trip erkeklere yakışıyor mu?

Anladim tamam esinin dedesi öldü diye, esin sana trip atiyor?
Niye ki? Sen üzülmedin, aglamadin diye mi?
kısaca eşim dedesi öldüğü için üzüntü belirtisi göstereceğine bana trip atıyor.hala evimizde pişen yemeği annesine götürmeye uğraşıyor kvmi kendi ailesini de rezil ediyor bana karşı sanki kvm çok aç kadın üzüntüden canı bir şey istemiyor .bizimkinin derdi başka annesinin evinin orasını burasını yokluyor "aa buraya neden su geldi bilmem ne" diyor hey Allahım ya.

bende anlasam

kusura bakmayın gülesim geldi

belki eşiniz acısını böyle gösteriyor.yani ağlayıp sızlamak yada çok üzgün durmak yerine böyle atlatmaya çalışıyor.

annesine yemek götürmesi gelen giden oluyordur hani evde yemek olsun amacı vardır.

biraz kendi haline bırakın üstüne gitmeyin

bundan dolayıda kendi kendinizi bie şeyler çıkarıp üzmeyin onun üzüntüsü geçene kadar sobayı siz yakın üşümeyin

Esinizin trip atmasi cok anlamsiz geldi.
Ama anladigim kadari ile esiniz annesine karsida iyi davranmiyor.
Neden böyle yaptigini ona sorun. Derdin ne diye direkt sorun.
Cevabi o verir size ancak.

Töbe estağfurullah son kısma ofiste sesli güldüm patron ne oldu Orya diye sordu

Hic yakismiyor. Erkeklerin zaten erkek olarak dogustan getirdikleri bir suru kusurlari var, bir de kadinlarin kotu ozelliklerine goz koymuyorlar mi illet oluyorum.
Birakin trip, naz niyaz da bize kalsin be adamlar.

beni de güldürdün,sinirim bozuldu

erkeklerin acı çekme anlayışı bile farklı ne değişik yaratıklar ya

Konuyu anlamadım başlığa cevap; Ben bile doğru düzgün trip atmazken hiçbir erkeğe bu yakışmaz

Başlığa istinaden; bir yavşak erkek tipinden birde trip atan erkekten hiç hazzetmem..

Töbe estağfurullah son kısma ofiste sesli güldüm patron ne oldu Orya diye sordu
beni de güldürdün,sinirim bozuldu

erkeklerin acı çekme anlayışı bile farklı ne değişik yaratıklar ya

güldüm kendi kendime hele şu su olayına

konuyu baştan anlıyamadım varmış bir sebebi

erkek ya üzüntüsünü etrafı üzerek mi atlatıyor yada kendince ne akla hizmet yapıyor anlaşılması zor yaratıklar.

burada konu ne şimdi. kaç yaşına gelmiş dedenin yası mı? Anlamadım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…