• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trip Atan Erkek...

Cevap versen n'olacak ki ? Afedersin ama adam çiğ. Baksana didişmeye sana cikismaya yer arıyor. Kalbini kırmak için çaba sarf ediyor yani. Hiç gerek yok. Kes at kangren yeri.
ben bu kadar abartı tepki vereceğini düşünmemiştim gerçekten.

ne yazacağını merak ediyorum şu an neyi kafasında büyüttüğünü

bence kafasında neyi büyüttüğünden çok sürekli birşeyleri büyütmesi problem. bugün buna kendince mantıklı açıklama getirir, aranız düzelir. yarın başka şey için yapar.
kısacası bence olaylara istinaden verdiği tepkiler değil bunlar, karakteri bu. bir insanın da karakterini değiştirmek malesef mümkün değil :(

bence kafasında neyi büyüttüğünden çok sürekli birşeyleri büyütmesi problem. bugün buna kendince mantıklı açıklama getirir, aranız düzelir. yarın başka şey için yapar.
kısacası bence olaylara istinaden verdiği tepkiler değil bunlar, karakteri bu. bir insanın da karakterini değiştirmek malesef mümkün değil :KK43:
evet haklısınız ve idare edildikçe kendini daha da büyütmüş sanırım.

Hasta bu adam. Insanin ruh dengesini bozar boyleleri. Cekilmez. Bosver gitsin. Dusunmeye bile degmez.
daha önce de böyle oldu iyi giderken bir anda söylediğim ufak birşeye abartı tepki göstermişti ve ben hatamı bilmek istiyorum dediğimde açıklama zahmetine bile katlanmadı.

Nefret ederim böyle tiplerden.
benim kayınvalidem böyleydi. Her konuşmada bir sözü cımbızla alır, laf sokardı. Mesela ilk tanışmaya gittiğimizde bir akrabalarının ölümünden bahsediyorlardı. Benimde köpeğim ölmüştü. Ben de gayri safça duygularla “ Benim de köpeğim öldü. Çok canım yandı” dedim. Sonra oğluna demiş. “Ne tuhaf biri. İnsanla hayvanı bir tutuyor.” Yani köpek hayvan ama sonuçta benim çocuğum gibiydi. Sonrasında da bir sürü yılanlık yaptı. Allah’tan eşim benden taraf oldu. Hayatımızdan çıkardık.
bir insanda art niyet varsa her lafınız batar.
bunları oldukları yere sessizce bırakmak lazım.

Nefret ederim böyle tiplerden.
benim kayınvalidem böyleydi. Her konuşmada bir sözü cımbızla alır, laf sokardı. Mesela ilk tanışmaya gittiğimizde bir akrabalarının ölümünden bahsediyorlardı. Benimde köpeğim ölmüştü. Ben de gayri safça duygularla “ Benim de köpeğim öldü. Çok canım yandı” dedim. Sonra oğluna demiş. “Ne tuhaf biri. İnsanla hayvanı bir tutuyor.” Yani köpek hayvan ama sonuçta benim çocuğum gibiydi. Sonrasında da bir sürü yılanlık yaptı. Allah’tan eşim benden taraf oldu. Hayatımızdan çıkardık.
bir insanda art niyet varsa her lafınız batar.
bunları oldukları yere sessizce bırakmak lazım.
ne güzel söylemişsiniz çok teşekkür ederim. evet ben öyle bişey desem daha da kötü bi cevap alırdım herhalde. öyle büyütürdü yani.

Ablacım nereden buldunuz bu tipi yahu? Regl falan oluyor mu bu, yemin edebilirim ama kanıtlayamam bu ne be?
Ömür törpüsü..Flört aşamasında bu kadar agresif ve yüz göz olunmaz en başta, yaşını 35 demesen ben 22 den fazla değildir diye düşünürdüm. Arkana bakmadan kaç, bu adamın sana hisleri yok, saygısı da yok. Ne biçim laflar etmiş

daha önce de böyle oldu iyi giderken bir anda söylediğim ufak birşeye abartı tepki göstermişti ve ben hatamı bilmek istiyorum dediğimde açıklama zahmetine bile katlanmadı.
Boyle biriyle gorusmek ederinden fazla deger vermek demektir. Hic gerek yok. Bir insana verilecek en buyuk ceza onu umursamamaktir. Salın gitsin evrene.

ben de tersimdir normalde ama aman alınmasın diye düşüne düşüne cevap veriyorum.

Niye alınmasın diye uğraşıyorsunuz ki, kim bu adam, engelleyin gitsin. 🤦‍♀️

Madde madde yazayım ki saçmalığı daha net görün.
1) Bir yıl önce kısa bir görüşme olmuş, ayrılıkla bitmiş. Bir araya gelme sebebinizin nedeni ise toplu spam mesajı. 🤦‍♀️ Daha 1.5 aydır berabersiniz, doğru dürüst beraber nereye gidebildiniz bu pandemide?
2) Devamlı agresif, devamlı herkes suçlu devamlı kendisi kurban. Daha kavga edecek samimiyetiniz bile yok.
3) Herkes çok kötü herkes sinsi. 🙄 Ama o doğru dürüst tanımadığı kardeşinize hakaret edebilir(!!). Kardeşinize laf söyleyecek bu cüret nereden geliyor?

Öfke kontrolü olmayan kişiler hep etrafını suçlu hissettirmeye çalışır zaten, klasik baskı taktikleri.

Bitirin gitsin. Zaten siz yazmayınca o da burnundan kıl aldırmayacaktır. Olur da yazarsa engellersiniz.

Kaç kaç kaç arkana bile bakma. Şimdi böyleyse Allah korusun evlenseniz neler yapar. Psikolojik şiddeti, aşağılamaları, küçük görmeleri, özgüvenini yerle bir etmeleri, değersiz hissetirip hayatı zehir etmeleri buradan öngörebiliyorum. Aman diyim yazık etme kendine

Bence bu çocukta aşağalık kompleksi var.
Yoksa hangi normal insan her lafın arkasında art niyet arar? Zamanında ya ağır bir mobbinge uğraşmıştır, ya ağır bir dayak yemiştir, ya keriz yerine sürekli koyulmuştur. Bir şey var, ne onu bilemem. Patlayacak saatli bomba gibi. Siz bununla devam ederseniz, özgüveninizi daima yitirirsiniz ve sizi suçlaya suçlaya sindirir, haklıysanız bile yağ gibi üste çıkar, neden haklı olduğunuzu unutursunuz.
Normal, efendi, tatlı birini bulun.

Ablacım nereden buldunuz bu tipi yahu? Regl falan oluyor mu bu, yemin edebilirim ama kanıtlayamam bu ne be?
Ömür törpüsü..Flört aşamasında bu kadar agresif ve yüz göz olunmaz en başta, yaşını 35 demesen ben 22 den fazla değildir diye düşünürdüm. Arkana bakmadan kaç, bu adamın sana hisleri yok, saygısı da yok. Ne biçim laflar etmiş
bir de alttan aldığını iddia eder hatta şey demişti bana önceki görüşmede sen çok diktin terstin şimdi daha iyisin falan hatta sen iyi polis ol ben kötü polis olurum lafları falan vardır

Niye alınmasın diye uğraşıyorsunuz ki, kim bu adam, engelleyin gitsin. 🤦‍♀️

Madde madde yazayım ki saçmalığı daha net görün.
1) Bir yıl önce kısa bir görüşme olmuş, ayrılıkla bitmiş. Bir araya gelme sebebinizin nedeni ise toplu spam mesajı. 🤦‍♀️ Daha 1.5 aydır berabersiniz, doğru dürüst beraber nereye gidebildiniz bu pandemide?
2) Devamlı agresif, devamlı herkes suçlu devamlı kendisi kurban. Daha kavga edecek samimiyetiniz bile yok.
3) Herkes çok kötü herkes sinsi. 🙄 Ama o doğru dürüst tanımadığı kardeşinize hakaret edebilir(!!). Kardeşinize laf söyleyecek bu cüret nereden geliyor?

Öfke kontrolü olmayan kişiler hep etrafını suçlu hissettirmeye çalışır zaten, klasik baskı taktikleri.

Bitirin gitsin. Zaten siz yazmayınca o da burnundan kıl aldırmayacaktır. Olur da yazarsa engellersiniz.
teşekkür ederim zahmet etmişsiniz o kadar :) kadın erkek ilişkilerine dair sert bi bakış açısı var anne babasının evliliğinde neler gördüyse bazı lafları çok enteresan yani.
Evet muhtemelen yazmayacak o da artık

Bence bu çocukta aşağalık kompleksi var.
Yoksa hangi normal insan her lafın arkasında art niyet arar? Zamanında ya ağır bir mobbinge uğraşmıştır, ya ağır bir dayak yemiştir, ya keriz yerine sürekli koyulmuştur. Bir şey var, ne onu bilemem. Patlayacak saatli bomba gibi. Siz bununla devam ederseniz, özgüveninizi daima yitirirsiniz ve sizi suçlaya suçlaya sindirir, haklıysanız bile yağ gibi üste çıkar, neden haklı olduğunuzu unutursunuz.
Normal, efendi, tatlı birini bulun.
kendi söyler zaten hep çalıştığı yerde bi abla var beni çok sever sağolsun o kadını o kadar kızdırıyomuşki hatta kadıncağız şey diyomuş en son ben haklıydım en son ne ara bu konuya geldik.
bunu gülerek anlatıyor bana bir de

Kaç kaç kaç arkana bile bakma. Şimdi böyleyse Allah korusun evlenseniz neler yapar. Psikolojik şiddeti, aşağılamaları, küçük görmeleri, özgüvenini yerle bir etmeleri, değersiz hissetirip hayatı zehir etmeleri buradan öngörebiliyorum. Aman diyim yazık etme kendine
çok teşekkür ederim haklısınız olgunluk yok hiç hep kendi haklı olacak.

Back
X