canim ben de yurt disindanim, evlenerek geldim ve senin hissettiklerini cok iyi anliyorum...ben yurt disina geldigim ilk 6-7 ay calismadim ve okula da hemen baslamadim, bu 6-7 icinde evde oturdum paso ne arkadasim vardi ne geldigim sehri biliyordum...hersey cok kotuydu, bunalimdaydim hep agliyordum, esim de beni anlamiyordu...hem zaten kendisi butun gun isteydi aksamdan aksama yuzunu goruodum bi de pazar gunleri...sonra dil okuluna gittim yani ingilizce kursuna zaten Turkiye'den de ingilizcem cok iyiydi burda da gelistirdim ve simdi koleje gidiyorum...hayatimdan memnunum suan cunku evde otururken insan kendi kendini daha cok yiyor ama calistiginda ya da okula gittiginde zaman oyle cabuk geciyor ki Turkiye'yi falan dusunmuyorsun...tabii ki anne ozlemi, simit-beyaz peynir-cay ozlemi kaydirigubbakcemile3 ( ki ben en cok borek yemeyi ozledim kaydirigubbakcemile2 ) vs, hic bi zaman gecmiyor...o yuzden ben sana bir yerde calismani ya da okula gitmeni oneriyorum tatlim...ha bu arada yurt disinda is tecruben yoksa is bulmak da zor, ben yazin 4-5 ay calistim ama o isi bulmak icin bile aylarca ugrastim Turkiye'den 2 is tecrubem olmasina ragmen...uzme kendini bebisim ya ben de aynilarini yasiyorum seni cok iyi anliyorum...ben esimle de cok tartisirdim o evde oturdugum zamanlarda...umarim sen de oyle bisy yoktur