• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tripli Eş

aclockworkorange

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
1.357
2.165
333
Merhaba,
Sizce en küçük bir kavgayı büyütüp günlerce konuşmayan, siz alttan alsanız bile hala tripli tripli oturan 30 yaş üstü bir adama ne yapılır?
Kavga ettik geçen hafta çarşamba; barışalım dedim,elini tuttum, sarıldım ettim ama ı ıh. Kafa şişirmeyeyim diye kavga detayı yazmıyorum ama cidden gereksiz bir kavga yani. Takınılan tavır önemli olan, çok irrite edici. Siz böyle durumlarda nasıl aksiyon alıyorsunuz?

Ben de hiç trip yapıp, tavır alamam mesela. Bence bu karakter yapısıyla ilgili. Değişmez ccanım ya, tek çözüm umursamamayı öğreniceksin onu, o da triplerinin umrunda olmadığını gördükçe yapmaktan vazgeçicek, başka çözüm gelmiyo aklıma, sabır yani bol bol. Aslında her şeyin çözümü umursamaz davranmaktan geçiyo da başarabilene..

Sevgili kurumsal firma çalışanı konu sahibi :) Ben böyle durumlarda aksiyon almıyorum. Kendi kendine düzelmesini bekliyorum. Gerçi ben geçimsiz biriyim. Ilımlı arkadaşlar daha iyi akıl verebilir.

Merhaba,
Sizce en küçük bir kavgayı büyütüp günlerce konuşmayan, siz alttan alsanız bile hala tripli tripli oturan 30 yaş üstü bir adama ne yapılır?
Kavga ettik geçen hafta çarşamba; barışalım dedim,elini tuttum, sarıldım ettim ama ı ıh. Kafa şişirmeyeyim diye kavga detayı yazmıyorum ama cidden gereksiz bir kavga yani. Takınılan tavır önemli olan, çok irrite edici. Siz böyle durumlarda nasıl aksiyon alıyorsunuz?
Benim eşim yeni evliyken çok küserdi kavga ederdik kapris yapardı ben çok üzülürdüm aaaa baktım ben alttan aldıkça daha çok yaptı bende ona ayrılırım imajı verdim, dedim istediğin kadar küs kapris yap ne yaparsan yap dedim umrumda degil :63: bir iki yaptı sonra bıraktı, yenimi evlisin bırakır zamanla alttan alma bakalım bir süre :sinirli:

Sevgili kurumsal firma çalışanı konu sahibi :) Ben böyle durumlarda aksiyon almıyorum. Kendi kendine düzelmesini bekliyorum. Gerçi ben geçimsiz biriyim. Ilımlı arkadaşlar daha iyi akıl verebilir.

Kurumsal kurumsali KK'de de taniyor desene hahha:)) hakikaten mail yazar gibi yazmisim, aliskanlik iste:halay: ona sorsan ben de gecimsiz cenelinin tekiyim. Aslinda poncik gibi bi insanimdir:KK12:

sevgili ponçik :D umursama arkadasım. yeni evlisiniz sanırım. bizde ilk yıllarda oldu sonra baktım olmıcak umursamadım. bide bana dıyo kı sen benım adımı cıkardın küsüyo diye dedi :D sanki iftira attım ya :D :D

Sen de ona trip yap. Az önce eşimle tlfda konuşuyorken yanına gideceğim zaman (ayrı şehirlerdeyiz 1-1.5 aydır) 3 gün değil 5 gün izin almamı daha çok yanında kalmamı istediğini söyledi. Ben de mümkün değil 5 gün alırsam sonra gelemem 3 gün ılsun yine geleyim dedim. "Sen beni sevmiyorsun, neden 5 gün almıyorsun, istemiyor musun yanımda kalmayı" falan diye uzattı. Ki normalde asla huyu değil böyle tripler. Ayyyy yeminle afakanlar bastı. Yok canım niye istemeyeyim ama işi biliyorsun diyorum, hayır istesen gelebilirsin istemiyorsun, sevsen ayarlardın bir şekilde falan diye uzatıyor. Telefonu suratına kapatasım geldi derken o gülmeye başladı. Hep ben trip atıyorum diye empati yaptırmış bana :KK70: kendimden tiksindim :KK70:

Böyle bir zoraki empati yaptırabilirsin sende , taze denendi işe yaradı :KK70:

sevgili ponçik :KK70: umursama arkadasım. yeni evlisiniz sanırım. bizde ilk yıllarda oldu sonra baktım olmıcak umursamadım. bide bana dıyo kı sen benım adımı cıkardın küsüyo diye dedi :KK70: sanki iftira attım ya :KK70: :KK70:
2.5 senelik evliyiz. Valla ben de etrafa soyluyorum yeri gelince cok tripli bu diye, yalansa yalan desin :63: ben oturuyorum sanki uyuz uyuz salonun kosesinde,hayret bisi:lülülü:

Sen de ona trip yap. Az önce eşimle tlfda konuşuyorken yanına gideceğim zaman (ayrı şehirlerdeyiz 1-1.5 aydır) 3 gün değil 5 gün izin almamı daha çok yanında kalmamı istediğini söyledi. Ben de mümkün değil 5 gün alırsam sonra gelemem 3 gün ılsun yine geleyim dedim. "Sen beni sevmiyorsun, neden 5 gün almıyorsun, istemiyor musun yanımda kalmayı" falan diye uzattı. Ki normalde asla huyu değil böyle tripler. Ayyyy yeminle afakanlar bastı. Yok canım niye istemeyeyim ama işi biliyorsun diyorum, hayır istesen gelebilirsin istemiyorsun, sevsen ayarlardın bir şekilde falan diye uzatıyor. Telefonu suratına kapatasım geldi derken o gülmeye başladı. Hep ben trip atıyorum diye empati yaptırmış bana :KK70: kendimden tiksindim :KK70:

Böyle bir zoraki empati yaptırabilirsin sende , taze denendi işe yaradı :KK70:

Vay vayyy, iyi fikirmis bak onu da deneyelim,deneme yanilmayla acicaz cakralarini beyefendinin care yok:ukala:

Back
X