- 20 Ekim 2024
- 5
- 1
- 1
- 43
- Konu Sahibi Bengisu Deniz
-
merhaba bendede ultrasyon görüntülerinde anormalikler vardı amniyosentez yaptırdım ne yazıkki trizomi 18 çıktı ama ben fetal dna yaptırmamıştım ultrasyonda sıkıntı çıkınca amniyosentez önerdilerMerhaba arkadaşlar Trizomi 18 teşhisi konuldu bebeğime. Fetal DNA testinde. Ultrason görüntülerinde de bulgular var. Buna rağmen Cvs ve amniyosentezde aksi çıkan var mı? Yada doğumda normal doğuran var mı?
amin. size doktorlar ne dedi bize aldırın yaşamaz dedi ama insan kıyamıyor işte. Acaba sakıncası yoksa sizin ultrasyon bulgularınızda ne çıkmıştı öğrenebilirmiyim.Gogolulu... Benim kesinleşti.Allah yardımcımız olsun
Ya çok üzüldüm. Başınız sağolsun.Malesef bebeğimi düşükle kaybettim. Kalbi delik, beyni su topluyordu. Ense kalınlığı günden güne artıyordu. Bunlar ultrasonda görünenler.
Ilk bebek de mı böyle sıkıntılıydıamin. size doktorlar ne dedi bize aldırın yaşamaz dedi ama insan kıyamıyor işte. Acaba sakıncası yoksa sizin ultrasyon bulgularınızda ne çıkmıştı öğrenebilirmiyim.
Naptınız hamileliğiniz devam ediyor muamin. size doktorlar ne dedi bize aldırın yaşamaz dedi ama insan kıyamıyor işte. Acaba sakıncası yoksa sizin ultrasyon bulgularınızda ne çıkmıştı öğrenebilirmiyim.
Hayır iki tane sağlıklı çocuğum var. Diğerlerinde böyle bir durum olmadı.Üçüncüye hamileyim ne yazık ki bu bebeğim de böyle bir şey yaşıyorum.Ilk bebek de mı böyle sıkıntılıydı
Yok doktor bişey demedi. Ama internetten baktığımda döllenme sırasında oluşan sıkıntı ile genelde oluşuyormus öyle yazıyorduBenim bebeğim de de aynı hastalık vardi ben 32 hafta da sezeryan ile doğurdum yavrum 20 dakika yaşadı doktor bu konu ile ilgili size bişey söyledi mi genetik mi değil mi diye
Evet devam ediyor. 30. Uncu haftamdayimNaptınız hamileliğiniz devam ediyor mu
Evet bna da dedi bn bebeğimin kordon kanını ve benden kan aldılar genetiğe yolladik haftaya sonuçları gostercemYok doktor bişey demedi. Ama internetten baktığımda döllenme sırasında oluşan sıkıntı ile genelde oluşuyormus öyle yazıyordu
Bu arada başınız sağolsun. Gerçekten çok zor bir durum. Sizin ilk bebeginizmiydi? Umarım sonuçlarınız temiz çıkar.Evet bna da dedi bn bebeğimin kordon kanını ve benden kan aldılar genetiğe yolladik haftaya sonuçları gostercem
Sağolun Allah razı olsun evet çok Zor bir durum evet ilk bebegimdi inşallahBu arada başınız sağolsun. Gerçekten çok zor bir durum. Sizin ilk bebeginizmiydi? Umarım sonuçlarınız temiz çıkar.
Sadece özel bir doktora daha gitmiştim. Amniyosentez sonucunu söylediğimde bana diğer gebeliklerde tekrarlama olasılığı yok demişti banaEvet bna da dedi bn bebeğimin kordon kanını ve benden kan aldılar genetiğe yolladik haftaya sonuçları gostercem
Bna da aynısını dediler ama insan korkuyor ya diğer bebeklerde de olur muSadece özel bir doktora daha gitmiştim. Amniyosentez sonucunu söylediğimde bana diğer gebeliklerde tekrarlama olasılığı yok demişti bana
Evet insan tedirgin oluyor çok zor bir durum. gönlünüzü ferah tutun Allah'ın izniyle inşallah bir daha tekrar yaşanmayacak. Benim iki çocuğum var hiç böyle bir sorun olmadı. O yüzden üçüncü çocuğumda da hiç genetik problem çıkacağını düşünmemiştim ayrıntılı ultrasona güle oynaya girdim. Sonra bana bir sürü hastalık saydılar bebekte sıvı aldır genetik bozukluk olabilir dediler genede ihtimal vermedim çünkü ailemizde böyle bi sorun yok iki çocuğumda sıkıntı yok ama içim rahat olsun diye yaptırdım amniyosentez trizomi 18 çıktıBna da aynısını dediler ama insan korkuyor ya diğer bebeklerde de olur mu
Ben 32 haftda öğrendim ama gerçekten çok zor bir durumEvet insan tedirgin oluyor çok zor bir durum. gönlünüzü ferah tutun Allah'ın izniyle inşallah bir daha tekrar yaşanmayacak. Benim iki çocuğum var hiç böyle bir sorun olmadı. O yüzden üçüncü çocuğumda da hiç genetik problem çıkacağını düşünmemiştim ayrıntılı ultrasona güle oynaya girdim. Sonra bana bir sürü hastalık saydılar bebekte sıvı aldır genetik bozukluk olabilir dediler genede ihtimal vermedim çünkü ailemizde böyle bi sorun yok iki çocuğumda sıkıntı yok ama içim rahat olsun diye yaptırdım amniyosentez trizomi 18 çıktı
Ne gibi bulgular buldular bebeğinizdeEvet insan tedirgin oluyor çok zor bir durum. gönlünüzü ferah tutun Allah'ın izniyle inşallah bir daha tekrar yaşanmayacak. Benim iki çocuğum var hiç böyle bir sorun olmadı. O yüzden üçüncü çocuğumda da hiç genetik problem çıkacağını düşünmemiştim ayrıntılı ultrasona güle oynaya girdim. Sonra bana bir sürü hastalık saydılar bebekte sıvı aldır genetik bozukluk olabilir dediler genede ihtimal vermedim çünkü ailemizde böyle bi sorun yok iki çocuğumda sıkıntı yok ama içim rahat olsun diye yaptırdım amniyosentez trizomi 18 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?