- 19 Şubat 2018
- 1.538
- 1.104
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sonbahardagel
-
Hadi ya tüp bebek tedavisi maddi ve manevi çok yıpratıyor. Yok maalesefYok malesef ancak tüp Bebek yöntemi ile sağlıklı yumurta ve sperm seçilip dölleştiriliyor sonra onlar genetiğe tabii tutuluyor sağlıklı olan tüp Bebek yöntemi ile yerleştiriliyor. Bu yöntem de genetik yönünden taranmış sağlıklı embriyo elde etme yöntemi bi nevi fakat pahalı bir işlem. Bende tekrar denedim doğal yöntemle belki bu defa sağlıklı olur diye inşallah da öyle olur çünkü çok yıprandım yoruldum. Sizin çocuk varmı hiç
Acaba kalp atışı durmasının başka ne sebebi olabilir?Yok malesef ancak tüp Bebek yöntemi ile sağlıklı yumurta ve sperm seçilip dölleştiriliyor sonra onlar genetiğe tabii tutuluyor sağlıklı olan tüp Bebek yöntemi ile yerleştiriliyor. Bu yöntem de genetik yönünden taranmış sağlıklı embriyo elde etme yöntemi bi nevi fakat pahalı bir işlem. Bende tekrar denedim doğal yöntemle belki bu defa sağlıklı olur diye inşallah da öyle olur çünkü çok yıprandım yoruldum. Sizin çocuk varmı hiç
Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahYok malesef ancak tüp Bebek yöntemi ile sağlıklı yumurta ve sperm seçilip dölleştiriliyor sonra onlar genetiğe tabii tutuluyor sağlıklı olan tüp Bebek yöntemi ile yerleştiriliyor. Bu yöntem de genetik yönünden taranmış sağlıklı embriyo elde etme yöntemi bi nevi fakat pahalı bir işlem. Bende tekrar denedim doğal yöntemle belki bu defa sağlıklı olur diye inşallah da öyle olur çünkü çok yıprandım yoruldum. Sizin çocuk varmı hiç
Ben hiç yaptırmadım tüp Bebek düşünmüyorum da hamd olsun bir çocuğum varHadi ya tüp bebek tedavisi maddi ve manevi çok yıpratıyor. Yok maalesef
Çok çok amin inşallah Rabbim sanada banada sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahRabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim bildiğim genetik ve pıhtılaşma bozukluğuAcaba kalp atışı durmasının başka ne sebebi olabilir?
Vücut sağlıksız bebeği yaşatmıyor eğer genetik problemli ise nasılsa yaşamaz diyo bian önce sonlansın vücut yeni bebeğe hazırlansın mantığı ile çalışıyor Rabbimin mekanizmasıAcaba kalp atışı durmasının başka ne sebebi olabilir?
Materyal sonucunu yazarsın bana kuzum unutmaMerhabalar kızlar 2018 de ilk gebeliği 8 haftalıkken kalp atışı durdu kürtaj oldum tekrar gebelik oluşmadı 2 tüp bebek 1 aşılama olumsuzumuz var. Aralık ayında tekrar sürpriz bir şekilde kendiliğimden gebe kaldım çarşamba günü yine kalp atışının durduğunu öğrendik dün kürtaj oldum meyaryali genetiğe gönderdik. Bu arada araştırma hastanesinde kürtajı oldum. 1 ay sonra sonucu çıkarmış çok merak ediyorum acaba sebebi nedir tesadüf ikisinde aynı haftada eşimle hangi tahlilleri yaptırmalıyız daha önce başına gelen bilgisi olan var mı acaba
Tabii ki de yazarım canım rabbim büyük hakkımız da hayırlısını nasip etsin inşallahMateryal sonucunu yazarsın bana kuzum unutma
Şimdilik çok şükür yolunda bakalım inşallah sonuna kadar yolunda devam eder.Merhaba gebeliğiniz nasıl gidiyor herşey yolunda mı?
Bence kendini hazır hissettiğinde tekrar gebelik düşünebilirsin bunu yaşayan çok kişi var sadece düşük materyali genetiğe göndermedikleri için bilmiyor ve düşük yaptım olarak kalıyor. Şuan üç düşük yapmış ve trizomi bulgusu görmüş arkadaşım sağlıklı bir gebelik geçiriyo bir aya doğumu var. Korkular maalesef ki içimizden çıkmıyor fakat onlarlada yaşanmıyor pozitif olup yolumuza bakıcaz tekrar geçmiş olsunMerhaba burayada yazmak istedim tekrar bizim gibi yaşayanlar için bilgi olsun diye.iki düşük oldu ikinci düşükte patoloji sonucuna göre trizomi 14 bozukluğu çıktı genetik testler yapıldı iki ay sonra çıktı sonuçlarımız hepsi temiz kan pıhtılaşması testlerimde temiz sebebi nedir doktorlar bir açıklama yapamıyor bizde bundan sonraki süreç için ne yaparız bilmiyoruz tekrar çocuk düşünebilir miyiz bilmiyorum olurda birgün tekrar dener ve çocuk sahibi olursak burdan tekrar yazarım bu arada sağlıklı 4 yaşında bir evladım var
Çok şükür kuzum şimdilik yolunda umarım herşey iyi gider iki hafta sonra kontrolum var inşallah güzel haberler alırımHaklısınız sanırım öyle yapacağım.. sizin nasıl gidiyor bu arada.umarım herşey yolundadır
Merhaba nasılsınız hamiliğiniz nasıl gidiyorÇok şükür kuzum şimdilik yolunda umarım herşey iyi gider iki hafta sonra kontrolum var inşallah güzel haberler alırım
Çok şükür güzel gidiyor kuzum fetal dna yaptırdım sonucum temiz geldi önünde uzun bir süreç var bakalım inşallah sağ salim kucağıma alırım yavrumu siz hangi süreçte siniz neler yapıyorsunuzMerhaba nasılsınız hamiliğiniz nasıl gidiyor
Üç aylık şuanda bi kızım olucak inşallahKaç aylık oldunuz cinsiyeti belli oldu mubizim genetik testlerimiz temiz çıktı diğer kan pıhtılaşması testinde heterozigot çıktı kan sulandırıcı ilaca başladım tekrar hamilelik düşünüyorum bakalım
Maşallah Allah sağlık sıhhat versin sizeÜç aylık şuanda bi kızım olucak inşallahbende kan sulandırıcı başladım gebe olduğumu öğrenince şuan coraspin ve oxapar iğne ile devam ediyorum inşallah herşey yolunda gidecek. Sizinde temiz olmasına sevindim bence başlayın gebeliğe Allah ne zaman nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?