Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Tripper Cippy Puset bebek arabası

3 tekerlikli modellerden uzak durun bence sürerken kaldırımlardan çıkarken zorluk olabiliyor ve biraz denge sağlamakta zor oluyor .Onun yerine 4 tekerlekli modelleri tercih edebilirsiniz.Bütçenize göre özellikle travel sistem bebek arabası kullanırsanız rahat edersiniz.çok pratik örnek olarak Pierre Cardin bebek arabası hem kalite anlamında hem de kullanış açısından tavsiye edebilirim.

Bu bebek arabasinin kullanisliligiyla ilgili ben de arastirma yaptim fakat kullanana rastlamadim. Travel sistemini magzadan begenip aldik. Hafif bir araba kullanisliya benziyor. Bebegimizcdaha dogmadi. Kullandiktan sonra ayrintili bilgi verecegim

Alirken yagmurlugu hediye ettiler bize, soylerseniz size de ederler
Yalniz mor_yel34 arkadasa anlattim ozelden, alirken 2 cesiti var dikkat edin ihtiyaciniza gore alin biri tam yatiyor yani port bebe oluyor biri olmuyor. Bebeginiz 6 aydan kucukse portbebe olabileni secin

Peki arabadan menmun kaldiniz mi?Bebegim 17 aylik,kucuk gelmez mi.Baston arabadan hoslanmiyorum ,bu daha guzel bence ve hafif
Yukarida da yazmistim aldik ama henuz bebegimiz dogmadi travel sistem olani aldik biz 1_2hafta icinde dogacak insallah o yuzden simdilik bu kadar bilgi verebiliyorum. Yasadiginiz sehirde joker magazasi varsa gidip orada gorebilirsiniz biz orada gorup begenmistik.kullandiktan sonra ayrintili bilgi verebilirim.

Dun arabamizi aldik.Bugun de kullandik.Cok rahat ve bebis cok sevdi. Her keze tavsiye ediyorum.

Biz portbebe (yenidoğan -6 aylığa kadar ) olmayan sistem tercih ettik; daha güzel puset markaları aşağı- yukarı uyumlu olabiliyor. Biz cybex aton puset ile alt şaseyi birleştirdik, iskelete kolayca koyuluyor, 15- 20 derecelik bir öne eğim (bebek oturur gibi) oluyor, ama bebek mutlu, bunun da önüne alta minder v.b yükseltici koyup iple (ya da kanca) arabaya bağlanabilir. tavsiye ederim. Bebek arabası katlanması, açılması, sürmesi, kaldırımdan inmesi gayet konforlu. resimler burda Facebook.com/ArenBatu

merhaba.bende bu arabayı araştırırken sizin mesajınızı gördüm.kullanımı hakkında detaylı bilgi verirmmisiniz.memnunmusunuz.Özelden de yazabilirsiniz.

merhaba.bende bu arabayı araştırırken sizin mesajınızı gördüm.kullanımı hakkında detaylı bilgi verirmmisiniz.memnunmusunuz.Özelden de yazabilirsiniz.
Baska yorum bakan arkaslar icin de yardimci olur diye burdan yaziyorum. Cok cok memnunuz bebegim 6 ayi bitirdi ve bu yaz bol bol kullandik. Araba koltuguda olabilen kisim biraz dik duruyor sanki baska arkadaslarınkine bakınca ama cok sıkıntı degil. Surusu falan cok cok rahat tekrar bir bebek arabasi almam gerekseydi kesinlikle aynisindan alirdim. Yalniz baston tipler arabanin bagajinda cok az yer kapliyor bu onlara gore cok daha fazla yer kapliyor ama bebek arabalari genelde boyle zaten.tereddut etmeden alabilirsiniz bence

B
BeN baska ana kucagi kullanilabilecegini bilmiyordum bilsem arabayi tek alip belki farkli bir ana kucagiyla kullanirdim ama bizimki de kotu degil yalniz kendi ana kucagida dik duruyor

teşekkür ederim ,yakından nerelerde bulabilirim peki.

Merhaba, urunu kullanan arkadaslar oto koltuguna gecene kadar arac ici kullanimi nasil yaptiniz? Tesekkurler

Merhaba, urunu kullanan arkadaslar oto koltuguna gecene kadar arac ici kullanimi nasil yaptiniz? Tesekkurler
bu bebek arabası araç için çok uygun. arabanın üst kısmı direk araba koltuğu şeklinde (4- 12 ay için )kullanılabiliyor. bagaja koymak almak tek elle yapılabiliyor. kompakt.
Portable olmayanı tercih ediniz. (bebek için olmayan) tipinde üst kısmı 3 - 4 ay sonra kullanmak üzere bekletiyoruz. Arabanın alt şase (iskelet) kısmı hemem hemen tüm puset/araba koltuğu modellerine uyacak kadar geniş. Düz zemine koyulabilen tüm pusetler aynen yere koyar gibi bebek arabasına koyulur, birleştirici aparatlar 50 tl falan ama gerek yok. 1 tl lik dağcıların kullandığı metal klipsle gayet iyi sabitleniyor. yada kalın bir fiyonkla bağlarsınız. Hatta ben hiç alakasız marka puseti kullandım. taşlık yollarda bile konforlu. araba ile pusetin alttan temas noktalarına da içi boş ağzı kapaklı küçük pet su şişeleri koydum fazladan amasör görevi gördü. aynı konuda eski mesajımda fotolar linki var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…