca oturuyor yerine die okumuştum

Ama bianda ilacla bukdr hizli dusebilirmi ki onu anlamadim biyerde 1 haftada anca oturuyor yerine die okumuştum
Canım tam anlamadım söylediğini 15 gün boyunca tiroidin yüksek olduğu belli değildi o yüzden test yaptı tekrar ilacı dün yazdı bügün kullandım sadece sabah aç karna sonra unuttum 2 gün kullanamayacağım

Canım Bende kullanıyorım ömür boyu kısacası 2 günde birsey olmaz ama aksatma çok önemli bir de gebesin
Benim 10 çıkmıştı tiroidim çok şükür düzene soktum 2.10 suanda
15 gün boyunca tiroidin yüksek olduğu belli değildi o yüzden test yaptı tekrar ilacı dün yazdı bügün kullandım sadece sabah aç karna sonra unuttum 2 gün kullanamayacağım peki bundan Bir şey olur mu

Kızlar 8 haftalık hamileyim trioidim yüksek çıktı 5.20 falan ilaç verdi doktor sabah kahvaltıdan önce içmem lazım ama köye geldik unuttum ilacımı Bir şey olur mu 2 gün içmesem nolur biliyorsanız bilgi verin böyle birşwy yaşadınız mı
Ben de tiroid için ilaç kullaniyorum, geçen hafta sabah bulantim çok olduğu için 1 gün ilacımı icemedim. Su içince istifra ediyordum. Doktora söyledim ilacımı icemedim diye, mutlaka icmen lazım çok onemli dedi. Mide bulantısı için takviye vitamin verdi o günden beri hiç aksatmiyorum.

Back
X