Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinirli olduğunu kendisi de söylüyor daha önce de yine ufak bi mevzu vardı kardeşimle ilgili anlattım böyle böyle diye bırak bırak uğraşma ben gelemem böyle şeylere hiç dedi hemen.bence bu tripli falan değil bildiğin agresif ve aşırı sinirli bir insan.7
trip dediğin böyle atılmaz. daha sessiz sakin atılır. biraz sinir hastası gibi geldi bana
Arkana bile bakmadan kaç.. kardeşin için ettiğe lafa bak daha ağzından çıkanı kulağı duymuyor şimdiden hadsiz .bende senin gibi kendini beğenmiş ,ukala erkeklerden nefret ederim deseydin acayip uyuz oldum .İyi Akşamlar Hanımlar,
Elimden geldiğince kısa kesmeye çalışacağım. Şu sıralar biriyle görüşüyorum. 1,5 ay oldu henüz. Bu kişiyle 2019 ekiminde de 3 hafta bi görüşme sürecimiz olmuştu. Fakat telefonda kısa bir tartışma sonucu beklentilerimi anlattığım anda trip atmıştı ılımlı konuşmama orta yol bulabiliriz dememe rağmen bitirmişti konuşmayı.
Miraç kandilinde güya toplu bir mesaj attı ve ben de cevap verince konuşmamız başladı. Farklı şehirlerde olduğumuzdan 2 kere buluştuk sadece. Öncekinde konuşmayı kesme sebebi - her ne kadar ben hatırlamasam da - siz erkekler hepiniz aynısınız dememmiş bu gururuna dokunmuş.
Genel olarak sürekli üste çıkma kendini hep haklı görme huyu var benim şakayla söylediğim birşeye ters tepki verebiliyor.
bir telefon konuşmamızda bir konu üzerine gülerek kardeşimin ağırkanlı oluşundan falan bahsettim ve birden nefret ederim böyle insanlardan dedi.
Ben de bugün bunu sordum ağzından öı kaçtı bu tepkin biraz ağır değil miydi sonuçta hepimizin benzer huyları var dedim.
Bana kardeşinin yüzüne de söylerim evet nefret ederim doğru söylemişim dedi. Madem sen kelime kelime bunları yüzüme vuruyosun ben de bundan sonra idare etmem kimse de umrumda değil diye cevap verdi parladı birden.En son tripli kusura bakma dedi yazmadı birşey.
Benim göremediğim hatalı olduğum bir yer var mı sizce iletişime geçmeli miyim?
Çok teşekkür ederim şimdiden...
yengeç burcu. kimseyi çekmem tavrı var hep ama kendisi herşeyi diyebilir şaka gibi gösteripBu çok sorunlu bir tipe benziyor. 35 yaşında ve karşısındaki kadınla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyor. Flört aşamasında edilecek laflar mı onlar? Arkadaşına söylesen o bile bozulur. Burcu ne bu kılkuyruğun?
Sizi anlamıyorum, böyle biriyle ısrarla devam etmek neden?sinirli olduğunu kendisi de söylüyor daha önce de yine ufak bi mevzu vardı kardeşimle ilgili anlattım böyle böyle diye bırak bırak uğraşma ben gelemem böyle şeylere hiç dedi hemen.
hani ben de şikayet olarak anlatmıyorum şakasına bahsediyorum bi gaza geliyo nedense hemen
ben 31 o da 35. onun çalıştığı yer benim eski çalıştığım yer ve çok severler beni sorduğu herkes benden iyi bahsetmiş bana diyorki ne yaptın da kendini o kadar sevdirdin anlamadım.Yaş farkı çok galiba, ya da kadına değer vermeyen bir tip... Sizin üzerinizde bu şekilde baskı kuracak zamanla ak dediğine kara diyemeyecek hale getirecek.
Tanıdığım birkaç yengeç erkeği daha böyleydi dışarıdan bal gibi içeride psikopat var. Dışı lokum içi b.kum denir ya öyle. Bırak bırak def et gitsin ruh hastası terbiyesiz.yengeç burcu. kimseyi çekmem tavrı var hep ama kendisi herşeyi diyebilir şaka gibi gösterip
Sonra da sinsi mi diyor... Daha iyisini bulabilirsiniz bence. Daha iyisini hakediyorsunuz.ben 31 o da 35. onun çalıştığı yer benim eski çalıştığım yer ve çok severler beni sorduğu herkes benden iyi bahsetmiş bana diyorki ne yaptın da kendini o kadar sevdirdin anlamadım.
hata bulmaya uğraşıyo bende sanırım
o direk kardeşime dememiş oluyomuş o durumda. öyle olan insanlaraymış nefret kelimesi. yani açık açık demiyo da ters ters söyledikleri arasından öyle anladım.Arkana bile bakmadan kaç.. kardeşin için ettiğe lafa bak daha ağzından çıkanı kulağı duymuyor şimdiden hadsiz .bende senin gibi kendini beğenmiş ,ukala erkeklerden nefret ederim deseydin acayip uyuz oldum .
Tanıdığım birkaç yengeç erkeği daha böyleydi dışarıdan bal gibi içeride psikopat var. Dışı lokum içi b.kum denir ya öyle. Bırak bırak def et gitsin ruh hastası terbiyesiz.
ben de tersimdir normalde ama aman alınmasın diye düşüne düşüne cevap veriyorum.
Kıskanıyor yani nerdeyse kaç kardeşim kaç sen bundanben 31 o da 35. onun çalıştığı yer benim eski çalıştığım yer ve çok severler beni sorduğu herkes benden iyi bahsetmiş bana diyorki ne yaptın da kendini o kadar sevdirdin anlamadım.
hata bulmaya uğraşıyo bende sanırım
teşekkür ederim çok haklısınız da işte acaba büyütüyo muyum diye düşündüm hep ama bu son verdiği tepki yetti.bu adamın değişeceğini sanmam. herşeye bir kulp takıyor resmen, tripten de öte. belli ki sürekli böyle gidecek. boşuna emek vermeyin bu ilişkiye, bence düzelir yanı yok.
yengeç burcunda sinir vardır. hemen kestirip atarlar ama sonra da pişman olup her seferinde dönerler. bu çocukla iletişimi kesip engellesen bile bir yerden bulur sana yine yazar ben söyliyimyengeç burcu. kimseyi çekmem tavrı var hep ama kendisi herşeyi diyebilir şaka gibi gösterip
Tanıdığım birkaç yengeç erkeği daha böyleydi dışarıdan bal gibi içeride psikopat var. Dışı lokum içi b.kum denir ya öyle. Bırak bırak def et gitsin ruh hastası terbiyesiz.
dışardan da cins aslında ama iyi yönlerini göreyim derken kendimi kaybedicemTanıdığım birkaç yengeç erkeği daha böyleydi dışarıdan bal gibi içeride psikopat var. Dışı lokum içi b.kum denir ya öyle. Bırak bırak def et gitsin ruh hastası terbiyesiz.
çok güzel demişsiniz ablam da yengeç o da biraz böyle.yengeç burcu, kadın erkek farketmez, önceliği hep kendi duygularına verir bu nedenle çoğu için ne hissettiğini söylemek daha önemli oluyor. :)
ama tabi hepsi diye genelleyemeyiz, başka bir sürü detay var çünkü. yine de yapıları müsait.