Trip atmadan,laf sokmadan nasıl bu konuşmayı yapabilirim?

Yani her şeyin bu kadar farkındayken hâlâ evlilikten söz ediyorsunuz, pes.
Evlendiniz diyelim, evlendikten birkaç hafta sonra da burada evliliğinizin ne kadar kötü gittiğini, sürekli kavga gürültü ya da aşağılanma kısıtlanma yaşadığınızı, evlenince düzeleceğini zannettiğinizi ama düzelmediğini söyleyip "sizce ne yaparsam düzelir" diye soracaksınız. Bakın, Bir Derdim Var başlığı bu konularla dolu. Yol yakınken iyi düşünün.

Gerçekten mi belki bir umut eski haline döner diye ummuştum 🥺
Burda acilan bir suru konu var canım ya evlenince düzelir dedim diye ama hiçbiri düzelmiyor...yani evlenince insnlar olgunlaşmiyor (bazıları) sakın evlenince düzelir deme...eskiden erkek için derlerdi askere gitsin düzelir diye yok anam yok düzelmez bunlar başını yakma

Ya tam tersi olursa.? Açtığın konuları az çok biliyorum ilişkiyi laçka hale getiren sensin bence.

Neden böyle dediniz
Daha önce bir kaç kez kıskançlık krizlerine girdiğin konuları açmıştın. Açıkçası ayrıl barış ilişkiyi zora sokup sonunu getiriyor. Bir karar ver ve o karar doğrultusunda ilerle. Ayrılınca geri donecegini iyi biliyor musunuz?

Merhaba kızlar.Erkek arkadaşımla ilk tanışmak için adımı ben atmıştım.O zamanlar “Benimle dalga geçmiyorsun değil mi,yoksa çok üzülürüm”diyen biriydi
Ben senden hiç bıkmam,yeter ki beni bırakma,inşallah duyguların bitmez…diyen biriydi
Ama ben çok sevdiğimden ,kıyamadığımdan,sevgime inansın diye hep alttan aldım hep boyun eğdim
Ama işi stresli ,aman görevde ,aman sınırda diye diye sustum,affettim…en başta anlattığım boynu bükük adamdan bir canavar yarattım resmen
Şimdi benim sözümden çıkamazsın diyen
Kavga ettiğimizde küs uyumamıza izin veren
Sürekli kuruntu,kıskançlık yapan
Hep benim istediğim olsun diyen ve onun istediği gibi biri olmazsam beni cezalandıran birine dönüştü
Dün yine kıskançlığı yüzünden kavga ettik ,beni ağlattı,ağlayarak uyumama izin verdi..
Ocak ayının başında ilişkimizi ciddiye dökecektik ama istemiyorum
Defalarca ayrıldığımız için bunu trip olarak algılayacaktır
Çok sevdiğim için son bir şans vermek istiyorum belki beni gerçekten kaybettiğini görürse düzelir diye
Bu konuşmayı nasıl yapmalıyım
Gerçekten ben ocakta bir şey istemiyorum…
İnsanlar düzelmez siz bırakın

Daha önce bir kaç kez kıskançlık krizlerine girdiğin konuları açmıştın. Açıkçası ayrıl barış ilişkiyi zora sokup sonunu getiriyor. Bir karar ver ve o karar doğrultusunda ilerle. Ayrılınca geri donecegini iyi biliyor musunuz?
Haklısınız en başından bitebilseydim keşke

Merhaba kızlar.Erkek arkadaşımla ilk tanışmak için adımı ben atmıştım.O zamanlar “Benimle dalga geçmiyorsun değil mi,yoksa çok üzülürüm”diyen biriydi
Ben senden hiç bıkmam,yeter ki beni bırakma,inşallah duyguların bitmez…diyen biriydi
Ama ben çok sevdiğimden ,kıyamadığımdan,sevgime inansın diye hep alttan aldım hep boyun eğdim
Ama işi stresli ,aman görevde ,aman sınırda diye diye sustum,affettim…en başta anlattığım boynu bükük adamdan bir canavar yarattım resmen
Hep benim istediğim olsun diyen ve onun istediği gibi biri olmazsam beni cezalandıran birine dönüştü
Dün yine kıskançlığı yüzünden kavga ettik ,beni ağlattı,ağlayarak uyumama izin verdi..
Çok sevdiğim için son bir şans vermek istiyorum belki beni gerçekten kaybettiğini görürse düzelir diye
Tamamen kaybetmeyi göze alacak tarzda davranman gerekiyor ve gerçekten de bunu göze alman gerekiyor.yazdıklarından bunu göze alabileceğini sanmıyorum.

Yapacağınız tek konuşma ayrılık konuşması. İstemiyorum diyorsunuz.

Back
X