Trizomi 14

Hadi ya tüp bebek tedavisi maddi ve manevi çok yıpratıyor. Yok maalesef

Acaba kalp atışı durmasının başka ne sebebi olabilir?

Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Materyal sonucunu yazarsın bana kuzum unutma

Merhaba burayada yazmak istedim tekrar bizim gibi yaşayanlar için bilgi olsun diye.iki düşük oldu ikinci düşükte patoloji sonucuna göre trizomi 14 bozukluğu çıktı genetik testler yapıldı iki ay sonra çıktı sonuçlarımız hepsi temiz kan pıhtılaşması testlerimde temiz sebebi nedir doktorlar bir açıklama yapamıyor bizde bundan sonraki süreç için ne yaparız bilmiyoruz tekrar çocuk düşünebilir miyiz bilmiyorum olurda birgün tekrar dener ve çocuk sahibi olursak burdan tekrar yazarım bu arada sağlıklı 4 yaşında bir evladım var

Bence kendini hazır hissettiğinde tekrar gebelik düşünebilirsin bunu yaşayan çok kişi var sadece düşük materyali genetiğe göndermedikleri için bilmiyor ve düşük yaptım olarak kalıyor. Şuan üç düşük yapmış ve trizomi bulgusu görmüş arkadaşım sağlıklı bir gebelik geçiriyo bir aya doğumu var. Korkular maalesef ki içimizden çıkmıyor fakat onlarlada yaşanmıyor pozitif olup yolumuza bakıcaz tekrar geçmiş olsun

Haklısınız sanırım öyle yapacağım.. sizin nasıl gidiyor bu arada.umarım herşey yolundadır

Merhaba nasılsınız hamiliğiniz nasıl gidiyor
Çok şükür güzel gidiyor kuzum fetal dna yaptırdım sonucum temiz geldi önünde uzun bir süreç var bakalım inşallah sağ salim kucağıma alırım yavrumu siz hangi süreçte siniz neler yapıyorsunuz

Kaç aylık oldunuz cinsiyeti belli oldu mu bizim genetik testlerimiz temiz çıktı diğer kan pıhtılaşması testinde heterozigot çıktı kan sulandırıcı ilaca başladım tekrar hamilelik düşünüyorum bakalım

Üç aylık şuanda bi kızım olucak inşallah bende kan sulandırıcı başladım gebe olduğumu öğrenince şuan coraspin ve oxapar iğne ile devam ediyorum inşallah herşey yolunda gidecek. Sizinde temiz olmasına sevindim bence başlayın gebeliğe Allah ne zaman nasip ederse

Maşallah Allah sağlık sıhhat versin size iğneyi doktor tavsiyesi ile mi kullanıyorsunuz yoksa pıhtılaşma test sonucunuza göre mi verildi çünkü bendede kan pıhtılaşması çıktı genetikte.sadece ecoprim kullanman yeterli dedi doktorum ama içim rahat etmiyor tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…