Ee ne bu trip? kör ölür badem gözlü olur, kel ölür sırma saçlı olur hesabi.. yeni mi aklina gelmiş dedesi. Sıkmayın canınızıeşimin dedesi vefat etti(kv babası) eşim dedesine çok düşkün değil adam 5-10 sene öncesine kadar alkolden yürüyemez halde iken bile motorsiklete biner kaza yapar kurtulurmuş.sigarayı bırakmak istememiş.ve son sigarasını içip ölmüş yaşı baya var.anlamadığım eşim bana neden trip atıyor. kv yanında kalalım dedik yemeklerimizi de aldık gittik onlara kaynımla eşim yemekleri yediler. (hala anlamıyorum eşim kvmi de rezil ediyor bana karşı sanki kadın hep aç 2 lokma ekmeğe muhtaç onun evinde yenilmeyince yemek yenmiyor sanki) kalalım dedik kv ye istemedi evinize gidin dedi(demekki eşim gibi düşünmüyor .dedik yalnız kalmasın ama öyle istemiyor.evde kp ısrarı üstüne kendi evlerine gittiler).eşim izin almamı istemedi.gece dondum üşümekten ağladım artık sobalı evimiz soba yakma işi onda kanım çekildi gece resmen sonra zorunlu sarıldı artık öyle ısıttı.hani düşkün olsa anlıcam tavrını da.
bende bilsem trip niye bana kaynım eşimden daha çok zaman geçirdi dedesiyle.bu sigarası içkisi özellikle alkollü kafayla yaptığı kazalarda hiçbir şey olmamış ömrü bitmiş adamın vefat etmiş.kv alkol aldığı için pek sevmezdi babasını amcasını daha bir baba bilirdi kv için normal ama dedesine uzak olan eşim için dedesi vefat edince tribi ilginç geliyor.eşiniz size niye trip yapıyor?kayınvalide de kalmadınız diye mi?
ayrıca dedenin,içki sigara içemesi,motor kullanması,öldüğünde üzülünmemesini mi gerektiriyor anlamadım.yaşı kaç olursa olsun.babadır, atadır.üzülmeleri gayet normal.
bende bilsem trip niye bana kaynım eşimden daha çok zaman geçirdi dedesiyle.bu sigarası içkisi özellikle alkollü kafayla yaptığı kazalarda hiçbir şey olmamış ömrü bitmiş adamın vefat etmiş.kv alkol aldığı için pek sevmezdi babasını amcasını daha bir baba bilirdi kv için normal ama dedesine uzak olan eşim için dedesi vefat edince tribi ilginç geliyor.
bende bilsem trip niye bana kaynım eşimden daha çok zaman geçirdi dedesiyle.bu sigarası içkisi özellikle alkollü kafayla yaptığı kazalarda hiçbir şey olmamış ömrü bitmiş adamın vefat etmiş.kv alkol aldığı için pek sevmezdi babasını amcasını daha bir baba bilirdi kv için normal ama dedesine uzak olan eşim için dedesi vefat edince tribi ilginç geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?