Trkiye'de karn germe

teşekkür ederim cnm, inanın beni çok rahatlatıyorsunuz, İnşallah bende sorunsuz atlatırım. ameliyat sonrasında güzel haberleri sizinle paylaşabilmeyi çok arzuluyorum, Rabbim nasip eder inşallah

kiz bende hep iyi seyler duydum aylin hanim icin hatta yazistim bir kactanesinle reklam mi diyosun yaptiklari
benim aklimda tek bir isim var ben tek ona olurum vallahi yakup avsar burunumu da kendisi yapti dogru karar aldigimin yine farkinda yim allah nasip etsin ins

teşekkür ederim cnm, inanın beni çok rahatlatıyorsunuz, inşallah bende sorunsuz atlatırım. Ameliyat sonrasında güzel haberleri sizinle paylaşabilmeyi çok arzuluyorum, rabbim nasip eder inşallah

limonn ben forumlara yeni katıldım sayılır ,birkaç gündür okumaya başladım buradaki yazıların.sen ne zaman olacaksın?????senin de yakındı sanırım değilmi?

kızlar merhaba bende çok istiyordum karın gerdirme ameliyatı yaptımayı ama videosunu biz izledim ödüm patladı(artık göbüşümle mutluyum yani)

merhaba aypermecim ben ufuk bilkaya ameliyat olmayi dunusyorum cok gec bir mesajin uzerinden sana ulasmaya calsiyorum ozeldende yazamiyorum 100 tane mesajim olmadigindna cok korkuyorum ameliyattan ama ufuk beyle konustuk telde umarim iyi gecer mayis ayi icin dusunuyorum

CANIM benim arkadasimda söyledigin doktora burun ameliyati oldu süper cok memnun bende ona karin germe icin düsünmüstüm ama fiyatlari cok yüksek sen kaca anlastin yazabilirmisin tesekür ederim

selam ben baya bi geç farkettim bu siteyi ve hemen üye olup sorunlarıma çözüm aramaya başladım en büüyük sorunlarımda göbek sarkmam...siz izmirde yaptırdığınızı yazmışsınız..peki şuanda nasıl karnınız bi problem filan yaşadınızmı ve hangi doktora yaptırdınız ameliyatınızı ve ne kadara...tşk...

İhtiyacı olan varsa, hiç düşünmeyin.. İnanılmaz bir özgüven geliyor insana.. De unuzu sikkatli seçin, sonrada hayatın tadını çıkartın :)) rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah

Ayperme arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Ege üniversitesinde hangi Dr a gittiniz. 1 hafta sonra bende Ege ün. De ameliyat olucam. Ilgi alaka işleyiş nasıldı acaba?memnun kaldınız mı? Çok istiyorum ama daha çok da korkuyorum. Ne kadar oldu ameliyat olalı memnun musunuz? Çok soru sordum kusura bakmayın :18:

arkadaslar ben hollandada yasiyorum ve turkiyede karinimi gerdirmek istiyorum dogumdan sonra cok asiri catlak ve sarkmalar var fiyatini ogrenebilir mi yaptranlardan lutfen cevap bekliyorum

fiyatlar kişiye göre değişiyor görmeden fiyat veremiyorlar ama fotoğrafını çekip gönderirseniz aşağı yukarı verebilirler mesela ben doktorumdan çok memnun kaldım kendisinin sitesine gönderebilirsiniz doktorum hakan öçsel özelden yazarsanız daha ayrıntılı bilgi verebilirim isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…