Trioid yüksekliği

Sevgicik12

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
12
8
1
30
Trioid hormonları ve antikorları yüksek olup levotiron kullanan oldumu ve kullanırken hamile kalan oldumu. 4 aydır kullanıyorum ve bebek istiyoruz olmuyor bununla alakası olabilirmi acaba

Trioid hormonları ve antikorları yüksek olup levotiron kullanan oldumu ve kullanırken hamile kalan oldumu. 4 aydır kullanıyorum ve bebek istiyoruz olmuyor bununla alakası olabilirmi acaba
Tiroid gebelik oluşumunu etkiliyor malesef. Ben de levotiron kullanıyordm tsh yüksekliği vardı hamile kaldım tsh düşünce şimdi bebeğim 22 günlük

Levotiron 25 kullanıyorum ve hamileyim, başka bir sebebi vardır dra görünün derim
7 yaşında bir oğlum var ikinci bir çocuk dusunuyoruz 7 aydır korunmayı bıraktık 4 ay önce TSH yuksekligini öğrendim bende levotiron 25 kullanıyorum. Kadın doğuma gittim nornal hormonlarını baktı bir sorun yok 1 seneye kadar normal karşılıyorlar mis. İşte sabırsızlık ve düşünceler yiyor beni

Tiroid gebelik oluşumunu etkiliyor malesef. Ben de levotiron kullanıyordm tsh yüksekliği vardı hamile kaldım tsh düşünce şimdi bebeğim 22 günlük
Adetin 3.günü hormon testi sonuçlarım:

Tsh: 4.82

Lh: 3.6

Fsh: 7.1

Prolaktin: 16.7

Estradiol: 28.7

1 yık önce Tsh: 3.42 imiş, yüksek olduğu için mi hamile kalamıyorumdur acaba?

Adetin 3.günü hormon testi sonuçlarım:

Tsh: 4.82

Lh: 3.6

Fsh: 7.1

Prolaktin: 16.7

Estradiol: 28.7

1 yık önce Tsh: 3.42 imiş, yüksek olduğu için mi hamile kalamıyorumdur acaba?
Olabilir gebelik için 2.5 ve altı isteniyor. Doktorunuza danistiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…