Tripliyim

Uzak durulması gerekilen bir erkek türü daha.
abim başak.
valla karısının arkasını hep o topluyor
bence erkekleri ideal eş:)
her yeri toplar,bulaşık,çamaşır hepsini yapar.
karısı fin fin gezer,o bakmışsın ev topluyor:)
ha zor yanları abim tipik başak, ayy çok iddiacı,herşeyi o bilir, eleştiriye kapalıdır:))

Evet bana heyecanla anlattı ondan sinirlendim aslında.
Ben bir kuzen de ne zaman birini heyecanla anlatsa sonrasında öğreniyorum ki duygusal yakınlık besliyormuş meğerse. Bir tek örnekten yola çıkarak da hükme varılır mı bilemedim.

Benim de ilgimi çeken biri olunca saçma detayları başkalarına aktarıyorum, "Mantı açmış bir gün..." gibi 🤣

Karar verdim: Kız etkilemiş.

Eeeee? Ne olmuş ki? Linç yiyip bir sürü beğenmedim alacağım ama yine de söyleyim😂Kezbanlik bu malesef.
Ne güzel yeni biriyle tanışmış. Kız çok aktif biri. Muhabbet etmişler. Ne güzel o ortamda yeni, zihin açıcı bir sohbet imkanı bulmuş. Niye baskiliyorsunuz? Aldatma, hoşlanmaya dönerse zaten anlarsınız. Ben baskıya gelemiyorum, baskı da yapamam.

Ben de olsam aynisini hissederdim, kizdan detaylar vererek bahsetmes, sana zaman ayirmayip onunla muhabbet edecek zamani ayirmasi cok garip. Bahsettiklerinizden bana hic 33 yasinda gibi biri gelmedi. Empati yetenegide yok, olgunlasmis olsaydi eger karsisindaki kadinin neye sinir olup olmayacagini, aranizi nelerin bozup ya da baglayabilecegini olcup, bicip ya da tartardi

Son düzenleme:
GÜNCELLEME: Evet arkadaşlar, aradı. Önce hal hatır ettik tabi bir anda konuya girersem hayırdır der😁 Neyse konu konteynerkente geldi, misafirlerin varmış dedim. Yaa evet falan dedi anlatmaya başlıyordu tam, kızı öv öv bitiremedin hoşuna gitti herhalde dedim. Yok işte ne alakası var ben sizin ilçeye adaylık koyacak diye söyledim dedi.(Yav bırak yer mi tokatlı çırbağası😁) Hiç de öyle görünmüyor bir TC'nizi sormamışsınız dedim. Yok işte geldi de öyle konu açıldı sorduk falan dedi. Ben de mesaj bile yazmadın bayağı meşgul etmiş dedim. Hayır o an hijyen kutusu gelmişti onu dağıtıyordum dedi.(Yersen😁) Sabah gelmisti sen de geç kalktın geç kalkmasaydın dedi gülerek. Ben de her dakika seni mi bekleyecegim dedim (oooh😁😁) Öyle demek istemedim diyerek kıvırmaya başladı. Özeti bu. Kapatınca da mesajına görüldü attım. 😁😁
@Lizan
@herseyinsanlaricin
O okuryazarokumazyazmaz
@1dissarimsak
@Liros
@isirgantohumu
Ay bu kadar mı yağğğni 👹

Back
X