• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trizomi 21 Down sendromu riski !

Kaç haftaliksiniz
7+0 bugün. 6+1 Ken başladı kanamam ve ağrım doktor vajinadan baktı düşmemiş dedi Eve geldim bir miktar daha kanamam oldu ama gebelik belirtilerim devam ediyor. 6+1 de vajinal ultrasonda kese ve bebeği gördü ama bebek canlanmamış dedi kalp atımını göremedi

7+0 bugün. 6+1 Ken başladı kanamam ve ağrım doktor vajinadan baktı düşmemiş dedi Eve geldim bir miktar daha kanamam oldu ama gebelik belirtilerim devam ediyor. 6+1 de vajinal ultrasonda kese ve bebeği gördü ama bebek canlanmamış dedi kalp atımını göremedi
Hadi ya Allah büyüktür bazen 8 haftalikken de gorunebilirmis kalp atımı bol bol dua et ve stres yapma Allah büyüktür

Ay benim başıma ne geldi ya serklaj oldum hastanede yatıyorum kaç gündür biliyorum izmirde olduklarını da kim.yapti acaba aminiyosentezlerini merak ettim smd
İnşallh sağlıkla bebeklerinize kavuşmuşsunuzdur bende tüpbebek annesi olucam nasip olursa
Kalpte parlaklık ve midesinde büyüklük görüldü nipt testi verdik sonucunu bekliyorum güzellikle gelsin inşallah 🤲🏼

Back
X