• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tripcan erkek?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Sevgilimle aramiz gayet iyiydi.İki gün önce biraz üzerine gittim.Onunda cani sıkkınmıs.Boş bos konusuyosun canım sıkkın seni gene arayıp sormamak lazim dedi.İki gündür kendiliğinden aramiyo.Hattim faturalı ve faturalı yatirmadigim için gelen giden arama yapamiyorum.O da bende kafalı dinlerim dedi.Bugün hic araması yazmadı.Napim sizce.Hattıda çarşamba actirabilrim

Bahane bunların hepsi
Ara verelim, kafamı dinleyeyim, sorunlarım var seninle alakalı degil, bana zaman ver bıdı bıdı :ukala:
Hattın acılsa bile arama bırak kafasını dinlesin o zaman da sen cok sıkıldım de.. Inan bana boyle erkeklere boyle konusma yarıyor :KK12:

Bahane bunların hepsi
Ara verelim, kafamı dinleyeyim, sorunlarım var seninle alakalı degil, bana zaman ver bıdı bıdı :ukala:
Hattın acılsa bile arama bırak kafasını dinlesin o zaman da sen cok sıkıldım de.. Inan bana boyle erkeklere boyle konusma yarıyor :KK12:
Haklisin canım.Zaten bende kendimi geri cektim

Neden anlamiyosunuz?
O mesaji atinca hic bisey duzelmiycek.
Dahada sik bugaz etmis olucaksin.
Kendi haline birak.
Ama konuşmamak da kötü değil mi sogumaz mi bu şekilde benden.Ne zaman mesaj atım sence.bugün hic yazmadım.Tarımda yazmayı düşünmüyorum.Hatta whatsap durum falan DEĞİŞTİRMEdim ki merak etsin

Ama konuşmamak da kötü değil mi sogumaz mi bu şekilde benden.Ne zaman mesaj atım sence.bugün hic yazmadım.Tarımda yazmayı düşünmüyorum.Hatta whatsap durum falan DEĞİŞTİRMEdim ki merak etsin

Birak merak etsin.
Vazgecilmez sanmasin kendini.
Whatsapp durum ne oluyor? Son gorunme tarihimi?

Ararsan sorun olur inan tecrübeye sabit
Onsuz da yasayabilecegini anladigi an geri gelecek tabi sende msj atip aramadan durabilirsen
Haklisin.cumartesi aradım en son.o aklınca bana ceza veriyo aramayarak.daha önce de yaptı bunu o.Yaa hic aramazsa :-(

Back
X