Trisomy 13/18 lütfen yardımcı olur musunuz ?

Krablt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
160
46
48
33
Merhaba. İkili test sonucum çıktı. Fakat doktor bi takım riskimin olacağını trisomy18m 1/297 çıktı. Bu oranla yada bu orana yakın hamileliği güzel sonuçlanan var mı? Ne yaşadınız rica etsem cvp verir misiniz

Eklentiler

• 8D562892-8236-4CF0-80F7-378E2A0D424B.webp
    8D562892-8236-4CF0-80F7-378E2A0D424B.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 471
Doktorum amniyosentez sonucunda bu sonuçlar çıkarsa bebekleri alırız demişti.

İmkan varsa nifty test ya da amniyosentez yaptırın risk yüksek çıkmış

Bana sizinki gibi bir kağıt vermediler. Kağıtta hiç değer içeren tablo ya da yazı da yoktu ilk sonuç temiz devamını bekle dediler

Amniyosentez de kesin çıkarmış ama bu tarz kromozom hastalıkları

Kan testi var bi de o özel, 8500 tl dediler yaptırmadım. Bir de wes var tabi

Bu bir tarama testi. Kesin sonuç değil. Bende amniyosentez ve fetal dna yaptırdım. Sende yaptır istersen stresli hamilelik gecirme

Yaklaşık 4-5 doktora gösterdim çoğu Yüksek riskli değil sadece detaylı ulturason yaptır dedi
Senin için nasıl rahat edecekse. Ben bu sonuçla yaptirmisitim. İlk fetal yaptırdım temiz geldi. Ama yüzde bir yanılma payı var diye amniyosentez yaptırdım. Senin için rahat edecekse hamileliği kendine zehir etmeyeceksen sıkıntı yok

Senin için nasıl rahat edecekse. Ben bu sonuçla yaptirmisitim. İlk fetal yaptırdım temiz geldi. Ama yüzde bir yanılma payı var diye amniyosentez yaptırdım. Senin için rahat edecekse hamileliği kendine zehir etmeyeceksen sıkıntı yok
Değerlerimiz aynı mıydı sizinle

Merhaba. İkili test sonucum çıktı. Fakat doktor bi takım riskimin olacağını trisomy18m 1/297 çıktı. Bu oranla yada bu orana yakın hamileliği güzel sonuçlanan var mı? Ne yaşadınız rica etsem cvp verir misiniz
Bu sonuç sadece ihtimal bildirir yani bu değerlere sahip 297 dpğumda bir hastalık görülmüş diyor
İçiniz rahat etsin diye fetal dna yaptırabilirsin

1/110 down riski cikmisti fetal dna testi yaptirdik cok sukur temiz geldi sonuc oglumsa saglikla doğdu

Rabbim herşeyin en iyisini bilir sağlıkla büyütün inşallah 🙏☺️ Allahımm size bağışlasın

Abla benim 1/88 çıktı ben ne yapayım sen yine şükret

Canım sonuçlarımız çok yakın nasıl gidiyor hamileliğin bi sorun var mı ?

Back
X