Trip

trip trip nereye kadar
haberin yok galiba nazı kızlar yapar
bidaha böyle hareketler görmeyeyim
yoksa benden bu kadar
Amaan sizde ha uzun zamandır beraberiz benim nazım ona onun nazı bana gecer tribide oda atar bende atarım ben eşitlikten yanayım bendende bu kadar :)

Haklı nedenler dedim bu bir. İkincisi bazen konuşup olayı çözmeye çalışmak trip yemekten daha cok yıpratıyor
Haklısı haksızı yok ki bunun yıpratmadan zaten çözüm bulamazsınız br gün kafa dinlenir ama öbür günü mutlaka sorun çözülmeli yoksa sağlıklı bir ilişki söz konusu olmaz

Haklısı haksızı yok ki bunun yıpratmadan zaten çözüm bulamazsınız br gün kafa dinlenir ama öbür günü mutlaka sorun çözülmeli yoksa sağlıklı bir ilişki söz konusu olmaz
5 yıldır gayet sağlıkyız maşallah neyse sağolun ben sadece bi söz istedim onuda kendim buldum

"Eski sevgilim bana çok trip atardı. Umarım sen öyle olmazsın. Yeni bir ilişki bu nedenle biraz korkutucu geliyor" yaz. Sanki yeni bir adama yazmışsın gibi

Sonra da "ay pardon..yanlış kişiye attım. El alışkanlıgi" yaz

"Eski sevgilim bana çok trip atardı. Umarım sen öyle olmazsın. Yeni bir ilişki bu nedenle biraz korkutucu geliyor" yaz. Sanki yeni bir adama yazmışsın gibi

Sonra da "ay pardon..yanlış kişiye attım. El alışkanlıgi" yaz
Ayrılalım diye mi yapim bunu :)

5 yıldır gayet sağlıkyız maşallah neyse sağolun ben sadece bi söz istedim onuda kendim buldum
13 yaşından beri beraberseniz birbirinize benzer alışkanlıklar geliştirmişsinizdir zaten, normaldir.

Benimki de cok tripli. Ama mesajla telefonla pek çözülmuyor trip attiginda. Oturyyoruz saatlerce konusmadan. Bakiyoruz birbirimize.. sonra biraz ışık gorduysem kolunu ısırıyorum. O zaman pis naptin diyor barisiyoruz nasil yontem ama :)

İki günlük trip?
Fazla değil mi? Bence artık triplikten çıkmış ciddi bir iletişimsizliğe dönüşmüş.
Sizde komik mesaj atma derdindesiniz. Enteresan. Ben olsam şimdi yüzyüze 10 kere konuşur konuyu bağlardım.

Amannnnn mesaj filan atma.. birak o atsin.. her iliskide olan seyler bunlar..

Benimki de cok tripli. Ama mesajla telefonla pek çözülmuyor trip attiginda. Oturyyoruz saatlerce konusmadan. Bakiyoruz birbirimize.. sonra biraz ışık gorduysem kolunu ısırıyorum. O zaman pis naptin diyor barisiyoruz nasil yontem ama :)
Hahah cook iyi ama bende bugün bir ablamdan öğrendim sorunlarınızı kesinlikle telefondan çözmeyin yüz yüze halledin dedi :)

Yo bu iyiymiş şey yazdım ben "Aşkım ramazan gelmeden evlensek mi sonraya kalırsa iki bayram arası düğün olmaz diyorlar"

Peki sonuç ne oldu? Trip attığında tepkiniz iki gün bekleyip sonra da komik mesaj atmak olursa, bu tavrından vazgeçmez gibi geliyor bana nacizane. iyisi mi siz buradaki diğer komik mesaj önerilerini de bir kenara not edin:)

Karikatür ve komik resim at whatsaptan bana kalırsa.

Eklentiler

• 95cc1945b74005f06a594ed58e9420aa.webp
    95cc1945b74005f06a594ed58e9420aa.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 94
  • alikopter.webp
    alikopter.webp
    45 KB · Görüntüleme: 265
  • jkk.webp
    jkk.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 64
  • yaran-karikatürler_366842.webp
    yaran-karikatürler_366842.webp