Trkiye'de dul olmak

bende boşanmak üzere olan bi kadınım söylediklerinize aynen katılıyorum herkes kendine baksın bence bu tarz konuşmaları duymazdan gelmek lazım. sonuçta Allah herkese bi kader biçiyo ve herkes onu yaşıyo. içine gram vijdanı olan biri böyle şeyler düşünmez zaten. Allah hepimizin karşısına vijdan sahibi kişiler çıkarsın.

2 yıl evvel evliliğini bitirmiş BEKAR ve 11 yaşında dünyalar tatlısı bi kızı olan bi ANNEyim. dost çevresiyle haftanın en az 2 akşamı bir arada olmayı oldum olası çok seven biriyim.. evliykende böyleydim şimdide.. yaşam çizgim hiç değişmedi. ne giyim tarzım.. ne sosyal yaşamım.. evli ise edebli ayrılmış ise aranıyodur mantığında olan, kendine güveni olmayan vicdanı ve merhameti çürümüş kullardan rabbim her daim beni ve kızımı korusun inş. ben yalnız kızıyla yaşayan biriyim.. evliyken şu an yaşadığım şehre gelmiştik. ayrıldıktan sonra ailemin olduğu şehre dönmedim çünkü, kızımın okulu eğitim ve spor hayatı+ benim işim burda oturmuştu.. evlilik bitti ben bitmedim dedim soranlara.. ki ayrılan bayanlar bilirler çok meraklısı olur bu mevzunun sormak didiklemek öğrenmek istiyen.. önemli olan insanın medeni durumu değil kişiliği karakteridir.. evliyken nelerini duyduğum hemcinslerimde oldu.. boşanmış olup çoluğunu çocuğunu umursamayıp hızlı yaşayanlarıda gördüm.. kimseyi kınamam.. hep derimki rabbim benim ve kızımın aklımızı fikrimizi korusun.. ailenizden akrabalarınızdan uzakta yalnız dimdik ayakta durup, kendi yağıyla kavrulup, kimseye minnet edip el açmadan, onuruyla rızkına kanaat eden biriyim çok şükür.. 2 yıl oldu kimse ne bana ne kızıma kaşının altında gözün var diyemedi.. ben zerre kadar ard niyetli bir bakışa dahi maruz kalmadım.. evliyken ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımla halen daha ailece görüşüyorum sık sık.. ben kızımla giderim yemeğe onlarda bize gelirler tüm ailece.. şu ülkede erkeğim diye gezen yüzlerce adam bozuntusunu cebimden çıkartacak kadar erkeğim. bu ülkede zor olan kadın olmak boşanmış olmak falan asla değil.. öyle bi devirde yaşıyoruzki bence zor olan, doğru dürüst mert vicdanlı merhametli Allah korkulu onurlu vs. olmak.. ben bugüne kadar bunu başardım.. dilerimki rabbim bu düşünceye sahip insanlara akıl fikir vicdan ve merhamet verir ve boşanmış bi bayanı tehlike gibi gören zihniyet yok olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…