- Konu Sahibi Kurabiyelim
-
Bende almaya dusunuyorum.Bir tek soru var kapuson kisa sanki?????????
Ve hangi yagmurluk uyar bu arabayaLutfen bilenler bilgi verir misiniz ben de almayi düşünüyorum
Alirken yagmurlugu hediye ettiler bize soylerseniz size de ederlerVe hangi yagmurluk uyar bu arabaya
Yalniz mor_yel34 arkadasa anlattim ozelden, alirken 2 cesiti var dikkat edin ihtiyaciniza gore alin biri tam yatiyor yani port bebe oluyor biri olmuyor. Bebeginiz 6 aydan kucukse portbebe olabileni secinAlirken yagmurlugu hediye ettiler bize, soylerseniz size de ederler
Peki arabadan menmun kaldiniz mi?Bebegim 17 aylik,kucuk gelmez mi.Baston arabadan hoslanmiyorum ,bu daha guzel bence ve hafifAlirken yagmurlugu hediye ettiler bize soylerseniz size de ederler
Yukarida da yazmistim aldik ama henuz bebegimiz dogmadi travel sistem olani aldik biz 1_2hafta icinde dogacak insallah o yuzden simdilik bu kadar bilgi verebiliyorum. Yasadiginiz sehirde joker magazasi varsa gidip orada gorebilirsiniz biz orada gorup begenmistik.kullandiktan sonra ayrintili bilgi verebilirim.Peki arabadan menmun kaldiniz mi?Bebegim 17 aylik,kucuk gelmez mi.Baston arabadan hoslanmiyorum ,bu daha guzel bence ve hafif
Dun arabamizi aldik.Bugun de kullandik.Cok rahat ve bebis cok sevdi. Her keze tavsiye ediyorum.Yukarida da yazmistim aldik ama henuz bebegimiz dogmadi travel sistem olani aldik biz 1_2hafta icinde dogacak insallah o yuzden simdilik bu kadar bilgi verebiliyorum. Yasadiginiz sehirde joker magazasi varsa gidip orada gorebilirsiniz biz orada gorup begenmistik.kullandiktan sonra ayrintili bilgi verebilirim.
merhaba.bende bu arabayı araştırırken sizin mesajınızı gördüm.kullanımı hakkında detaylı bilgi verirmmisiniz.memnunmusunuz.Özelden de yazabilirsiniz.Yukarida da yazmistim aldik ama henuz bebegimiz dogmadi travel sistem olani aldik biz 1_2hafta icinde dogacak insallah o yuzden simdilik bu kadar bilgi verebiliyorum. Yasadiginiz sehirde joker magazasi varsa gidip orada gorebilirsiniz biz orada gorup begenmistik.kullandiktan sonra ayrintili bilgi verebilirim.
Baska yorum bakan arkaslar icin de yardimci olur diye burdan yaziyorum. Cok cok memnunuz bebegim 6 ayi bitirdi ve bu yaz bol bol kullandik. Araba koltuguda olabilen kisim biraz dik duruyor sanki baska arkadaslarınkine bakınca ama cok sıkıntı degil. Surusu falan cok cok rahat tekrar bir bebek arabasi almam gerekseydi kesinlikle aynisindan alirdim. Yalniz baston tipler arabanin bagajinda cok az yer kapliyor bu onlara gore cok daha fazla yer kapliyor ama bebek arabalari genelde boyle zaten.tereddut etmeden alabilirsiniz bencemerhaba.bende bu arabayı araştırırken sizin mesajınızı gördüm.kullanımı hakkında detaylı bilgi verirmmisiniz.memnunmusunuz.Özelden de yazabilirsiniz.
BeN baska ana kucagi kullanilabilecegini bilmiyordum bilsem arabayi tek alip belki farkli bir ana kucagiyla kullanirdim ama bizimki de kotu degil yalniz kendi ana kucagida dik duruyorBiz portbebe (yenidoğan -6 aylığa kadar ) olmayan sistem tercih ettik; daha güzel puset markaları aşağı- yukarı uyumlu olabiliyor. Biz cybex aton puset ile alt şaseyi birleştirdik, iskelete kolayca koyuluyor, 15- 20 derecelik bir öne eğim (bebek oturur gibi) oluyor, ama bebek mutlu, bunun da önüne alta minder v.b yükseltici koyup iple (ya da kanca) arabaya bağlanabilir. tavsiye ederim. Bebek arabası katlanması, açılması, sürmesi, kaldırımdan inmesi gayet konforlu. resimler burda Facebook.com/ArenBatu
Baska yorum bakan arkaslar icin de yardimci olur diye burdan yaziyorum. Cok cok memnunuz bebegim 6 ayi bitirdi ve bu yaz bol bol kullandik. Araba koltuguda olabilen kisim biraz dik duruyor sanki baska arkadaslarınkine bakınca ama cok sıkıntı degil. Surusu falan cok cok rahat tekrar bir bebek arabasi almam gerekseydi kesinlikle aynisindan alirdim. Yalniz baston tipler arabanin bagajinda cok az yer kapliyor bu onlara gore cok daha fazla yer kapliyor ama bebek arabalari genelde boyle zaten.tereddut etmeden alabilirsiniz bence
Joker bebek magazalarinda var, internetten ayhan cocuk satiyor, istanbuldaysan sarachanede (hasim iscan alt gecidi) ayhan cocuk ordan aldik bizteşekkür ederim ,yakından nerelerde bulabilirim peki.
bu bebek arabası araç için çok uygun. arabanın üst kısmı direk araba koltuğu şeklinde (4- 12 ay için )kullanılabiliyor. bagaja koymak almak tek elle yapılabiliyor. kompakt.Merhaba, urunu kullanan arkadaslar oto koltuguna gecene kadar arac ici kullanimi nasil yaptiniz? Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?