Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orta riskli dedilerİmkan varsa nifty test ya da amniyosentez yaptırın risk yüksek çıkmış
Sizde değer kaç çıkmıştıDoktorum amniyosentez sonucunda bu sonuçlar çıkarsa bebekleri alırız demişti.
Yaklaşık 4-5 doktora gösterdim çoğu Yüksek riskli değil sadece detaylı ulturason yaptır dediBu bir tarama testi. Kesin sonuç değil. Bende amniyosentez ve fetal dna yaptırdım. Sende yaptır istersen stresli hamilelik gecirme
Senin için nasıl rahat edecekse. Ben bu sonuçla yaptirmisitim. İlk fetal yaptırdım temiz geldi. Ama yüzde bir yanılma payı var diye amniyosentez yaptırdım. Senin için rahat edecekse hamileliği kendine zehir etmeyeceksen sıkıntı yokYaklaşık 4-5 doktora gösterdim çoğu Yüksek riskli değil sadece detaylı ulturason yaptır dedi
Değerlerimiz aynı mıydı sizinleSenin için nasıl rahat edecekse. Ben bu sonuçla yaptirmisitim. İlk fetal yaptırdım temiz geldi. Ama yüzde bir yanılma payı var diye amniyosentez yaptırdım. Senin için rahat edecekse hamileliği kendine zehir etmeyeceksen sıkıntı yok
Benim de down sendromu için 1/297ydiDeğerlerimiz aynı mıydı sizinle
Bu sonuç sadece ihtimal bildirir yani bu değerlere sahip 297 dpğumda bir hastalık görülmüş diyorMerhaba. İkili test sonucum çıktı. Fakat doktor bi takım riskimin olacağını trisomy18m 1/297 çıktı. Bu oranla yada bu orana yakın hamileliği güzel sonuçlanan var mı? Ne yaşadınız rica etsem cvp verir misiniz
1/110 down riski cikmisti fetal dna testi yaptirdik cok sukur temiz geldi sonuc oglumsa saglikla doğduMerhaba. İkili test sonucum çıktı. Fakat doktor bi takım riskimin olacağını trisomy18m 1/297 çıktı. Bu oranla yada bu orana yakın hamileliği güzel sonuçlanan var mı? Ne yaşadınız rica etsem cvp verir misiniz
Abla benim 1/88 çıktı ben ne yapayım sen yine şükretMerhaba. İkili test sonucum çıktı. Fakat doktor bi takım riskimin olacağını trisomy18m 1/297 çıktı. Bu oranla yada bu orana yakın hamileliği güzel sonuçlanan var mı? Ne yaşadınız rica etsem cvp verir misiniz
Canım sonuçlarımız çok yakın nasıl gidiyor hamileliğin bi sorun var mı ?Merhaba. İkili test sonucum çıktı. Fakat doktor bi takım riskimin olacağını trisomy18m 1/297 çıktı. Bu oranla yada bu orana yakın hamileliği güzel sonuçlanan var mı? Ne yaşadınız rica etsem cvp verir misiniz