- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Veriyo sözde.Ama sinirini resmen benden cikardi.Ben iki gundur trip atiyorum benle bulusmuyo diye.surat falab yapiyorum.Ondan dedi galiba.sarhostu bi deAy bu nasıl bir ilişki sana kıymet vermiyor mu bu çocuk?
Banada oyle geliyo :-(Valla canısı burda bin konunu okudum.
Taa sevgilinin kız arkadaşınla aynı evde sabahlamasına kadar biliyorum.
Daha ne kadar sürdüreceksin karadan bu gemiyi?
Bide son konuların hep evlenmeyle alakalı.
Bide yaşlarınız da küçük değil yani.
Şimdi bana savunma hani hayır şu şöyle bu böyle diye, konularına hakimim.
Bu işin sonu hayırlı değil.
Ama ayrilmak istemiyorum :-(amaan erkeen trıplısıde hıc cekılmıyor Allah sabır versın ya da bosver ayrıl zor olur
:-( evet maalesef :-(Kendin sormuş kendin cevap vermişsin
Eeee buda iyi:))))
Canın buluşmak isteyen heves eder seninki heves etmiyor belli ki. O istemiyorsa trip atmak yerine sen de istememe kararı aldı benceVeriyo sözde.Ama sinirini resmen benden cikardi.Ben iki gundur trip atiyorum benle bulusmuyo diye.surat falab yapiyorum.Ondan dedi galiba.sarhostu bi de
Ama ayrilmak istemiyorum :-(
Bir haftadir sevgilimle buluşmuyoruz.Bugun aradim baktim tüm aile akrabalar piknige gidiyo.Benle bulusmuyo diye trip attim. Aksam 9gibi napiyon diye aradim.Bir basladi napiyom yolda kaldik otobanda otostop cekiyorum.Baya konustu.Sarhostu diye ustelemedim.Sonra eve geldik diye msj atmis.Tamam yazdim.Tamam yazmama kizdi.Noldu arabaya dedim.İşte canim sikkin seni cekemem yazma bana falan yazmis.Cvp atmadim.Sinir oldum.Sanki benim sucum.ben yolda biraktim ya onu.Bidaha bulusalim diyede tutturmicam.Ders oldu bana.Salak ben.Çok ustune dusuyorum cokkk :-(
Aradim ama netteki telefon numarasi yanlismis. Ustune dusmemeye calisiyorumEn son psikoloğa gidiyordun ne oldu, gittin mi? Sana ve ilişkine onlarca yorum yapıldı ama pek önemsemiyorsun sanırım söylenenleri...
Şuan calismiyo param yok diyo.Bende bulusalim diye tutturdum bugun.Gecen telefonda dedi ki.Alti ay bulusmayalim sakasina bende tamam dedim.Bugunde diyo hani alti ay bulusmiycaktik.Ama salaklik bende.O cidden degisti ya.Canın buluşmak isteyen heves eder seninki heves etmiyor belli ki. O istemiyorsa trip atmak yerine sen de istememe kararı aldı bence
25yasindayiz.ben kpss calisiyorum.haftada bir iki cikarsam disari onla cikiyorum.Bende bugun gittim arkadasimla gezdim baya iyi geldiKonularin hep ayni ben trip attim o trip atti
Yaslar kac
Ugrasicak is guc okul yok mu
Ergen iliskilerini andirdi iliskiniz
Şuan calismiyo param yok diyo.Bende bulusalim diye tutturdum bugun.Gecen telefonda dedi ki.Alti ay bulusmayalim sakasina bende tamam dedim.Bugunde diyo hani alti ay bulusmiycaktik.Ama salaklik bende.O cidden degisti ya.
Sakin ayrilma. Yapis!Ama ayrilmak istemiyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?