Trizomi 14 bozukluğu

denna12

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2023
26
7
16
35
Merhaba 6 ay ara ile iki kez düşük yaşadım ikinci gebeliğimde kalp atışı vardı 9 haftalıktı ancak bianda kalbi durmuş kontrole gittiğimizde ne yazıkki öğrendik sonrası malumunuz kürtaj ve patoloji oldu.bebeğe yapılan patoloji sonucunda trizomi 14 bozukluğu çıktı ancak 4 yaşında sağlıklı bir evladımız var devlet hastanesinde genetik test yaptırdık 1.5 aydır sonuçlar hala gelmedi.Böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu veya çevresinde duyan bilgi için şimdiden teşekkürler 🙏🌸

Merhaba 6 ay ara ile iki kez düşük yaşadım ikinci gebeliğimde kalp atışı vardı 9 haftalıktı ancak bianda kalbi durmuş kontrole gittiğimizde ne yazıkki öğrendik sonrası malumunuz kürtaj ve patoloji oldu.bebeğe yapılan patoloji sonucunda trizomi 14 bozukluğu çıktı ancak 4 yaşında sağlıklı bir evladımız var devlet hastanesinde genetik test yaptırdık 1.5 aydır sonuçlar hala gelmedi.Böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu veya çevresinde duyan bilgi için şimdiden teşekkürler 🙏🌸
Cevap verebilecek kimse yok mu?

Merhaba, bende 2 kürtaj sonrası tüp bebek bölümüne başladım. İkisinde 7 haftalıkken kalbi durdu. genetik testlerimiz ve diğer bütün testlerimiz yapıldı, herşey normal geldi. Tüp bebek denemesi yapıldı embriyoya genetik test yapıldı trazomi bozukluğu çıktı Malesef transfer yapılmadı. 2. Tüp bebek dememedeyim şimdi. Umarım sağlıklıyı bulabiliriz 🙏

Öncelikle çok geçmiş olsun ben de geçen sene aynı durumu yaşadım trizomi 14 sebepli aynı haftalarda kalbi durdu. Genetik test sonucu geç çıkıyor ne olur ne olmaz diye yapmtirmistim temiz çıkmıştı ama doktor tamamen şansızlık demişti muhtemeln sizinde öyledir.

Back
X