Tripkolik Erkek

Sarhos olmaya parasi var ama bulusmaya yok
Bence istegi yok bulusmak gibi
Arkadaslariyla gezip tozuyo onceki konulardan hatirladigim kadariyla
Kendinizden sogutmussunuz triplerle belliki
Belki de.Çekemem seni dedigine gore.İcki parasini babasi vermis ole diyo

Belki de.Çekemem seni dedigine gore.İcki parasini babasi vermis ole diyo

Dön bi actigin konulara bak
Bu konulari baskasi acmis olsa sen olsan.ne yorum yapardin
Evlilige takintilisin bu yuzden de sevgililerini bubaltmissin hep
Kpss calisiyosun atanamamissin bunlar zaten sende.stres olusturmus
Benden sana tavsiye kpss istiyosan o.iliski bitmeli ve atanana kadar hic bi iliskin olmamali
Bir koltukta 2 karpuz tasinmaz

Ayrilsakta ben gene baska biseyi takarim kafam :-( yapim bole.hep hayatimda takicak uzulecekbisey buluyorum.e

"Seni çekemem yazma bana " ne demek bu ya ?bu adamın size verdiği değer saygı yok ki! Bu tarz adamlar kadınları hep cepte zaten diye zannedenlerdir.bu yüzden istedikleri kadar ileri gidip de at koştururlar.nasıl olsa peşimden de gelir diye de kendinden de çok emindirler.başıma gelmiş ve yaşadığım olaydan ötürü de size tavsiyem bu adamla bağlarınızı koparın ayrılın.daha doğrusu ayrılmak zorundasınız.burada hanımların yaptığı yorumları da lütfen dikkate alın.boşa konuşmaz hiç biri burnunuzun dikine gitmeyin sonra tek üzülen siz olursunuz.

Ayrilsakta ben gene baska biseyi takarim kafam :-( yapim bole.hep hayatimda takicak uzulecekbisey buluyorum.e

Sadistsiniz ozaman
Ama bence birakin kpssyi
Kafaya sevgilinizi takmissiniz bosuna calisiyosunuz
Hayatinizin odak noktasina sevgilinizi koyun
Her gun arayin mesaj atin o bulusmak istemese de bulusmak isteyin trip atin
Kendinizle celisiyosunuz bi yandan da hem evlenmek istiyosunuz hemde evlenmek istemeyen birisiyle berabersiniz
Hayat o kafayla cok zor olur benden soylemesi

Çok dik basli, dilinin kemigi olmayan bi insan.Yolda kalmislar otobanda.Sinirini benden cikardi resmen.

Atanmak tabiki istiyorum.Ben hep onla bulusuyorum.Kendi arkadaslarima bile vakit ayirmiyorum.ama artik kendi arkadaslarimlada cikcam.O piknigd oraya buraya gidiyo iciyo geziyo.İstese babasindan para alir gene bulusur benle

Çok dik basli, dilinin kemigi olmayan bi insan.Yolda kalmislar otobanda.Sinirini benden cikardi resmen.
Yolda kalıp da sinirini senden çıkaran yarın bi gün neyse...valla nerden tutsan elinde kalıyor derler ya sizin ki de aynı hesap ben çekerim bi ömür bu adamı diyor ve kendinize sabrınıza güveniyorsanız buyurun o halde.

benle bu hafta bulusmadi diye trip atiyorum iki gundur.aramiz zaten limoni.Bende tam aradigimda otobandaymis.sanki benim sucum.sinirimi bozdu yaa

Şuan calismiyo param yok diyo.Bende bulusalim diye tutturdum bugun.Gecen telefonda dedi ki.Alti ay bulusmayalim sakasina bende tamam dedim.Bugunde diyo hani alti ay bulusmiycaktik.Ama salaklik bende.O cidden degisti ya.
Herşey para değil ki senin yüzünü görmeye gelir parkta oturursun olup biter. Bence biraz uzak kal

Herşey para değil ki senin yüzünü görmeye gelir parkta oturursun olup biter. Bence biraz uzak kal
Canim beni aliyo arabayla.gaz parasi bi yere otursak para.öyle parkta falan da oturmaz.belki tribi abarttim.ama bu hafta hic benimle bulusmak istemedi.demekki beni hic özlemedi.Biraz uzak kalmak cidden iyi gelicek.sence wp silim mi merak etsin.

Siz kendinize değer vermiyorsanız adam niye versin ki.

6 ay görüşmeyelim demiş zaten, söylerken güldü diye şaka mı sandınız.

Adam bırakana kadar devam diyorsunuz, yapacak bir şey yok.

Eğer ki sen bu çocuğa tekmeyi vurmazsan, gözüne hoş gelen ilk kızda o sana tekmeyi vuracak. Bu kadar net. Öyle olunca yaz bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…