- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
:-( çok mu skmisim yaniBence ara nasılsa arayamıyor diye iki günü gönlünce yaşayamasın
Çok simsim dimiAdam kafasını dinleyecekmiş işte bırak dinlesin kafasını
Haklisin canım.Zaten bende kendimi geri cektimBahane bunların hepsi
Ara verelim, kafamı dinleyeyim, sorunlarım var seninle alakalı degil, bana zaman ver bıdı bıdı
Hattın acılsa bile arama bırak kafasını dinlesin o zaman da sen cok sıkıldım de.. Inan bana boyle erkeklere boyle konusma yarıyor
Ama konuşmamak da kötü değil mi sogumaz mi bu şekilde benden.Ne zaman mesaj atım sence.bugün hic yazmadım.Tarımda yazmayı düşünmüyorum.Hatta whatsap durum falan DEĞİŞTİRMEdim ki merak etsinNeden anlamiyosunuz?
O mesaji atinca hic bisey duzelmiycek.
Dahada sik bugaz etmis olucaksin.
Kendi haline birak.
Ama konuşmamak da kötü değil mi sogumaz mi bu şekilde benden.Ne zaman mesaj atım sence.bugün hic yazmadım.Tarımda yazmayı düşünmüyorum.Hatta whatsap durum falan DEĞİŞTİRMEdim ki merak etsin
Hayır hani durum yazıyoruz ya onu resmimi falan hic değiştirmedim.Son gorulmemde kapalı zaten.Bekliyim perşembeye kadar olmadiBirak merak etsin.
Vazgecilmez sanmasin kendini.
Whatsapp durum ne oluyor? Son gorunme tarihimi?
Aramazsa diye korkuyorumBirak merak etsin.
Vazgecilmez sanmasin kendini.
Whatsapp durum ne oluyor? Son gorunme tarihimi?
Haklisin.cumartesi aradım en son.o aklınca bana ceza veriyo aramayarak.daha önce de yaptı bunu o.Yaa hic aramazsa :-(Ararsan sorun olur inan tecrübeye sabit
Onsuz da yasayabilecegini anladigi an geri gelecek tabi sende msj atip aramadan durabilirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?